Merhaba ✨ Bazı anlar olur ki insan boğulduğunu ve artık gücünün kalmadığını hisseder. İnsanlardan sıyrılmak ister. Ben böyle uzun bir dönemden geçmiştim. Belki de derin depresyondaydım ama gücümle çıkmayı başardım. Sizin böyle bir döneminiz oldu mu? Zorlukların üstesinden nasıl geliyorsunuz? Güzel günler ve başarılar dileğiyle 😊🖤🤜🏻🤛🏻
Tükendiğinizi ve yolun sonuna geldiğinizi hissettiğiniz bir dönem oldu mu?
Bahsettiğin bu dönemi son 3 yıldır yaşıyorum zaman zaman. Fakat sadece sağlığım ile alakalı konularda. Çoğu insanın çoktan pes edeceği bir yaşantının başrolüyüm uzun zamandır. İnancımı yitirdiğim zamanlar olmadı değil, fakat bir şekilde toparladım kendimi. Bu zamana kadar, bu yaşıma dek harcadığım emekleri düşündüm. Ne için çabaladığımı, gayelerimin neler olduğunu. Ne kadar donanımlı olduğumu. Ne kadar güçlü olduğumu, neleri başardığımı hatırlattım kendime sürekli. Yani işin kilit noktası bu; kendine olan güvenini anımsamak..
Sürekli. Konuyla alakası yok ama sence benim tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım
Merhaba. İyi gözüküyorsun, tatlısın. Ama belki de saç stilini değiştirmen gerek. Yanlardan da saç bırakırsan yüzün daha iyi-toplu gözükebilir. İyi akşamlar :)