ilk aşkınız
sizi üzen biri
bi daha asla karşıma çıkmaz dediğiniz biri

İlkokul aşkımı görmüştüm avm girişinde kızında bundan haberi vardı. İkimizinde yanında arkadaşları vardı o yüzden sadece göz ucuyla bakıştık ve uzaklaştık gerçi benim yanımda arkadaşlarım olmasada konuşmazdım ama ne bileyim tuhaf oldum sonra arkadaşlarıma bakın yanımızdan geçen kız İlk aşkım şimdi tıp okuyor dedim. Gülüştük ve gezmeye devam ettik :)
öyle biri var ve karşıma yıllar sonra çıkma ihtimali çok çok düşük bir ihtimal ama çıksa içimde kalan her şeyi söylerdim ona geçmişte söyleyemediklerimi.. canımı çok yaktı bende öyle bir iz bıraktı ki ona olan sinirim hiç dinmez
Bende aynı senin gibiyim keşki karşıma çıkarsa eşek sudan çıktığı kadar dövüp içimde kalanları söylesem pisliklerrr
Cevap
11Cevap
Bakar ve geçerim. Çünki ben onu sevdiğim için güzeldi. Kendine fazla anlamlar kattı. Kendini sevgim sayyesinde bir gübre sandı. Elimi üstünden çektiğim zaman anlıyorumki insanlar onları sevdiğim için güzeller. Bana bensiz sen hiç bir şeysin diyenler ortada dım dızlak kaldılar. Yolları açık olsun. Yoluma çıkmasınlar bana yeter. Allah onlara kendileri gibi sadakatsız, doyumsuz insanlar yani kendileri gibi insanlar nasip etsin. Amin.
Sanırım birgün karşılaşmamız gerekecek.
Parmağındaki halkayı farkettirmeden saklayacaksın sen,
ben gözlerimi kaçıracağım senden.
Varsa yanımızda biri soracak, kimdi o?
İstemeden öldüreceğiz birbirimizi cevaplarımızla
'hiç , birine benzettim galiba..'
Doğum günümdü bu gün ve 9 yıllık eski çıktığım (beni askerde terk edip evlendi). Dün gece saat 00:34 de doğum günümü kutlamak için mesaj attı.
Ona aşık olduğumu bilen bir kızla karşılaştım, bakmadı bile. Ben de bakmadım. Dümdüz geçip gittik.
Karşıma çıkma dediğim biriyle karşılaştık beni görünce kaçtı zaten
Yolda görmüştüm suratına bile bakmadım selam dedi cevap vermeden yürüdüm gittim: )
evet bir yerde çalışırken karşı komşuda ki kııza resmen platonik aşık olmuştum çok ama çok güzeldi ve bir sene sonra Y. London mağazassında müdürlük yaparken kız iş istemeye geldi onuda aldım işe anasınıda kız kardeşinide kalbim temizmiş demek
Karşılaştım güldük birbirimize la olum senin burda ne işin var dedim
Evet karşılaştım. Güzel bir gün geçirdik.
Çok şükür karşılaşmadım umarım böyle de kalır.
Hiç bir şey yok gibi devam.
cal ordan nikah masasini
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?