Karşı cinsi uygunusuz gördügünde heryerini gördüğünü mü itiraf edersin yoksa birsey görmedim mi dersin?
Her yerini gördüğümü itiraf ederim
Hicbirsey görmedim derim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karşı cinsin bana uygunsuz görünmesi teşhircilik ve taciz suçunu oluşturur. Uygınsuzluğa ve benim yaşımın 18 ya da 15 altı olmasına göre çocuk istismarı suçunu da oluşturabilir. Bu insanı o görmemi istemeden asla uygunsuz göremem. Bu onun sapıklığıdır. Açana bakarlar.
İlk bakışla günah ve sevap birbirini eşitler.
İlk bakış derkende kaynak makinesindeki ışığa bakıyormuş gibi bakıp geri yüzümüzü cekmeliyiz. Bir anlık bakıştan da o kadar detaylı bir şey göremezsiniz.
YALAN SÖYLENMEZ. Ölüm bile olsa yalan söylememek gerekir.
Aramızdaki samimiyet önemli yakın arkadaşımda off be manzaraya bak derim anlar mesela üniden kapalı bir kız arkadaşım sürekli saçları kenardan çıkardı ben saçını düzelt derdim düzeltirdi bakma derdi hep bende bakmazdım en çokta bana güvenirdi sonra koptuk
Doğrusu istersen görüşün sonucunda o kişinin bakış ve tavırları etki eder.. Eğer önemsemez şekilde gülerek bakarsa çok güzel vücudun varmış derim.. Yoksa hiç bir tepki vermem ancak üzüntü görürsem özür dileyerek pek bir şey görmedim derim..
Cevap
79Cevap
Görmedim derim begendiysem gizli gizli izlerim😅
Sapık ben
Birde erkeklere sapık dersiniz
Aynen aynen erkeklere deriz ama biz daha fenayız dök içini say ağzına geleni rahatla hadi fırsat buldun.
Espiri manasında dedim
Utandıranın da utanacağı gün gelir elbet🙊
Örteninde örüleceği gün🙈🙉🙊
Görmedim duymadım bilmiyom demek en iyisidir😉 gösterende görende kendini bilir zaten miktarınca ama utandırma geç git👍💐
İtiraf ederim yani. Belki istemeden açık kalmıştır fark etmemiştir felan birde ben baya açık sözlü bir insanım hemen tak söylerim. Ama tabi karşındakinin kim olduğuna bağlı olarakta değişebiliyor.
Gormedigimi söylerim Hem ben utanırım söylemeye hemde kendisini uyandırmak istemem
Aslında ikisinide yapmam utanmasın diye sadece dikkatli ol biraz derim. Ki başıma geldi maalesef bir defa.
Nasıl oldu?
Kimi nerde nasil
Nasl başınıza geldi
Duş almış ama kapısı yarın açık eve geldim nerden bileyim ses gelmeyince bide kapı yarım açıktı birden anlık bi gördüm gibi ama anlık olduğu için görmedim doğrusu ama çok şaşırdım ve sinirlendim çünkü bağardı bana sonra bende ona tabi madem duş alıyorsun kapan kapını gerekiyorsa kitle. Böyle ve bidaha hiç konusunu dahi açmadık.
Kiminle olduğu önemli değil
Ne kadar meraklısınız ama yine olsa uyandırmamak için veya farklı hissetmesin diye görmemiş gibi veya hiç olmamış gibi davranırım.
Bidaha olmadı zaten
Siz kadınlar yokmusunuz
Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum siz erkeklerin çoğu fesat o kadar.
Fesatlıkla ne alakası var. Kadın beni gizliden izliyorsa ben ne yapabilirim
O onun derdi ben kendi açımdan yaptığımı söyledim eşim hariç kimse umrumda olmaz.
Eşimide zaten kapıdan izlemem
Evlisin demek
İlerdeki eşim
Açıklaman İçin teşekkür ederim
Ah siz kadınlar biz masum erkekleri dgcjhdtfc hep savunmasız anlarımızda yakalıyorsunuz. dfhsetrh :D
Masum olan erkekde vardı ama sen ne kadar masumsun bilmiyorum 🙄🙄🙄
Niye benim nerem masum değil?
Bilemem ne kadar masum olduğunu bilmediğim içinde yorum yapmadım zaten.
Oranlara bakıyorum da erkekler şerefsz misiniz niye karşı tarafı utandırıyorsunuz hiçbir şey görmedim diyip rahatlatsanız ölür müsünüz neyse ki kızlar daha bilinçli
Hiç bir şey görmedim derim, ilk görüşte heryerini görmem zaten imkansız. Rahat olması için bunu derim.
Bakmak mı, görmek mi? Yani kasıt var mı yok mu? Kasıtlı bakmam, görürsem; tanıdığımda uyarırım, tanımadığım biriyse görmezden gelirim.
Yani utangaç ise doğrudan gösteremiyor olabilir ya da ilgini çekmek istiyordur bunlar da önemli aptala yatmak her zaman doğru olmaz diye düşünüyorum.
üzülmemesi için arkamı hemen döner ben bir şey görmedim çok özür dilerim der hemen hızlı adımlarla çıkar giderim..
