Sevgi olsa bile sana acımadan gözünün önünde başkasıyla birlikte olan bir insanı tekrar kabul etmek geniş bir mide gerektiriyor bence...

Eski sevgilime dönecek kadar ne aptalım, ne de başka bir şey. Bitti, gitti ya. Ben birisi ile çok güzel bir şekilde ayrıldım. Bak güzel ayrılmaya rağmen birimiz yazmaz. Bunu eskiye yazanlar düşünsün bence. Demek ki hala aklı onda, eskilerden bir şey cidden olmuyor. Detayda ki gibi birisini kabul eden aptaldır zaten. Düşünsene bir boklarını yakalıyor ve devam ediyorsun. Aptallıktan başka bir şey değil bu.
Kötü ayrilmamis isek, ayrıldıktan sonra bir cirkeflik yapmamişsa tabii ki insan gibi cevap verir , dinlerim. Benden sonra başkasıyla olamaz gibi bir saçma bir kriterim olamacagina göre. Heee, tekrar başlayan bir ilişki isterse o zaman hoppp dur bakalım derim tabii ki. Bu saatten sonra bir aşk hikayesi yazamayiz.
Benden giden biriyle olacak gözümün önünde sonra bana yanaşacak. 😃 Önce üçüncü dünya savaşından çıkmış olmalı, sağ olarak. 🤣🤣🤣 Bir söz var da abes kaçar. Sonra niye bunu desin deyip RTÜK engel koyuyor bana. Sonra iki üç ay ayarlarımı açmıyorlar. 😃
Cevap
13Cevap
Genişlik önemli ve geniş olmayı bütün hale getiren nice insanlar daha doğrusu şempanzeler mevcut..
Herkesin başına gelmiş bir olay olabilir bu..
Zor gercekten karar verebilmek..
Mantıken normal bir şey.. Hayatında ben yoksam, kimse olmayacak diye bir kural yok..
Ama üzücü..
Aklını ve kalbini arındırması önemli..
Ve tabii ki ne kadar zaman geçtiği üzerinden..
Eski sevgilim olmadığı için böyle dertlerim yok. 😄
Ömür boyu manitasız kalacağımı bilsem yine de barışmam. Benden gıden bitmiştir , arkadas kalma , iletişim koparmama bana göre degıl.
Ayrılığımız an dünya üzerinde oyle bır kadın yok der silerim.
Zakkumun kökü derim ne diyeceğim ☺️
Neden iletişime geçtiğini sorarım. Yardımcı olabileceğim bir durum ise elimden geleni yaparım eski bir arkadaşı olarak. Ötesi olmaz.

Hayatında başarılar dilerim :D
üzücü
ama hayatın gerçeği bu
ne yapacaksın kendi seçimlerinin sonucu yaşar insan..
Birde bunun aldatılıp yinede geri dönülmesi olayı var. Allah düşmanıma yaşatmasın çünkü aynı şeyi istisnasız tekrar yaşıyolar
Şiir okurdum ona;
uzunca zamandır görmeyeli seni
bir başka kadın, bir hoş olmuşsun
kollarıma alıp sarmayalı seni
beyaz peynir gibiydin kaşar olmuşsun.
O benim için bitmiştir heleki gözümün önünde başkasıyla flört yaşıyorsun bitmiştir o tekrar benimle irtibata geçemez
Onunla konuşmak istemediğimi çok sert bir şekilde belirtirdim sevgilisine de gerekli kanıtları atıp yollardım
Çocuğa üzülürdüm.
Ayrıca konuşmazdım , asla. Kızın ismini zor hatırlıyorum 😂
Allah mutlu mesut etsin beni ilgilendirmez bir tepki vermem
Kürkçü dükkanı değiliz gözümün önünde yapabiliyorsa keyfine bakmaya şansını başkalarında denemeye devam etsin benimle asla işi olamaz sevgim o sn biter gözümün önünde öyle şey yaptığı anda sevgim kalmaz ki bakarım keyfime bende
teknoloji alanında iletişime geçerse cevap vermeden engellemeli direkt yolunu kesecek olursa da görmezden gelip başın dik şekilde aldırış etmeden uzaklaşmalı
ben kabul edemem böyle bişeyi
Mide denmez ona işkembe belki
Hiiç işim olmaz eski sevgili ile.
cevap vermem muhatap olmam
Isim olmaz
Sektirsin gitsin
Yok ki
neden olmasin , isime gelir
Ulaşamaz ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?