2021 yılını hepimiz şanslı geçirmemiş olabiliriz. Bu yüzden yeni yılda aşk, sağlık, başarı, iş, huzur, para, aile konularından hangisinin gelişmesi seni memnun eder?
2022 yılında en çok gelişme olmasını i̇stediğin konu hangisi?
Üffff Flörtümle bayadir konuşmuyoruz tekrardan yazsin buluşucaktik yil başi günü jsjsjsjs bir yerde staj yapmak istiyorum kendimi geliştirmek ve hayattaki amacimi gerçekten bulmak istiyorum artık ve hayatım değişsin istiyorum sıkıldım hayatımdan
19 yaşındayım ve sana tek tavsiyem lisede hem notlarını sağlam tut hem de kendini şimdiden mun sosyal faaliyet sporcu lisansı ya da ilgi alanına hitap eden bir kaç konuda ustalas. Dilini gelistir 2 tane yap hatta ileride yurt dışı kapısı da olur. Ve güzel bi hayat. Ben çok pismanim. Amacım yaşadığım yer kötü demek gibi gündemin bizi guttugune inanan insanlar gibi zirvaliklar söylemek degil. Sadece öğrenciyken ve uni de öğrenciyken hem lisede hemde uni de erasmus ve erişmiş plus gibi yurt dışı kapısı açılır hem yeni bir kültür öğrenmiş hem de iyi bir cv hazırlamış olursun.
Ve her arkadaş grubu gerçek değil ve her yakın arkadaş sandıkların da samimi degil. Sen şu işi lgs 'nin bölüm sonu canavarı olmadığını ve ikinci bir oyunun piyasaya sürüldüğünü ama bu oyunu oynayanların skorlarıni kaleye alındığını dusunebilirisn.
Illaki takımların olacaktır. Sadece kendini merkeze köy başkalarını değil. Ben teog öğrenciydim 442 puan sahiptim o zaman hayvanı gibi çalışmıştım. Ama şu an bayağı psikolojik sorunlar yaşıyorum yani ruhen bitik durumdayım. O zamanki çalışmam şimdi olsaydı ahh ahh...
Lütfen sadece sorumluluklarimiz ile bir yere geldiğimizi ve her zaman hatalar yapabileceğimizi unutma yeter!
Bende aynı durumdayım djdjdkskdkdkkd. Artık kim yükselirse o mesaj atacak. Bakalım artık ya. Bende çok doluyum. Böyle kafa dağıtmak iyi oluyid. Bir de nr bileyim yardımcı olmak isterim çünkü tavsiye verme durumu falan hoşuma gidiyir