Şu güncellemene cevap veriyorum bi sktr git heeri, boş adam olmasa kamuflajlı fotoğraf cektirmez. Bu silahlı kuvvetlerin üzerinde durduğu hassas bir konu ayrıca caydırıcı bir cezaya sahip suç. Bilesin ağam.
Ona Bırak komutanım demeyi köpek yerine koyup host bile demem, bunun gibi canım yüzünden bu haldeyiz, allah kamuflaji pis işlerine alet edenlerin hepsinin belasını versin.
İşine bak düşük zekalı arkadaşım. Kolaydı o kadar tskda adam vurmak, yani birde tek onda var. Eminim bu çömsün beyliği bile yoktur. Neyse yazma başka bişey uzamasın muhabbet.
Durduk yere yaparsa aynısını ben de ona yaparım ;) O kadar da değil. Ben de karşılık veririm elim armut toplamıyor. Aynısını yaşadığım için söylüyorum. İri yarı bir komutanımız vardı durduk yere vurdu bi tane. Ben de kollarından tuttum. Herkes akıllı olsun boşa dayak yenmez ;) Hak edecek bişey yaptıysak susmasını da biliriz
benim komutanım kısa boyluydu ve fit biriydi ve sigarasını tüttürürdü sürekli ve müstakbel karısı mine ismindeydi ve tezkere günü öğrenmiştim yengeye komutanımız seni seviyor diye bağırtmıştı komutanımız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Arkadaşlarla aramızda "maymun gtü dudaklı"diye dalga geçerdik.
ne alaka
Dudak alaka.
Valla bişey yapmam aksine ondan dayak yemek için her zirtligi yaparım dayak yiyeceksem hakkını veren adamdan yemek isterim qkqkqkwkmw
demi dövecekse tam dövmeli :D
Şu güncellemene cevap veriyorum bi sktr git heeri, boş adam olmasa kamuflajlı fotoğraf cektirmez. Bu silahlı kuvvetlerin üzerinde durduğu hassas bir konu ayrıca caydırıcı bir cezaya sahip suç. Bilesin ağam.
Hadi fotoğraf çektin. sosyal mecrada orada burada paylasmazsin.
elini öpeceksin
Ona Bırak komutanım demeyi köpek yerine koyup host bile demem, bunun gibi canım yüzünden bu haldeyiz, allah kamuflaji pis işlerine alet edenlerin hepsinin belasını versin.
bu adama hoşt dersen silahla vurur seni
İşine bak düşük zekalı arkadaşım. Kolaydı o kadar tskda adam vurmak, yani birde tek onda var. Eminim bu çömsün beyliği bile yoktur. Neyse yazma başka bişey uzamasın muhabbet.
ehehe :D
Var bunun gibi kavga ettim. :D
Sonra RDM muamelesi gördüm. Öğlen 12'ye kadar yatıyordum. :D
RDM muamelesi ne okuyor?
oluyor?
Ya psikopat, ruh hastası tiplerin gördüğü muameledir.
Vardı böyle komutanımız zaten.Çok arkadaş canlısı iyi bir insandı.
irimiydi bunun gibi
Bunun 3 katıydı
Gülme krizine giredik. Birliğin t. aşak geçme malzemesi olurdu. Tipe bak çay demle...
Her söylediğini yapmak zorundasın başka çare var mı? Komutan sonuçta :D
bi tane koysa naaparsın ;)
Durduk yere yaparsa aynısını ben de ona yaparım ;) O kadar da değil. Ben de karşılık veririm elim armut toplamıyor. Aynısını yaşadığım için söylüyorum. İri yarı bir komutanımız vardı durduk yere vurdu bi tane. Ben de kollarından tuttum. Herkes akıllı olsun boşa dayak yenmez ;)
Hak edecek bişey yaptıysak susmasını da biliriz
Bizi bilmem de senin yapmak istediklerin var sanırım 😎
Bu arada benden ufak bu adam biraz daha çalışsın 😉
yeeeaah ;)
altıma ederdim.
:D
benim komutanım kısa boyluydu ve fit biriydi ve sigarasını tüttürürdü sürekli ve müstakbel karısı mine ismindeydi ve tezkere günü öğrenmiştim yengeye komutanımız seni seviyor diye bağırtmıştı komutanımız.
kedi besliyorum ve kedimin adı Ponçik
çok acı verici
Her hafta düzenli olarak soracak mısın bunu?
Kim ki bu?
@NYMPHE04 Platonik aşkı :D
Bence kendisi ego tatmin etmeye calisiyor
@NYMPHE04 yakışıklı mı?
Sarisin sevmem
Kas da sevmem
@NYMPHE04 senin için söndürürüz :D
bişey yapmam beğenmedim zaten
yamultur seni ;)
niyemiş
vardı böyle zaten ben 2 katı olduğum için saramıyordu * bile takmıyordum
boyun kaç kikon kaç?
kilon
194 boy 130 kilo 12 senedir body yapıyorum ben
haa bişey sorcam yaa benim kilom 70 ve 80 kilo olmak istiyorum göbek yapmadan nasıl alırım o kiloyu?
80 kilo kız ne be bufalo musun mk
kes lan steroid
çöp 0rspu hahahaha travesti seni
ananı s. ikeyim. ahahaaaaaa
Her akşam aynı soru bıkmadın mi?
normal bir komutan işte, ne yapayım :)
Of yapamam ben askerlik o yuzden dusunmuyorum
Doverim