Kişilik & Karakter En son ne zaman mutluluktan ağladınız? lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Playstation 5 satın alan genç, mutluluktan gözyaşlarına boğuldu.x.com/.../1815482319685537980 En son ne zaman mutluluktan ağladınız? Cevapla Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Yeğenim doğduğunda ağladım çünkü ebesi benim 🥹 1 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Anaaaaaa çok şirin ya buuu Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Evet, çok değişik bir duygu ya.. Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ne güzel yaşı uzun olsun😇 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Amin canım benim 🙏🌸 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hiç mutluluktan ağlamadım. sadece üzüntüden ağladım 1 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 891 cevap paylaştı. Mutluluktan ağlamadık ama sinirden stresten çok güldük 1 0 Yorumla
Anankara Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hiç olmadı be sdfsdf 1 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Olur ne snshhs Yorumla Anankara 1 yıl Yok be oldu bi kez oda yıllar önce bi doğum günüm kutlanmıştı Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ah be djdjdjdn Yorumla Anankara 1 yıl Sdsfddsf Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Olmadı bayadır. 1 0 Yorumla
oktaytetik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Kanseri yendiğim gün 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Geçmiş olsun🦋 Yorumla oktaytetik 1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yeğenim doğduğunda ağladım çünkü ebesi benim 🥹
Anaaaaaa çok şirin ya buuu
Evet, çok değişik bir duygu ya..
Ne güzel yaşı uzun olsun😇
Amin canım benim 🙏🌸
Hiç mutluluktan ağlamadım. sadece üzüntüden ağladım
Ne acıdan ne mutluluktan ağlayamam
Mutluluktan ağlamadık ama sinirden stresten çok güldük
Hiç ağlamadım