Bir zamanlar, küçük, sıradan bir köyde, ilk günlerinden beri köylüler tarafından biraz tuhaf görülen küçük bir kız yaşarmış. Diğer çocuklardan farklı olarak, sessiz, içe dönük bir doğası vardı ve genellikle kendi yaşındaki akranlarıyla oynamak yerine kendi kendine tercih ederdi. Bu küçük kızı diğerlerinden ayıran şeylerden biri, köyü çevreleyen ormanla olan sarsılmaz bağıydı.
Sanki doğa dünyasıyla ve içinde yaşayan canlılarla güçlü bir bağı varmış gibiydi. Köylüler onun hakkında fısıldayarak büyülü güçlere sahip olması gerektiğini ya da başka bir dünya gücü tarafından dokunulmuş olması gerektiğini söylediler. Büyüdükçe, küçük kızın tuhaflığı başka şekillerde ortaya çıktı. Olayları meydana gelmeden önce tahmin etme konusunda esrarengiz bir yeteneğe sahipti, bazen etrafındakileri tam bir huşu içinde bırakan ürkütücü bir doğrulukla. Yetenekleriyle ilgili mırıltılar köye yayılmaya devam etti ve bazıları onun eşsiz yeteneklerinden korkmaya başladı.
köylülerin huzursuzluğuna rağmen, küçük kız, kasaba halkının fısıltılarından ve bakışlarından rahatsız olmadan hayatını yaşamaktan memnundu. Görünüşe göre, yeteneklerinin çok iyi farkındaydı, ancak yeteneklerini gizli tutmayı tercih ederek onları açıkça sergilememeyi seçti. Gizemli doğası, köylülerin kalbindeki söylentileri ve korkuyu daha da körüklemeye hizmet etti.
Bir süre sonra köylüler artık dayanamadılar ve birlik olup kızı kasabanın ortasına çektiler. Ailesi ne kadar çığlıklar atarak durdurmaya çalışsa da dinlemedi kimse ve kızın kollarını kestiler, sonra da yüzünü ama öldürmediler acı çekmesi için sağ bıraktılar. Sanki bunu yapmak bir işe yaramış gibi herkese gösterek onun gibi garip olmayın diye köy meydanında bağırdılar. Ve kızı orada bırakıp dağıldılar ama yinede ailesinin kızın yanına gitmesine izin vermediler...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu nasıl dehşet bir hikaye, nasıl bir uç senaryo..
Ne var ki.
Kollarının kesilmiş olması çok mu sıradan? İyi misin
Haklısınız ama bu sadece bir hikaye
Çok sevdiği saçları kazıtılabilir hikayede, feci şekilde dövülebilir madem şiddet seviyorsun. Kol kesmek fazlasıyla gaddarca
Biliyorum bir yerden ilham almıştım. İlk gördüğümde bende şoka girdim. Bu yüzden burada eklemek istedim
Wattpad mi
Hayır
Bu hikayeyi sen mi yazdın?
Sonu ben yazdım ama gerisini bot yardımı aldım. Böyle şeylerle ilgilenmeyi seviyorum!
Kötü sayılmaz. Hatta iyi bile diyebilirim. Yazı yazıyorsun öyle ise
Çok teşekkür ederim!
Ricalar hanımefendi. Devam edin
Çoğunlukla sadece içimden geldiğinde yaparım böyle şeyler. Hoşuma gidiyor çünkü
İçinden gelmesi önemli. Çünkü en güzel şeyler rastgele, içinden gelerek yapmış olduğun şeylerdir
Haklısınız katılıyorum.
Şu an okuduğun kitap ne
Bu aralar pek bir şey okumuyorum maalesef
Ah, okuyun bence. Okumak güzeldir. Hem yazı da yazıyorsunuz
Haklısınız okumak hayal gücü, fikirler, ilhamla verir. Ben pek okumasamda okuyan insan'ıda severim.
Ne güzel. Çok doğru dediniz hanımefendi. Martin eden romanında geçen alıntıyı bilir misin bu konuyla ilgili
Hayır maalesef, söyleyebilir misiniz?
Seni kitap okuyan insanlarla tanıştıracağım, hayat ancak öyle yaşanabilir hale gelir. Öyleyse kitaplar, yazılar hakkında sohbet etmeye ne dersiniz
Çok güzel olurdu ama ben hep aktif olmuyorum buralarda. Ama kitap okuyan insanlarla tanışmak güzel olurdu
Ah, teşekkürler. Nasıl isterseniz. Zorlamıyorum sizi. Kendinize iyi bakın, kitapla kalın
Sizde kendinize iyi bakın, umarım gelecekte de şimdiki gibi kitaplarla ilgilenirsiniz
Siz de. Peki rahatsız etmeyeceksem bir şey sorabilirmiyim? Başka uygulamalarda aktif misniz
maalesef
Rahatsız olmam merak etmeyin.
Anlıyorum. Tekrardan kendinize iyi bakın. Yazmaya devam edin
Teşekkür ederim
Köyü yakardım
Ama o zamanlar küçük bir çocuktun gücün yetemeyebilir
İntikam bekleyebilir.(şimdi için yazmamıştım) bu arada eline sağlık hikaye güzel olmuş
Aslında bot yardımı aldım ama yinede teşekkürlerini ileteceğim! 😁
😄
İletip geldim teşekkürlerini iletti😁
Rica ederim :d hikayenin devamı varsa merak ediyorum
Hayır yok henüz. Bu kısımda kızın ölmesi gerektiğini düşünüp direkt öldürmek istedim
Ama belki siz devam ettirirsiniz zihninizde... Sonuçta hayal bile olsa gerçek olmayacağını kim bilebilir ki?
Doğru diyorsunuz. İsteğe bağlı olarak devam ettirilebilir ya da son olabilir
Aynen öyle!
Devamı aklıma geldi. Belli bir süre sora köy bu yaşanan olayı ilk günkü gibi hatırlamaya başladır. Ama o sırada kızın doğa ile olan bağı sayesinde bir büyülü kurt onu ormanın orada ki göl kenarı ve gizli ola bir mağaraya götürdü. Mağaranın içinde ki periler kıza yardım etmeye karar verdi. Yıllar sora kız eski sağlığına kavuştu ve orada kendisini her anlamda geliştirdi. Artık küçük bir kız değildi ve ne yapacağını biliyordu. İntikam istiyordu. Doğa ile olan bağı sayesinde. Köylüler amansız bir hastalığa yakandılar ama bu hastalık onlar içi ölümcül değildi sadece her tarafları yosunla kaplanmış ve etleri çürümeye başlar halde ölmeyi beklediler. Ana karakterimiz ise anlaşabileceği bir yer bulmak umuduyla yola koyuldu.
ÇOK İYİ YAA intikam istediğin için hikaye ye intikam eklemene şaşırmadım. Devamını yazacak mısın?
Teşekkürler. Bazen gizem daha iyidir , devam edersem saatlerce sürecek kitap serisi bile çıkar ya da tek kitap
Harbiden.. güldürdünüz beni Allaha sizi güldürsün, kitap çıksın ya güzel olurdu. 😅
Hayırlı akşamlar
Sizede