Merhaba, soruma hoş geldin.🦌Geçmişte tanıştığınız birisi şu an tekrar karşınıza çıksa hayatınızdan çıkarır mısınız yoksa normal bir şekilde devam eder misiniz?
Tanışma faslını nasıl sonlandırdık ona bağlı. Hayatımda tebessüm ile andığım kişi ile tekrar karşılaşır isem mutlu olurdum. Devam ederdik. Ama beni üzmüş biri ise görmezden gelir hayatıma devam ederim. Hatta karşılaşma anını bile kendimi zorlar ve unuturdum.
Neden geçmişimde kaldığı, şuanımda olmadığına göre değişir tepkim. Eğer hayat telaşı içinde kopmuşsak selam verir ayaküstü hal hatır sorarım elbet. Fakat olumsuzluklar sonucu hayatımdan çıkan, çıkarttığım biri herhangi biriymiş gibi ifadesiz şekilde kısa süre yüzüne bakar yanından geçer, yoluma devam ederim.
Merhaba Sevdiğim birisiyse çok sevinirim tekrar karşılaştığıma. Genelde bu kişiler eskiden tanıştığım arkadaşlarım oluyor. Tekrar karşılaşmaları yaşıyoruz ve plan kurup diğer gün veya sonra aktiviteler yapıyoruz. Ben seviyorum böyle karşılaşmaları. Tepkimde genel olarak sevinç oluyor. <3