Agorafobi, sosyal fobi yaşayanlar?

Aranızda tecrübe edenler, atlatanlar ya da yaşayanlar var mı? Öneri istemiyorum hepimiz biliyoruzdur ne yapmamız gerektiğini sadece en yalnız grup olduğumuzu düşünüyorum bu durumu yeni yaşayanların bilgi sahibi olmasını ve yalnız hissetmemelerini isterim. Benim de hayatımdan her şey alınıp kendimle başbaşa kaldığım an beliriverdi aniden. Çok zorluydu tabii kendimi neden hapsediyorum durumunun şaşkınlığı neden beni buldu isyanı nasıl biter çaresizliği etrafındaki insanların seni suçlamaları, utandırmaları her türlü şiddet ve uçsuz bucaksız bir yalnızlık. Bazen gözlerine hüzün yansıtan pencerenden güneşlenen insanların yerinde olmak ister, bazen işten okuldan gelenleri görüp sadece onlardan herhangi birinin yerine geçmek ister bazen manzaradan çok uzakta ki o arabaların, metroların, otobüslerin içinde olmak ister bazen sokakta özgürce paytak paytak yürüyen bir kedi bile olmak istersin. Senin için cehennemden farksız bir yerdir o ev ama her gün içinde yana yana yaşamaya devam edersin. Çünkü kimi zaman kendini sadece yanmaya layık görürsün, kimi zaman alırlar o küçük dünyanı diğer dünyalar çok ürkütücü gelir, kimi zaman bazılarının sözleri canını daha fazla yakar ve sığındığın tek yer o cehennem olur.
Agorafobi, sosyal fobi yaşayanlar?