Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Evet rahatım. En azından bi çok duygumu rahat rahat belli ediyorum. Sevgi gibi, aşk gibi. Ama üzüntümü belli etmeyi sevmem. Sıkıntılarımı dertlerimi paylaşmayı sevmem. Onları kendim halletmeye çalışırım. Ama gel gör ki, ailem arkadaşlarım hemen anlıyorlar. Ne sıktı canını diye damlıyorlar :) işte böyle insanlar iyi ki varlar. Çok düştüm çok kalktım. Daha güçlü ayaklandım. Ama yıpranıyor insan işte. Bazen sal artık kendini inceldiği yersen kopsun moduna giresim geliyor :) ama onlar izin vermiyor
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Duygularımı çokça dile vurmayı sevmem. Seviyorum diyip durmak bana anlamsız gelir. Sevgiyi görürsün hissedersin. Duymak benim için yetersiz olduğundan , bende çok söyleyemem. Nefrette bende gizli yaşanıyor. Birine ondan nefret ettiğimi diyemem. Sanırım sinir bariz belli bende bir tek.
Kendi hayatımı insanlardan saklama gibi bir huyum yok, çoğu insanın aksine. Ama sıkıntı şu ki, kendimi doğru ifade edemiyorum çoğu zaman. Bu da yanlış anlaşılmalara sebep oluyor. O yüzden hem rahatım, hem değilim.
Ben ifade ederim de anlasilmasi zor biriyim biraz yuksek perdeden ifade ederim kendimi herkes anlayamayabilir. Bazen birkac kez anlatmak aciklama yapmak zorunda kaliyorum
Garantici bir kişiliğe sahibim, kendimin ve karşımdaki kişinin duygusundan emin olmadan dışa vurmam, eminsen söylemekten yana herhangi bir çekincem olmaz.