"Mutluluktan aglamaz ki insanlar, mutlulugu bulduklarinda ağlarlar. Ama bu mutluluktan degildir. yillarca, gunlerce ya da haftalarca yasanan umutsuz, yorgun aci dolu gunlerin ardindan istediginize kavustugunuzda bir desarj olmaktır ağlamak. evet mutlusunuzdur ve agliyorsunuzdur ama mutluluktan degil, geride biraktiginiz acilardan." "Eger bir gün gerçekten, mutluluktan ağlamayı istiyorsak, o zamana kadar acıya gülmeyi öğrenmekten başka çaremiz yok !"Ne kadar da güzel özgürleştirici bir deneyim!
ben hiç mutluluktan ağlamadım ne kadar büyük bir eksiklik şimdi soruyu okuyunca.. sahi mutsuz olunca da ağlamıyorum ben.. ağlamamak büyük bir eksiklik olabilir mi..
bilemedim..
umarım herkes bir gün mutluluktan ağlar diyerek sözlerime son veriyorum..
Bir gün işten geliyordum, bir yaz günüydü. Sokağın başındaydım, kızım da sokaktaymış. Beni görünce öyle bir koştu ki, kucağıma atladı baba diye... Bu beni o kadar mutlu etti ki tarifi yok bunun... Çünkü, bu benim yıllar öncesinden kurduğum bir hayalimdi 🙂
Düşündüm de hiç mutluluktan ağlamamışım... Hep acı... En kötüsü de tamamen çaresiz kalıp, artık hiçbir şey yapılmayacak anda akıtılan gözyaşları... Sevdiklerimizin tek tek elimizden kayıp gittiği anlar. Mutluluktan ağlayabiliyorsanız o anın kıymetini bilin çünkü hayatta nadiren yaşanılan bir durumdur.
Hatırlamıyorum. Uzun zamandır ağır depresyon geçiriyorum. Önceden büyük bir acı keder vardı şimd ise ağır öfkeye bıraktı. Yarın ne olur bilmiyorum. Hayırlısı bakalım
Sevinç mi.. Yemin ederim ki hatırlamıyorum efendim.. Çok duygusal videolarda gözyaşı dökmüşümdür daha bi kaç saat önceydi zaten o da.. Ama sevinç için hatırlamıyorum efendim..
En son geçenlerde parmağımı yanlışlıkla gözüme soktum o zamanlar gözümden yaz gelmişti. Ondan önce ne zaman gözümden ya s geldi ya da ne zaman çok mutlu ve ya üzgün oldum hiç bir fikrim yok 😑 ot gibi yaşıyoruz😶 resmen hayatı izlemeye gelmişiz 😠
Bir kere dertleşmiştik gerçek bir dost ile tamamen şüphesizce o zaman ağlamıştım iyi gelmişti güzel anlatmış cidden acılara gülmeyi öğrenmek gerek Herkese birşeyleri paylaşabileceği iyi insanlar çıkarsın hayat
1.5 ya da 2 ay olmuştur. Göz yaşlarının hepsinin Bir değeri vardır. Üzüldüğümüz zaman akıtılan göz yaşlarımız, belki de hayatımızın geri kalan zamanlarına birer tecrübe olur.