1 yılDoğrusu çok sevildiğim ve değer gördüğüm bir ilişkim var, onun olmadan önce aşırı derecede güzel bir fiziğim Çok bakımlı bir tarzım vardı. Onun olduktan sonra 20 kilo aldım yüzümde sivilceler çıktı, bütün birikimi onunla paylaştım ve aynaya baktığım zaman Eskiden Gözlerim içi parlardı Ama şu an sadece kendimden gözlerimi kaçırıyorum...
ardından dedim ki biraz para harcayayım Belki biraz tatmin olurum, Bu arada sevgilim beni her halimle seviyor beğeniyor ve İlgiye boğuyor aramız hiçbir şekilde kötü değil basit kavgalar dışında. Para harcamaya başladıktan sonra gerçekten inanır mısın bilmem kilo vermeye başladım, Daha mutlu olmaya başladım Daha da güzelleşmeye başladım. Yani aslında Belki ben yanlış yapmışımdır kendimden çok sevgilime zamanımı ve enerjimi harcadığım için de olabilir ama kesinlikle israf etmeden akıllıca para harcadığım için şu an çok mutluyum, ilişkimde hala çok güzel yani bireysel olarak beni en çok para mutlu ediyormuş bunu öğrendim. O kadar yıldan sonra ya da belki kendime yatırım yapmak..
çok sevdiğim bir söz var Bir insan önce kendini sevmeli ki diğer insanlar da onu sever gibi bir şeydi tam hatırlayamadım :)
15 Yorumla- 1 yıl
Sevilmek ruhu, para dışını dolayısı ile kendine de daha güzel gelmeni sağlıyor. Sevilince hormonlardan cildin, saçların, ellerin, bakışların güzelleşiyor, para ile bakım süs püs ile de giyim tarzın, yediğin içtiğinle sağlığın, spor salonunda bedenin. Sevilmek güzel şey ama bizim kendimizi sevmemiz, kendimize bakabilmemiz daha önemli bence de. Çünkü bu aurana yansıyor.
- 1 yıl
Kesinlikle sana katılıyorum, dediklerinde Çok haklısın. Ben de ne yazık ki kendime yatırım yapmak yerine kendimi geliştirmek yerine ilişkime odaklandığım için geride kaldım, ama şimdi bunu telafi etmeye özen gösteriyorum çünkü kendine kadar değer verirsen insanlar da sana daha da değer vermeye başlıyor. Ve aynaya baktığın zaman gözlerini kaçırmak yerine kendine göz göze geliyorsun gülümseyerek :)
- 1 yıl
Bence biz bu konuya aynı pencereden bakıyoruz. Ben de her yazdığına katılıyorum. Güzelleşmek için birinin sevgisine ihtiyaç duyan, sevgi kesilince veya azalınca kendini salıyor. Ama sen hep kendin için çalışıp, onu kendine harcarsan tüm yatırımını kendine yaparsın :D eh seni sevmeyen ölsün
- 1 yıl
Estağfurullah güzelim :) Kesinlikle katılıyorum bir erkeğin sevgisine göre kendine bakmak veya bakmamak çok acımasız bir işkence insanın kendine yaptığı, O nedenle kimse seni sevmiyorsa bile sen kendini sevmelisin ki yaşayabilmelisin. Bizi sevmeyen ölsün 😅
- 1 yıl
Yok ölmesinler ya, sürünsünler 🤪
Kadınlar bunu çok geç anlıyor, umarım sevgi dilenmek zorunda kaldıkları bir ilişkide bulunmazlar hiç bir zaman. Önce kendimizi sevmeliyiz sonra gerisi gelir zaten
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 1 yılHellowrii güzel kadın her türlü güzeldir mesela sen her zaman güzelsin cann :D bu yüzden de ister sevilsin ister kendi parasını kazansın kazanmasın kadın güzeldir.. zaten güzellik de görecelidir.. ama kadının kendi parasını kazanması kendi ayaklarının üzerinde durması kimseye muhtaç olmaması daha güzeldir her zaman
14 Yorumla- 1 yıl
Günowrrri şekecan, teşekkür ederim 🫰
- 1 yıl
Rica ederim can ✌️🧡
- 1 yıl
Teşekkür ederim kardom :D 🧡🙏
- 1 yıl
Rica ederim can 🫰
Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Güzel olanın ihtiyacı yoktur yanına ekleyeceği bir anlama ve hatta ona güzel denmesine. Aynı zamanda güzellik; ait olmak ister doğası gereği onu kirletmeyecek ve güzelliğini sürdürebileceği bir şeyin içinde.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılSevilmek insanı güzelleştirir kendi parasını kazanıyor olması güç verir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kendi parasını kazanıyor olması
10 Yorumla
1 yılKadınları herhangi bir erkek tarafından sevilmek değil sevdikleri veya beğendikleri erkekler tarafından sevilmeleri güzelleştirir.
