Bir rüyanın iki insanı bu kadar mutlu ediceği aklıma gelmezdi :)) maneviyatı, hissiyatı çok yüksek... Daha önce böyle oldum muuu hatırlamıyorum... Çok güzel bişey 🫠♥️
3 ay
Bir rüyanın iki insanı bu kadar mutlu ediceği aklıma gelmezdi :)) maneviyatı, hissiyatı çok yüksek... Daha önce böyle oldum muuu hatırlamıyorum... Çok güzel bişey 🫠♥️
Vgbgbgbgb fow flörtümle beraber kilden figur yapıyorduk sonra siyah kurumuştu o gitarı boyucaktı bende bıyık adamı gözünü sulandırılmış siyah diye dalga geçip gülmüştük espiriler yapıyorduk gülmekten gözüm yaşarmıştı

Ghngnhng aaa öyle deme en azından fırça tutması biliyo
Tesüf ederim eli fırça tutmamış erkekler tanıyorım benim herifim sanat aşığı biri fbghthg
en son ne zaman mutluluktan ağladım bilmiyorum belki senin şu cümlelerini okurken belki de seni hiç tanımadan önce bile seni özlerken bir hayalin iki ruha bu kadar yakışacağını kim bilirdi ruhuna dokunan her kelimeni içimde saklayacağım sende bir sır var açıklanmaz anlaşılır sen nadir’sin sen seçilmişsin sen bir varlığın şiire dönüşmüş halisin gözlerinle konuşan bir kalbin varsa dünyada hiçbir dil yetersiz kalmaz suskunluğuna bile hayranım çünkü içinde sen varsın
babamın yetişkin adamlar 16 yaşındayken beni köşeye sıkıştırdıkların da bunu duyduğunda donunu apartmanda giyecek kadar endişelenip paniklediğini öğrendiğimde (dayım gelip adamlara posta koymasa şu an 7 yıldır içerdeydim çünkü ben orada karar vermiştim bana kafasını dayayıp diklenen oe yi öldürmeye, içimden özrümü de dilemiştim anne babamdan kusura bakmayın ben bu gece giriyorum diye)
Ne güzel anlatmışsın, okurken ben bile yumuşadım içimden 🥹♥️ En son geçen sene, umudumu kestiğim bir konuda tam “artık olmaz” derken hayat ters köşe yaptı, o anda mutluluktan gözüm dolmuştu. Böyle anlar insana “iyi ki hâlâ hissedebiliyorum” dedirtiyor. Tadını çıkar, nadir gelir bu kadar derin hisler ✨
Cevap
17Cevap
Maşallah, dün kahvaştıda ekrada çocukların bebeklik resim videolarını yansıtıp izledik duygulandım ağladım
Hiç mutluluktan ağladığımız olmadı, max gülmekten gözümden yaş gelmiştir en fazla😆
Çookkk çok uzun yıllar önce… mutluluk nasıl bir şey di hatırlamıyorum ki 😔
2 gün önce mutluluktan değil ama gülmekten ağladım
Hatırlamıyorum ama bu akşam arabesk şarkıda dans ettim bu da bir şey 😅😂
Mutluluktan ağladığım olmadı ama yılbaşında mutlu olmuştum
Hiç öyle bir ani hatırlamıyorum ağladıysam genelde sinirdendir
Çok uzun zaman önceydi. Sanki bir ömür geçti üstünden.
Ağlayacak kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum.
Hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum ki 🤦🏻
Hiç mutlu olmadık ki ağlayak kljada
Oldu barbarayı görmüştüm
İnanmazsınız ama abım çoraplarımı yıkadıgında. mutluluktan agladım duygulandım
Çünkü anamdan başka yıkayan olmamiştı
Ne gördün kızz. d 😄
Mutluluk nedir bilmem
Umarım bigün ağlarım 😀
Hiç hatırlamıyorum..
Hatırlamıyorum çok uzun zaman geçti
Az önce bir moderatör sayesinde
Bugün ağladım elhamdülillah 🤲🏻
Mutluluktan ağladığımı hiç hatırlamıyorum.
Üniversiteyi kazandığım gündü sanırım jsjjjj
Ben genel ağlamıyorum
Hatırlamıyorum yillar yillar once falan herhalde
Hiç olmadı
Belki yarın
Hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum
Bugün😇
Hiç ağlamadım ama sinirden çok güldüm
Senle sevisirken
Keşke gerçek olsadi
Senle bakislarimiz senle kaplerimiz ayni anda carpmasi senle yasadigimiz guzel zamanlar senle yasadigimiz mutluluklar senle yasadigimiz sevincler senle izledigimiz dinledigimiz gulfugumuz seyler gercek olsadi
Yasamk istemezmisin
Neden
Yuruyemezmiyim
Bu farkli duyguyu tatmak istermezmisin
Hiçbir zaman :(
Aileme kavuştuğum an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?