Soruyu beğenmeyi unutmayalım 🤗
Aşk adı altında başkasının parasıyla lüks bir yaşam tarzı yaşayan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Soruyu beğenmeyi unutmayalım 🤗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şimdi elbette kadının yeri evi ve çocukları. Erkek de eve ve onlara bakacak.
Burada 2 sorun şu:
1) Kadın evde sadece yatıyor, ev işini de işten gelen kocaya yıkıyor. Beraber de yapılamaz. 24 saat evdeyse yapacak. Dereye gidip çamaşır yıkayan, tarlada doğum yapan kadın yok artık.
2) Çalışan kadın parasını kendisine harcıyor, evin yükünü yine erkeğe kitliyor.
O kadınlar adamları ve adamlar da o kadınları kullanıyor işte. İkisinden de hiç bir şey olmaz uzak dur.
Ve diğer konuda da günümüzde para için evlenen kadınlar da çoğaldı. Çoğunluk paraya bakar olmuş. Bu yüzden tanışırken paramdan bahsetmem hatta fakir gibi konuşurum veya orta halli olarak. Zaten ilk buluşmalarda maddiyattan bahseden hemen maddi durumunu soran kadınla olmaz. Onun derdi sen değilsin. Gerçekten seni seven vasıflarınla seni kabul eden parayla değil ne olursa olsun seninle olmayı isteyen bir kadın olsun zaten ona bir gün yok demem onun önüne sererim her şeyimi ama öylesini daha görmedim. Öyleymiş gibi gözüküp öyle olmayan çok var ama gerçekten parayı hiç önemsemeyen, biz beraber olalım mutlu olalım huzurlu olalım yeter diyen varsa onunla her yola çıkılır.
Rica ederim kardeşim
Ülkemizde keriz çok birde malum cinselliğe düşkün kesim var ha kırılmayacaksa hanımlar gözü aç kadın düşkünü erkekler var. Ha böyle durum olunca para yiyici kadın cinsileri de türedi. Para yediren varsa para yiyende var demektir. Günümüzdeki ilişkiler malum lay lay lom. İki cilveye tüm parasını yatıran erkek varsa ona müstehak hocam
O kadar paraya sahip olan adam kadının kendisine para için mi yoksa aşk için mi geldiğini anlayamayacak kadar aptal değildir zaten merak etme.😂 Kadin gençliğini güzelliğini satıyor adamda da para var ticaret yapıyorlar iste. Çoğu erkeğin bunu eleştirmesinin altında kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Siz bunu etik bulmuyorsaniz ileride paranız olunca böyle kadınlardan uzak durursunuz evdeki karinizla oynarsınız olur biter beyler. Size ne milletten?😂
Of of of ablamız felaket geçirdi 😂😂😂
Cevap
21Cevap
Samimi ve aşk varsa helali hoş olsun.
Numara yapiyorsa zıkkım olsun😃
Para benim değil niye öyle dedimki😃
😂😂😂
Egoist , kişiliksiz ve saçma bir ailede yetişen kızların en iyi baş vurdukları çaredir.. Taze bir kadın arzusunda olan erkekde hali vakti yerinde olunca karşılıklı menfaatler birleşir ve yürür taki bir şeyler bozuluncaya kadar.
Yiyebilen bacılarımız bana bir iki kurs versin nasıl oluyorsa valla benim gördüğüm kadarıyla para yiyen kadının kıymeti biliniyor diğerlerinin kıymeti bilinmiyor
Eğitimsiz kültürsüz toplumlarda her daim şatafat görsellik ön plandadır. Bu toplumun insanından tut yöneticisine siyasetçisine kadar hepsi böyle.
Kimin neye önem verdiği beni alakadar etmiyor ben hayatımdakilere bakarım.
sugar daddy olayı ne yaygın demi.
bizde sugar mommy bulsak ne güzel olacak.
O insanlar için tek kelime etmem alan memnun veren memnum
Kim kiminle gaip kalkiyosa kalksin ama benim sınırimda dolaşmasın kafi
Vardır elbet onlarında gereksinim giderleri ne diyelim ki 🤷♂
Sermayesiyle doğan akıllı kadınlar olarak görüyorum.
Kendini paraya satmış deriz yani bu sadece bazi kadınlara özgü değil. bazı hemcinslerimizde aynı şekilde bir yaşam tarzı sürüyorlar, sürmeyen bile öyle hayatı isteyen bir çok kişi var buna da parayla sadet olur cevabı ni veriyorlar
bu kadınların aşık olduğu şey para parayla mutlu olunduğunu düşündükleri için böyle yapıyorlar
Belkide kadınlar böyle gösterdi
Beni ilgilendirmiyor. Başkası da para harcıyorsa başka bir ihtiyacı için beraberdir.
Hakkını veriyorlar ha tebrik ederim ancak😉😁✌️
Onların dolandırıcı olduklarını...
Manevi dolandırıcılık gibi bir şey
Yalan söyledikleri ortada
Bu onun hayatı onun seçimidir
belesci ezik kisiler diye düsünüyorum
Dişiliğini kullanıp kişiliğinden oluyorlar işte😅
Akıllı
Nasılsın
Zeki kadinlar ama varos oluyolar
Çok güzel kullanıyorlar öyle kadınları merak etme
Para her şekilde mutluluğu getirir