Her yerini gördüm demem ama hiç bisey görmedim de demem ucundan biraz gördüm be hakkını helal et derim herhalde 🤣🤣
Açıklama yapması gereken biri varsa o ben değilim sanırım 😄 bakmam dolayısıyla görmem dolayısıyla açıklama yapmam
Dogruyu soylemek benim prensibim içten pazarlıga gerek yok 😅😉
baktım gordum , soylerım , bakcam tabi göz var nizam var.
utanırıw soylewew neden soyleyeyıw kı o zawan ne anlawı kalır utanwanın
Öncelikle çok güzel vücudu olduğunu ve neresini gördüysem söylerim.
Bir an şaşırırım sonra görmediğimi söylerim. Utanmıştır dahada utandırmanın anlamı yok
Çok güzel olduğunu çok beğendiğimi söylerim ( yalandanda olsa ) mahçup hissetmemesi için...
Merhaba ; gördüğün rüya yi ,, asla anlatma ' der Atalarımız...
Gördüm gördüm fıstığı derim nolacak😅tabi sadece kendisine derim
İnkar etmenin gerçekleri saklayamadigini hala öğrenemedik...
Gördüğümü biliyordur zaten ki soruyordur ben yalan söyleyemem 👍
Hiç görmemiş gibi yapmak gerekir ayıp olmasın gerek yok
Utanmasını istemem bu yüzden ben bișey görmedim duymadım bilmiyom
Shhshs ilginç bir soru. Tanıdığım biriyse gördüğümü itiraf ederim. Hatta dalga da geçerim
Tanıdık değilse söylemezmisin?
@Darbeli_Hilti tanıdık değilse banane
İzlemek hoşuna gidermi?
@Darbeli_Hilti kişiye göre değişir
Mesela kişiye göre derken? Açsana biraz
@Darbeli_Hilti mesela seni izlemek istemem sanırım. Kimi zaman seksi bir kadın kimi zaman çekici bir erkeği izlemekten zevk alırım
Yakından görsen fikrin değişirdi.
@Darbeli_Hilti ahahah yakından görmek istemem
Ne görmek istediğine bağlı
@Darbeli_Hilti ne alaka
Özele gelirmisin
@Darbeli_Hilti maalesef hayır
Bişey söyleyip kapatıcam. Sadece 1 dk
Takip isteği attım.
@Darbeli_Hilti ne yapıcan o narin bedenini mi çekip atacaksın bana shshshsh
Engelledim yazamaz
Ne gördüysem orada kalır uyuturum insanların sırları vardır
Ne kadar gordugumu o da gorur yani gizli gizli bakmiyoruz sonucta, öyle gordukten sonrada o oyle bir soru sormaz ben de konusunu acmam gormemis gibi yaparim normal hayata devam ederiz
Herşeyini gördüm dememe gerek yok her şey ortada olur.
Haha
Karşı Cinsimi çok Çıplak gördüğüm için Dohal Normal yani bir Kadını Çıplak görmek.
Hahah aklima sokaktaki sapık geldi 15 16 yaşlarındayim kızlarla yolda yürüyoruz bi manyak geldi karşımızda donunu indirdi hepimiz çığlık atıp kacmistik bunu gülerek anlatmamin sebebi de o gün orada yanliz olmamam tek olsaydım belki çok korkardım
Allah korumuş gecmis olsun
Teşekkür ederim Allah bütün kadınları korusun hepimiz hwdan tehlikedeyiz ama benim şimdi karşıma çıksa kacmazdim döverdim
yuh neler var
Söylerim ama. Aramızda derim başka hiçkimseye söylemem
C) şıkkı uygunsuz görmekten kaçınırım, görürsem bir şey demem giderim:)
Duruma bağlı heralde ve kimi gördüğünün yakın arkadaşım dahi olsa karakterine bakarım öyle karar veririm
Kim olduğunu bilmeden bisey diyemem fakat illah da bisey söylemek gerekiyorsa dikkatli ol derim gören olur die.
Ne gördüysem onıçu derim hayran kaldıysam onuda dile getiririn zira bu onun hoşuna gider
Onu (utandı ise eğer) daha fazla utandırmak çekingenleştirmek istemem
Karsimdaki kisiye bagli soyleyip soylemeyecegim 😄😄
Görmemiş gibi yapmak hem kendi açımdan hem de onun açısından iyi.
Dalga geçerim Allah'ına kadar o neydi öyle yaa derim
popo parmak atar uuuu yavrumm sende ne gö t var derim
😂😂
Görecek bişey bulamadım derim pislik olsun
Eğit beni @Yenice135
Bekliyorum @Yenice135
Gidip dünya aleme duyuracak değilim
giçbirşey görmedim :D
Hiçbir şey görmedim derim. Ayıp olur çünkü.
Görmedim gibi kaçarım
Gördüğümü söylerim ama iltifat ederek rahatlatırım
Görmedim duymadım bilmiyore
bir şey görmediğimi iddia ederim...
Konuyu kapansın diye görmedim hiç bir şey derim.
Her yerini gördüğümü itiraf ederim
ayıp olmaması açısından hiçbir şey görmedim derim
Biraz daha dikkat et derim. Gördüğümü söylerim
Bu kim olduğuna bağlı
Gözlerim kanadı derim KDNKDNDKSD
Karşımdaki uyanıksa anlamıştır onu gördüğümü zaten
konuşup utandırmak istemem susmak daha iyi
Şimdiye kadar görmedim ki. Bilmiyorum ne yapardım.
Görmedim derim ve bakmam da
Görsem de görmezden gelirim.
Bu bilgi ne işine yarayacak smsjksmssj
Hic oylesine 😀
Dalga geçerim, üstüne yorumlarım 😛
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?