Bence normal değil. Sonuçta bir ilişkide asıl önemli olan sevgi, karakter uyumu ve güven olmalı. Maddiyat elbette hayatın bir parçası ama ilişkiyi bunun üzerine kurmak bana samimi gelmiyor. Bir kadının ya da erkeğin karşısındakine sadece parası için değer vermesi, ilişkinin temeline zarar verir. Ben şöyle düşünüyorum Birlikte büyümek, zorluklara beraber göğüs germek çok daha anlamlı. Maddiyat zamanla değişir ama sevgi ve saygı varsa ilişki zaten kendi gücünü bulur.
Normal değil tabii ki tıpkı erkeklerin de kadını cinsellik için kullanmaları gibi , alan memnun veren memnun erkeklerin bu durumdan şikayetci olduklarını sanmıyorum çoğu param olursa istediğim kadını alırım kafasında aynı şey yani.
Bana göre bir erkek o kadar masrafa girip düğün yapıp evleniyorsa bence yuva kurmak istediği için dir ama işte bazen yanlış seçimler yanlış tercihler yaparız
Bu durum aslında kişinin hayata ve ilişkilere bakış açısına bağlı. Maddiyatı öncelikli gören biri, belki de gelecekteki güvenceyi ya da rahat bir yaşamı aşk kadar önemli buluyordur. Ama aşkta önce sevgi, uyum ve bağlılık gelmeli, değil mi? Bizim için gerçek mutluluk maddi şeylerden çok paylaşılan anılarda gizli 😊. Sence bu denge nasıl sağlanmalı?