Kadının çok para kazanması da onun güzelliğine katkı sağlayabilir. Daha iyi beslenme olanakları, daha iyi spor teçhizatları, daha iyi kıyafetler alabilme imkanına sahip olur. Ama önemli olan bu imkanları nasıl değerlendireceğidir. Bir kadın düşün çok para kazanıyor ama sevdiği kişi tarafından umursanmıyor, bu kişi başka erkeklere de yürüyebilir ya da depresyona girip kendisini fazla yemeye de verebilir. Yazacaklarım bu kadar!11 Yorumla- 1 yıl
Doğru
1 yılBence kendi parasını kazanıyor olması. Çünkü maddi imkanlar oldukça bedensel de içsel beslenmede de daha rahat erişikebilirlik oluyor. Fakat biri tarafından sevilmek sadece manevi duyguları besleyip güzelleştiriyor. Manevi duygudan kastım sadece sevilmek. Ama maddi duygular çok daha yönlü.
11 Yorumla- 1 yıl
Erişilebilirlik****
Ay şu klavye bazen pff😂
Sevilmek insanı güzelleştirir. Kendi parasını kazanmak öz güveni yükseltir.
22 Yorumla- 1 yıl
😌👌
1 yılSevginin iyileştirici özelliği olduğunu dünya biliyor. Sevilmek insanın doğasını güzelleştirir. Sevildiğini bilen kadın ışık saçar pozitif enerjisini çevresinede yansıtır. Para kazanması bir emek üzerine kurulu bir sistem gün boyu yorulup bir ay sonunda aldığı maaşla gratiste güzelleşmek istiyorsa tercihi tabi saygı duyarız. İki unsur var aslında biri manevi doyum biri maddi doyum ben manevi doyumu tercih eden kadının akıllı olduğunu düşünürüm
10 Yorumla
1 yılTam anlayamadım ama gerçek sevgi her şeyi güzelleştirebilir. Kendi parasını kazanan kadın kendi ayakları üzerinde duran kendi kendine yeten madden kimseye ihtiyacı olmayan bir birey olur sadece.
13 Yorumla- 1 yıl
Niye anlamamışsın acaba
- 1 yıl
Anlayışım kıtsa demek ki 😅
- 1 yıl
Estağfurullah
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılBir kadın en yüksek miktarda para kazansa bile doğası gereği bir erkek tarafından sevilmek hak ettiği ilgiyi görmek kadar onu tatmin eden hiçbir şey olamaz
11 Yorumla- 1 yıl
😌👌
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılKendi parasını kazanıp kendine yetebilmek... başka bir erkeğin sevgisiyle güzelleşecek kadar bağımlı değiliz dermişim qkdksk
11 Yorumla- 1 yıl
shshs öyle sanmasınlar 😬
- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılTabiki sevilmesi parasini kazanamayanlar hep cirkin mi kalaxcak :)
15 Yorumla- 1 yıl
Hayır tabii ki ama manikür bile parayla dhdj
- 1 yıl
Bazen o lar bile binkadini cirkin gosteriyor ya :) sevilmek her kadini guzellestirir bu bi gercek
- 1 yıl
Sanmam :D
- 1 yıl
Sevginin guzellihi insankn yuzune eline pedikur manikurle yasimaz gulumsemesiyle yansir
- 1 yıl
Ama kadınlar manikür yaptırınca mutlu oluyor ahdha
1 yılGuzeli sevmek iki tarafi da iyi hissettirir o guzel de sensin
114 Yorumla- 1 yıl
Çok mersi ama ben deli etmeye yarıyorum dhdj
- 1 yıl
Sende karsilik ver niye deli ediyosun ki 😀
- 1 yıl
Ha yok, ben zaten sadece hayatımdaki adamı delirtiyorum :D
- 1 yıl
Hayatinda biri yok kandirma 😀
- 1 yıl
Şimdi hayatıma birini alacam :D
- 1 yıl
Alamassinn 😀
- 1 yıl
hahaha kim engel olabilir bana :D
- 1 yıl
Kimse olamaz mi 😀
- 1 yıl
Olamaz tabii 😒
- 1 yıl
O zaman alsana benj ne bekliyisun bak bi engel de yokmuş 😀
- 1 yıl
Artık çok geç
- 1 yıl
Birini aldin demi
- 1 yıl
Hıı gittim aldım geldim :D
- 1 yıl
Ama ben sana yolu dogru tarif etmistim 😞
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ikiside guzellestirior biri içten diğeri distan djdkdkk
11 Yorumla- 1 yıl
Hıhımmm 👌😌
1 yılBence ikisi de değil bir gülüşü güzelse bir de fiziği güzelse çirkin olarak anılması mümkün değil.
