Sizce sevilmediğini gerçekten hissediyor mudur
Yoksa özgüven ve fazla düşünmeden mi kaynaklanıyordur
Yoksa özgüven ve fazla düşünmeden mi kaynaklanıyordur
sevilmediğini hissetmek başka , sevilmediğini anlamak başka
hislerde yanılma olasılığı yüksektir, ama önceden böyleydi şimdi şöyle diye mantıken düşündüğünde sevilmediğini, o kişinin kendisine karşı duygularının bittiğini anlarsa karşı tarafada bunu direk sorarsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
İnsanlar değersiz hissettiriyordur belki..
Bence sevilmediğini düşüñmek hissettiğimizden dolayi değil òzgüvenli alakali birşeyy beni sevenlwr var kulağima geliyor ama ben kendimi sevilmeyecek biri olarak gòrüyorum ozgüvenim yoq
İnsana Göre Değişir Elbette.
Bir Karga Düşün Kargayamı Değer Veririsin Yoksa Kuşamı !
Elbetteki Sincaba !
Umarım Anlatabilmişimdir :)
Cevap
5Cevap
Hissediyordur çünkü buna sebep olan belirtiler vardır onun için.
Kuruntu olduğunu düşünmüyorum bu durumun.
Özgüven herşeydir o olmazsa insan yalnızda hisseder üzgünde hisseder sevilmediginide hisseder.
aşırı kıskançsındır, bunu düşünemeyecek kadar geri kafalımısınız siz :) oysaki fazla düşünmekten mi kaynaklanıyodur yazmışsın :D
bazen çok belli oluyor ama sevilmemek. yani bence hisseder insan.
Bende öyleyim. Beni 24saat dùsùnsün istiyorum sonra bir bakiyorum o kendi havasinda :(
Konser konser geziyor, barlar kizlar beni sevmiyor artik :(
Fazla düşünmeden kaynaklanıyor bazıları anne babalarının bile onu sevmediğini düşünüyor takılmamak gerek böyle şeylere
Bu anlamda kastın sevgili mi ailemi hepsimi mi?
Bunun hic bisyle alakası yk sevgilin sana bunu hissettirmiyodur. Biraz kendine ve ona zmman tanı. Onun tavırlarını sozlerini iyi dusun suzgecten gecir.
ikiside aynı şey bence
insan tabiki hisseder
:Bilmiyorum'
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar