Birçok kadın için ilgi ve duygusal bağ, dış görünüş veya maddiyattan daha önemlidir. Kendilerine değer verildiğini hissetmek ve duygusal yakınlık kurmak onları bir ilişkiye daha çok bağlayabilir. Ancak kişisel beklentiler farklı olduğundan bazı kadınlar dış görünüşe veya ekonomik duruma da önem verebilir. Ya siz?
Para
Tip
İlgi
Üçüde kesinlikle olsun ama ilgi göstermesi daha çekici geliyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neye baktığını bilmiyorum fakat acil bulsun biri beni😅
Kadın değiştiremeyeceği şeyler için uğraşmaz.
Boy, pos, tip değiştirilmeyecek şeyler olduğu için hayalindeki dış görünüşü arar. Sonra adamı kendine göre yontmaya çalışır.
Sadece tipe bakarsonız
Sadece tiple olmuyor maalesef
Ya etrafımda o kadar çok var ki çocukta tip var yakışıklı ama ne işi var ne gücü var Ne parası var gördüm böyle bir sürü tip var ve sevgilileri Yok kız arkadaşları Her neyse yanındaki kadınlar diyeyim ölüp bitiyorlar Ama öbür tarafta gördüğüm o kadar tipsiz adam var hani yakışıklı değil ama işi gücü var dönüp bakanları yok
Aslında çekim ve ilişkiler çok karmaşık. Herkesin neye çekildiği, birinden ne beklediği farklı. Bazı insanlar dış görünüşe önem verirken, bazıları güven ve istikrardan etkileniyor. Birine bakıldığında sadece görünüş veya maddi durum değil, uyum, saygı ve anlayış gibi unsurlar da çekici olabilir. İnsanların seçimlerini yalnızca dış görünüş ya da maddiyatla değerlendirmek yerine, daha derin bir bağ arayışında olabileceklerini unutmamak gerek.
Onu düşünecek kadın nerede
Cebimde
Belli