14 Yorumla- 1 yıl
İnsanlar bu devirse gülüşü de satın alıyor, fiziği de :D
- 1 yıl
Yok ya doğallık başka, estetik yapay bir şey
- 1 yıl
Bu devirde* o da farketmiyor artık 😅
- 1 yıl
Farkeder farkeder mesela bir gamzen varsa bambaşka gülersin
Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı. Kalbi boka bulanmış bir kadını sevsen bile güzelleşmez, ucube geldi ucube gidecek. Seninle her türlü mücadeleye varmak isteyen, kalbini koklayınca lavanta kokusunu aldığın kadın. İşte asıl sevilince güzelleşen kadın odur
10 Yorumla
1 yılKadınlar yalnızca kendileri için.. varolmak için. toplumda 'ben de varım ' demek için para kazanır.. Ama bir adamı da gönlüne dahil etmek ister her kadın.. Güzel sevebilen her erkek bir kadının gönlünü fetheder..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılKendi parasının oluşu derim. Çünkü her şey para ile oluşur ama sevgi para yerine bile geçmiyor. 😃
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle doğru shsj
- 1 yıl
Teşekkür ederim. 😂😂
- 1 yıl
Ricalar 😅🤝
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAyakları üzerinde durabilen kadın bir adım öndedir, güzellik bir süre sonra yok olacaktır ama başarıları kalıcı olacaktır, çalışkan bir kadın benim için her zaman daha değerli konumda.
10 Yorumla
1 yılİkisi de birbirinden zor karar vermesi. Kendi paranı kazanıp özgür olmakta güzel birisinin seni sevmesi de güzel. Ama kendi paranı kazanıp kimseye muhtaç olmamak bir tık daha üstün benim için.
10 Yorumla
1 yılSevilmek ilk tercihim olur. Karşılıklı olarak aşkla ve güvenle sevildiği bir erkek varsa bence o kadın en kısa zamanda kendi kazancını da elde etmeye başlar.. Sevilmeyi herşeyin üstünde tutuyorum..
10 YorumlaHer ikisi de 🌸 Sevdiğin bir işte çalışıyorsan gayet güzelleşiyorsun
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılKendi ayakları üzerinde duran ve bu dik/ güçlü duruşu nedeniyle sevilen kadın erkeğin gözünde daima güzelleşen kadındır.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılKendisini seven ve kendine değer veren her insan daha çok güzelleşir. Sevilmenin de etkisi oluyor tabi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bence kendi parasını kazanan her kadın erkek mutludur, sevilip aldatanlar da oluyor o yüzden "sevilmek" ile "güzelleşme" bağdaşmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılzenginlik guzellestirir insan estetik yaptırır burununu yaptırır Sağlıklı beslenir zayıflar Gözlerini badem yaptırır Saçlarını boyatir kuaföre gider Dudaklara dolgu yaptırır makyaj yapar Güzel giyinir Bakım yapar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılSevmek ve sevilmek gibi daha güzel yapan da ayaklarımızın sağlam basıyor oluşudur. Güçlü kadınlar sevilir ama istenmez, inadına güçlü olacağız!
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevilmek güzelleştirir ama saf sevgi kalmadi bu devirde o yüzden kendi parasini kazanan güzelleşir diyelim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı.
1 yılGüzellik denilen şey de neyse artık, tipik bir cisim imgesi gibi bir şey sanırım, çünkü gerçekten de tipikler
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 949 cevap paylaştı.
1 yılKendi parasını kazanan kadın güzelleşir çünkü kendine olan güveni ve duruşu sağlam olur
21 Yorumla- 1 yıl
Canım benim ya sen zaten çok güzel bir kadınsın seviliyorsun 😍
1 yılSevginin güzelleştirmediği bir şey tanımıyorum. Dokunduğu her yer çiçek açıyor. 🌸😌
10 Yorumla
1 yılSevilmek güzelleştiriyor, kendi parasını kazanmak güçlü kılıyor
10 YorumlaSevilmek daha da güzelleştirir ama kendi emeğinin karşılığını alıyor olması da etkilidir tabii.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevilmek kadar özgür ve mutlu hissetmek de güzelleştiriyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. parası olan çok seven birisi ya da parası az ama onu mutlu edecek birisi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKadınlara sevilmek güzelleştirir, kendi parasını kazanmak güçlendirir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendi parasını kazanan kadın başka ya. Daha güzel oluyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bence her ikisi ama sevilen kadın daha güzeldir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılAnadan Babadan genetik güzel değilse. Çok para güzelleştirir.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılIkisinin de etkisi farkli bence, ama yadsinamaz derecede buyuk ikisi de 😊
