Her zaman işler yolunda gitmeyebiliyor. İnsanın çok istediği ama gerçekleştiremediği hayaller olabiliyor. Buda ister istemez içimizde bir "ukde" bırakıyor. Peki, sizin içiniz kalan bir şey var mı bu konuda?

Motorsiklet kullanmak.
Yüzmek.
İstesen yaparsın demeyin yapamıyorum. Koca koca kırkayak kamyon vinçleri fare deliğinden sokarım belini incitmem ama motorsiklet kullanamıyorum.
Yüzlerce kez denedim yüzemiyorum. Onlar kaldı içimde ama olsun
İmkansız diye bir şey yoktur ama istersen çabalarsan bence başarırsın🤷♀️😊
İmkansız diye bir şeyler var bence. Bazen milyon kez denesen bile yapamazsın bir şey olmuyorsa olmuyordur zorlamak ısrar etmek bana göre değil. Yeterince ısrarcı oldum zaten. 😬
Ola bilir belkide henüz imkansız bir şeyi dilemedim haklısın bazı konularda ama içinden çok geldiği için dedim
🙏🙏
Hayır, hayatımın her noktasında kalbime kulak verdim ve neyi nasıl istiyorsam ona doğru koştum, yoruldum, çok fazla çaba sarfettim...
Kimisi gerçekleşti, kimisi gerçekleşmedi fakat bu da artık benden kaynaklı bir durum olmaktan çıktığı için yapacak bir şeyim kalmamıştı. Çokta üzülmem böyle şeylere o ayrı, olmuyorsa vardır bir sebebi.
Diğer türlü de içimde ne bir pişmanlık var, ne de bir ukte. Tabii ki farklı olmasını istediğim çok fazla şey vardı fakat şu an dönüp baktığımda memnunum ben olan bitenden, ki memnun olmasam ne olacak... Yok yere kendimi üzmek ya da can sıkmak istemediğim için uzak kalıyorum belki bilmiyorum fakat doğrusu da buymuş gibi geliyor...
Teşekkür ederiim.😊
Hayır şükür içimde ukde kalan bir şey yok. İçimde ukde kalmasını istemediğim hayallerim var :) onlara doğru emin adımlarla ilerliyorum. Genelde kafama koyduğum ve çok istediğim şeylere ulaşabilmek için dişimi kemiğime takarım, hedefime ulaşana kadar elimden gelenin fazlasını yaparım ve sonunda ulaşırım. Elbette vardır, çok isteyipte başaramadığım şeyler ama onlar içinde “böyle benim için daha hayırlı demek ki” deyip unutuyorum. İçimizde ukde kalan bir şeyler varsa onlardan kurtulmalı ayrıca, nefes alıp verirken bile can acıtır bazıları.
☺️✌️
EiG için teşekkür ederim ☺️
Tabiki var.
Her insanın vardır mutlaka.. ama hayat bu istediğimiz her şey olmuyor ki zaten olsaydıda sıkıntı olurdu degilmi.
Burası imtihan dünyası neyi çok istersen olmayabiliyor..
ya da kiminin istediği her şey oluyor kiminin olmuyor diyebilirim..
Her insanın şansı talihi bahtı ayrı çünkü
Bazı insanlar birşeyi çok ister fakat olmaz
Bazılarının da istedigi olur hemen ayağına gelir. Kendiliğinden
Doğuştan şanslı olan var olmayan var
Sen ne kadar çabalarsan çabala nasibinde varsa oluyo bazı şeyler..
Cevap
7Cevap
İçimde ukde kalan bir şey olmadı hiç.
İsteyipte gerçekleştiremediğim şeyleri vardır bir hayır diye çabuk kabulleniyorum.
Bu sebepten de böyle bir duygu durumunun içine hiç girmedim.
Çokça şey var ya.
Hepsinin üzerine çizgi çektim.
Bazılarını hala umut ediyor ve gayret ediyorum.
Hayatım ukdeler üzerine kurulu sanki benim.
En ukdem okumamam.
Hemde babamın beni okumam için çok büyük çaba göstermesine rağmen.
Babama inat kazanmama rağmen üniversitesiye gitmemem.
Hayır neyin inadıydı, bilmiyorum 🤦♀️🤦♀️
Var olmasın.. zamanında önüme gelen ama ısrarla reddedıp ıstemedıgım ve o dönem tıcarete atıldığım senelere tekrar gerı donmek ve radyo tıyatro sınema egıtımı almak ve o alanda ılerlemek ısterdım.. Sımdı bunca yeteneksız vasızfsız tıplerı görünce keşke dıyorum keşke.. ama artık gectı
Çok isteyip elde edemediğim ne varsa zamanla sindirdim. Şimdi hiçbiri içimde ukde olacak kadar yer kaplamıyor.
Merhabalar 🍰 Bu konuda biraz hassasım içimde ukde kalan bir şey var ama şimdi anımsayıp suratımı düşürmek istemiyorum hemen konuyu değiştirip kaçıyorum; hava soğuk çok cici ☃️
Romanya'da yaşarken seyahate çıkmama bir gün kala çok ciddi hastalanıp seyahati iptal etmek zorunda kalmıştım 9-10 günlük Balkanlar turu yapacaktım budur ukde kalan şey
insan ujdeyle ukdeyi karıştırıyo bazen. benim içimdeki ukdemse üniversitede erasmusa başvurmaya cesaret edememiş olmam...
varrr hemde o kadar çok şey var kii ben yapamasam bile ileride bir çocuk evlat edinip eğer isterse onları gerçekleştirmesine yardım edicem)
Nerden başlasam bilemiyorum.
Sorunun başlığını okurken bile aklımdan bin türlü şey geçti.
Ne çok heves biriktirmişim meğer içimde. 😅
Evet, bir tane var. Bazen o an ne istediğini farkında olmuyor insan ya da şartlar gereği mümkün olmuyor istenilen.
Hayır, içimde ukde ya da yarım kalan hiçbir şey yok.
Ukde'yle yaşamaktansa sindirmeyi ve unutmayı tercih ediyorum 😄
Var gibi de yok gibi de. Her şeyin hayırlısı diyorum.
Şuanlık 1 2 ukde var ama gerçekleşdirmek yolunda çabalıyorum şuan😊
Açıkçası sevgili olayı. Hani ne bileyim bir buluşma heyecanı, bir kızın elini tutma hissini yaşamayı isterdim şu yaşa dek. Veya ne bileyim direkt ticarete atılmak yerine üniversiteyi açıktan değil de normal okumayı.
tabikide var bir erkeğin deri ayakkabılarını yalamak çoraplarını koklamak. fantezilerimle dalga geçen çok insan var maalesef üzücü :(
Üniversite okumak istiyorum ama kazanmak zor geliyor
Çok şey var. Sadece bir tanesini söyleyeyim. Matematiği öğrenmemek.
Var... Bazen elinden geleni yapsan da olmuyor bazı şeyler. Olmamasında da bir hikmet vardır diye düşünüyorum.
Uhde diyecektin sanırım. :)
Bu a*mcık dünyada ki tek ukdem annem.
Evet var hem de çok şey var
Şu an yok, yaşım genç
her şey diyebilirmm :) :/
Evet çok fazla şey varr..
Var bir kaç kişiyi okkalı tokatlamak istiyorum 😂
var uçurtmam uçmadı hiç 🥺
Bir değil çok şey var. Bakalim nereye kadar...
Neyi başardın desene her şey gözümde kaldı
Ah var olmaz mı. Bende kalsın.
Birini çok sevmiştim onunla kurduğum hayaller
Heveslerim
Var 😃
Evet var
Dünya turu yapmak.
Var tabi.
Var evet
Okumamak
Neler neler var
Çok fazla yok
Kalmaz olur mu…..
Çok var
Var evet
baba olmak..
Hukuk okumak
Evet var, hayatımda bir kadın olmasıydı.
Üniversite
son 20 senem
Çok var...
Olmsz mı
Var maalesef.
Vardı artık yok.
Var olmaz mı
Üniversite
Çok şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?