İş veya aile sorumlulukları, verilmiş sözler, vefa borcu, dostluklar, arkadaşlıklar, hayaller ve hayallerine giden yollar vs vs. Kaçmak isteyip kaçamadığın sorumlulukların var mı?
Kaçmak isteyip kaçamadığın sorumlulukların var mı?
Aile içi sorumluluklarım var ve evet onlardan kaçmak isteyip de kaçamıyorum. Hayatımızın çoğu alanında bu sorumluluklar vardır zaten. Kaçabildiğimiz şeyler olsaydı adına sorumluluk denmezdi. Benim üzerime bırakılan her bir sorumluluk yerine getirilmesi icap edilen sorumluluklardır. Daha doğrusu ben öyle bakıyorum olaya.
Sorumluluk almaktan oldum olası kaçan biri olmadım ben.. Hayatımı ve bana getirdiklerini seviyorum.. Bu bir süreç ve her birimizin kendine göre yapması ya da yapmaması gerekenler listesi bulunuyor.. Sonunda güzel şeyler yaşıyorsak bence her sıkıntı değerlidir.. Keyifli akşamlar..
Anne ve babam çok yaşlandı ve onlara bakmak gibi sorumluluklarim var Asla kacmak istemiyorum yanlış anlamayın. Bakmak da bi problem değil ama sağlam olsunlar isterdim. Hiç hastalanmasinlar, hiç üzülmesinler falan... Anne ve babalar ölümsüz olmalı Aksini düşünmek çok üzücü
Her zaman olmasa da bazı dönemler hayat o kadar üstüme üstüme geliyor ki üstüme her ne kadar sorumluluk varsa hepsinden kaçıp sıyrılmak istiyorum ama sonra geçiyor