Perşembe günü buluşacağız uzun bir aradan sonra ancak ben sabah saat 8 de yanında olurum, saat 10.30 giderim dedim. O ise bana dedi ki az daha erken gel en azından 3 saat beraber olalım. Dedi ki saat 7 de yola çık 7.30 da yanımda ol. Ben dedim olmaz. Sonra ise bana şunu dedi : "Eskiden bir işin olduğunu zaman erkenden evden çıkıyordun. Evet değer veremiyorum, sevgimi gösteremiyorum, aşkımı belli edemiyorum. Zaten 1 yılda 5 kez buluştuk. Ona geçen ay söz verdim ayda iki kez buluşacam diye ama yine tutmadım. Söz veriyorum ama tutamıyorum. (Bu resmi o bana gönderdi sarı olan sevgilimin yazıkları, diğeri ise benim yazdığım) Sizce kim haklı?
Çocuk haklı, senle uğraşıp duruyor. 1 yılda 5 gün 😂 dalgamı geçiyorsun? Aile vb etmenleri katma. İşin olunca her yere gidiyormuşsun. Sen bu çocuğun sevgisini hak etmiyorsun.
Ya ben ailemden çok korkan birisiyim ve bunu sevgilimde biliyor. Ben ona çok öz verdim ama hiç tutmadım o da biliyor bunu bana hep diyor ki yerimde kim olsa seni terketmişti ama sen neden benim kıymetimi halen bilmiyorsun
En İyi Cevaplar