10 Yorumla Doğamız gereği bir erkek tarafından sevilmek tabi.
10 YorumlaKadınları direkt verdiği kararlar ve yaşam biçimleri değiştirip güzelleştiriyor (ya da tam aksi)
10 YorumlaSevilmek güzelleştirir
Çalışmak ise bilakis yıpratır
10 Yorumla
1 yılSevilmek, iyi hissetmek güzelleştirir. O yüzden şımartılmayı çok severim 😂
10 Yorumla
1 yılBence ikisi de güzelleşmek isteyeni güzelleştirir.. kadın istemeli
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBence sevmek ve sevilmek. Paranın zerre önemi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKadinlar bakımlı olunca zaten güzellesiyorlar sosicim
10 Yorumla
1 yılKesinlikle ikisi birinin varlığı öbürünü tamamlıyor kadın ayakta durmalı güçlü olmalı ve seviliyorsa daha da güçlü güzel olur
20 YorumlaSevene her türlü her hali ile güzel gelir kadını
12 Yorumla- 1 yıl
Soru o değil yalnız 🙄
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl🤣 İçimiz güzel olsun dışımız nasılsa yaşlanacak
132 Yorumla- 1 yıl
Komik değil hiç hiç
- 1 yıl
Tamam sen yaşlanma züğürt tesellisine ihtiyacın yok ama şimdilik 😀
- 1 yıl
Övdü mü gömdü mü belli değil 😅
- 1 yıl
🤣 🤣 Tarzım böyle napim aleni iltifat yapamıyorum
- 1 yıl
ben niye küsmüşüm :D
- 1 yıl
Öyle miymiş aaa 🤣 Hiç haberim yok
- 1 yıl
Of be of
- 1 yıl
Sıkıntı stres iyi değil bak cildinin pürüzsüzlüğünü bozar yapma böyle şeyler
- 1 yıl
Sence ben bunu sıkıntı, stres yapacak biri miyim :D benimki sadece merak kdkd
- 1 yıl
Biliyorum pislik olsun maksat 🤣🤣 oradaki ana cümleye dikkat çekmek isterim
- 1 yıl
Ana cümleyi kaçırmışım, hangisi o
- 1 yıl
🤣 🤣 Yazıyor orada banane ayıkla işte
- 1 yıl
😒 bugün çok tuhaf bir gün.
- 1 yıl
Diğer günlerden farkı nedir
- 1 yıl
İçinde bir sıkıntı olur ya, öylesi. Neyse 😅
- 1 yıl
Nazardır o nazar oku 🤣
- 1 yıl
Anneme söyleyeyim de okusun beni 🥹
- 1 yıl
Kem gözlüklerin gözüne biber gazı kaçsın
- 1 yıl
O nasıl beddua djsj ama amin :D
- 1 yıl
🤣 🤣 Çok sinirlenince böyle dualar ediyorum
- 1 yıl
Dua değil o beddua :D
- 1 yıl
🤣 🤣 Oda olayın gizemi çaktırma o kişi dua sansın
- 1 yıl
Peki madem. Kimsin?
- 1 yıl
🤣 🤣 Lap diye sordu yaa 🤣 yuhh hiç yakıştı mı sana
- 1 yıl
Bana her şey yakışır da, kimsin
- 1 yıl
İnsanım 😀 herhangi biri ne diyim tanışmak mı istiyorsun anlamadım ki
- 1 yıl
O zaman ben niye küsmüşüm
- 1 yıl
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 İnada bak yaa anlatmadan bundan kuruluş yok dimi
- 1 yıl
Bu inadımın görünen kısmı
- 1 yıl
🤣 🤣 Tamam pes bir soru sormuştum sende yorum yaptın konuyu tam hatırlamıyorum ama dediğim bişeye kızmıştın
- 1 yıl
Hatırla çabuk
- 1 yıl
🤣 🤣 🤣 Ölüdür beni kurtulam bu eziyetten
1 yılYerine göre değişir ama kendi parasını kazanıp, kendi ayakları üstünde durunca zaten sevilir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Sevilen güzelleşir :)
12 Yorumla- 1 yıl
Erkekler için de geçerli mi bu
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılTek taşınızı kendiniz almanız
10 Yorumla İkisi de güzelleştiriyor :D
10 YorumlaKendi parasını kazanıyor olmak.
10 Yorumlaİkisi de güzelleştirir.
10 Yorumla
1 yılkadınları mutluluk güzelleştirir
10 Yorumlasevildiğini bilmek herkesi güzelleştirir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHangisi onu daha çok mutlu ediyorsa
10 Yorumla
1 yılKendi parasını kazanıyor oluşu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
1 yıl🤨İkisi de bence 🦢🦋
10 Yorumla Sevilmek kesinlikle
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler