Evet bazen. Hayat bana da sürprizler yapıyor. Görüyor beni demekki yaşadığımı biliyor hala 🙃Yolun sonu dediğim ve umutları kaybettiğim anda sevindigim oldu.
Üff fena bir olay aklıma geldi. O olay benim için "yine aynı his, bakalım neler gelecek daha" dememe sebep oluyor. Olayı yaşadığım yeri unutmam söz konusu bile değil.
Yolun sonuna gelmek. Bunu kaç kez yaşadım. Nefes alamadığımı hissettim, nefessiz kaldığımı. Her şey bitti dedim, son buldu. Uyuyamadım günlerce ama sonra anladım ki yolun sonu dediğim zamanlar benim yeniden can bulmaya başladığım zamanlarmış. Ne güzel soyledi Hz. Şems; '' Düzenim bozulur hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nerden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını" 🍂
Şu an tam olarak öyle bir durumdayım, bitmiş bir durumdayım aslında yolun sonu gibi ama ben bunun da yeni bir başlangıca sebep olacağını, yol açacağını umut ediyorum.. umutlar da olmasa bu güzel düşünceler de olmasa cidden yaşanmaz ki..
Hasta olduğumu ögrenince farklı bi kapı açıldı yolun sonunda dünyanın renginin sahte oluşu ve bu dünya için hayatımın sınavını vereceğim için bilinçli olmak bilinçsiz ölmekten iyidir 🙏
Yaşadım ve hayat zaten bunlarla dolu bence. Ufak ya da büyük bitişler ve başlangıçlarla çevrili yaşantımız. Her bitiş yolun sonu bana olumsuzluk göstermiyor. Gördüğüm şey yeni başlangıç.