Bunu ben başaramıyorum. Hep bir taşa elmas muamelesini yapıyorum. Bu hatayı engellemeyi çok istiyorum ama bana bir iyilik yapana on iyilik yaptığım için bu yüzden beceremiyorum. İnsanlara hiçbir zaman hak ettiği değerin üstünde değer veriyorum.
Karşındaki insana gerçek değerini veriyor musunuz?
Bu ben ya😂biri bana iki güzel davranıp, değer verince bir severim onu of😂işin sonunda bir bakmışım sevilen benken sevip, sevilmeyen ben olmuşum. Bu duruma nasıl geliyorum bilmiyorum😂
Aynen öyle şu anki bulunduğum konumu özetleyecek olursak her yere koştum ama hiçbir yere yetişemedim başkalarının yaralarına pansuman yapmaktan kendi yarama bant bile saramadım
Valla ne olsun ya okuyoz o bölümden devam dkfmsm açıkçası ben çok küçümsüyordum lakin maaş yelpazesi aşırı derecede geniş olan bir bölümmüş :D. Şahsi bilgilerim gizli kalsın ama okuduğum o bölümde minimum 4.500₺ maksimum 20.000+ maaş alınabiliyor. Bu sadece Türkiye'de değil dünyada öyle smfkskdnjf
Mesela bazı terimler vardır şayet insanlar teknoloji kullandıkça veriler hunharca büyüyor karışıyor falan. İstersen araştırabilirsin gelecekte değerlenecek denilen 10 meslekten birisidir. Şayet 3.0+ ortalama ile ve bazı programlama dilleri derslerimi iyi anlarsam (ki şimdilik anlıyorum) gelecekte umarım bir terslik olmadan iyi bir konuma geçebilmek için çabalıyorum :D
Valla asıl seni sormalı sen benden daha mutlusundur ama dlfkwfn