Yani aile kurup kurmamak tamamen tercih meselesi ama hala ebeveynlerindem geçiniyorsa vasıfsız derim ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
İşsiz insana vasıfsız denmez. Vasıf ayrı bi anlama sahip. Mühendis mesela vasıflı kişidir ama iş bulamamış olabilir. Evlenip evlenmemek daha ayrı bi tercih meselesi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
14Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 455 cevap paylaştı. Bu çok derin bi mevzu yaa. Ben 35 inden sonra kendimi buldum. Hayatı daha iyi tanıdım. Daha ciddi düşünmeye başladım. Hayatı çok daha fazla ciddiye aldım ve farklı yorumlamaya başladım. Daha planlı, hedefli ve ayaklarımın üzerine basarak hareket etmeye başladım. Kendi ayaklarının üzerinde durmalısın ama artık. Onlar her zaman var olmayacaklar. Ve sen öyle bi sistem kurmalısın ki, onlar olmasa bile o çark dönmeli, sistem çalışmalı ve sen kendi kendine yetebilmelisin. Yani artık birey olmalısın. Sana vereceğim en büyük ip ucu henüz geç kalmamış olman. Ama artık hareket etme vaktin geldi.
10 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar ikiye ayrılırlar...
Birinci kısım mağrur, kibirli ve kendisinin de sınava tabi tutulabileceğini düşünmeden, hata üzerine yaratılan kullardan olmasına rağmen maalesef kendisini kusursuz görüp insanları yaftalayanlardır ve ikinci kısım da patavatsızlıktan uzak olmaya gayret ederek, ağızdan çıkanla bir gün imtihan olabileceğini bilerek, insanlar hor görmeden, '' güzel bakma '' meylinde olanlardır.
İnsanları işleri ve eşleri çerçevesinde değerlendirenler kibirli kısıma giriyorlar.
Daha doğrusu, hayatta daima tek başına olacak, belki de bu yüzden de öfkesini dışa vuranlardır onlar.
Öte yandan da insanları kınamayıp, kendi başına da gelebileceğini bilen, insanları her şeyden evvel sevmeye gayret eden ve gönlü geniş insanlar da ikinci kısıma girerler.
Allah ne verirse hayırlısını versin, dışarıdan kendimize bakmadığımız sürece iğreti, ayrıksı ve itici olacağız her manada daima, Allah iyilerden eylesin bizleri.10 Yorumla - +1 yıl
Vasifsiz değildir.
Kimse 30una gelip aileden geçinmek istemez hele ki bir erkek ancak hayat şartları herkese aynı imkanları aynı yaş aralığında sunmaya bilir. Buna iş gibi evlilik de dahil.
Hala bekar olup iş arayan 30lar da var 23 yaşında olup bebeğini bakıcıya bırakıp işe gidenler de.
Bu iki profilde bu başaralı bu başarısızdır deyemezsin zaman her şeyi altüst eder.40 yaşından sonra hayatına başlayan insanlar var sana bana geç olabilir ama o o yaşta yakalamış hayatı.
Sağlık olsun mücadele gücü olsun zaman geldiğinde tüm taşlar yerine oturur.10 Yorumla - +1 yıl
Evlilik başarı sayilmaz veya önüne koyduğun bir hedef olamaz... Vasifsiz demek için ikinci söylediğin geçerlidir bana göre. Hala ayakta duramiyor ailesinden geciniyorsa ve bu konuda bir hedefi hayat gayesi yoksa vasifsizdir.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Evlenmek şart mı? Vaktini bekler bazı şeyler. Vasıfsızda çok acımasızca bir tabir. İş bulan herkes çalışmak kendi parasını kazanmak ve yük olmamak ister.
Çoğu insan bunalımda bu sebeplerden o yüzden dikkat edelim lütfen.40 Yorumla - +1 yıl
Aile kuramamakla ilgisi yok bana göre. Ama bir baltaya sap olamadıysa başı boş geziyorsa vasıfsızdır
00 Yorumla - +1 yıl
Her insanın zamanı farklıdır. Evlenip evlenmemek tercihtir. Ha siz maddi konuda da vasıfsız demeyin. Malum burası Türkiye. Herkes iş bulma konusunda şanslı olamıyor. Kimse 30 yaşında hala ebeveyn eline bakmaz istemez. Uzaktan konuşmak kolay gelir.
10 Yorumla - +1 yıl
Kız olsa hadi neyse de erkeğin eli ekmek tutması lazım bu devirde aslan bile aç çalışmayan insanda zamanla kafayı sıyırmaya mahkumdur yani
00 Yorumla - +1 yıl
Aile kurmak ile vasıf kazanmak arasındaki bağı çözemedim. Asalak yaşayanların vasıfsız oluşuna katılıyorum.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Evet ben 32 yaşındayım bekarım işsizim ve asosyalim kendimi de öyle görüyorum haklısın yani herkes de beni öyle görüyor farkındayım zaten
00 YorumlaAile kurmayı tercih etmemiştir. Böylesi dünyaya çocuk getirmek gibi beklentim yok acikcasi
00 Yorumla- +1 yıl
aile kuramadığım için vasıfsız olduğumu düşünmüyorum..
00 Yorumla - +1 yıl
Yani bu değişken bir durum
Tembellikten ya da iş bilmemezlikten ise evet kendine faydası bile yoktur ama bu durum çok farklı nedenlerle de oraya gelmiş olabilir00 Yorumla - +1 yıl
Kendileri bilir, nasıl isterlerse takılsınlar.
Bizler çalışıp ne oluyoruz ki guya00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. evlilik başarı mı sayılıyor hala, ne kadar garip bir düşünce
00 Yorumla- +1 yıl
Duruma göre değişir yine de
00 Yorumla - +1 yıl
Evet bence kesinlikle öyle.
00 Yorumla Evet vasıfsız maleseef
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Katılıyorum kesinlikle
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. Ne alaka olur mu öyle şey
00 Yorumlahayır değildir. Tercih meselesidir bence :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. aile kurma olayı tercih, biraz da sans
00 Yorumla- m+1 yıl
Niye öyle olsun ya😂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 371 cevap paylaştı. Asa. lak kısaca
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Değildir
00 Yorumla- +1 yıl
Değildir iş yok ya bulamıyoruz ne yapalım
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 30’unda bile işi gücü olmayan, bir aile bile kuramayan insanlar vasıfsız mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi