Yakın dostumu ispiyonlamayı düşünüyorum pavyona gitmiş nispet yapıyor biraz da babasına nispet yapsın ama değil mi :/ Siz hiç birini ispiyonlamayı düşündünüz mü? Pavyonspor :d
İspiyonlamak değilde, yakın zamanda bi akramabamin kızının yaptığı yanlıştan annesini haberdar etmiştim. Tabi annesinin anlayışlı ve bundan kendine pay çıkarması gerektiğini bilen bir kadın olduğunu bildiğim içindi. Yoksa söylemezdim. Bazen gençler farkında olmuyo yaptıkları hataların ileride başlarına büyük felaketler getireceginin... aslında onu dusundugumdendi. İspiyon sayılıyo mu: ))
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Düşünmez miyim😂 Seni çağırmadı diye böyle düşünmen çok normal bence. Hakta veriyorum. Ama yapmamalısın. Arkadaş olma kuralını ihlalinden yalnızlık yersin✌ Ben bir ispiyona başlasam hayatta insan kalmaz. Ben de içlerinde gümlerim. Benim de ispiyon edilecek yanım az değil.
😂😂😂😂😂 yok yapmadım galiba, genelde haberler cuk diye geliyor kulağıma ben başkasını ispiyonlamam kendi kararları kendi bildiği şey fesatlığa gerek yok khgfsd
Ego tatmini , intikam. , kıskançlık gibi duygusal iç güdü durumları aklın önüne her daim geçme ihtimali var,, En keyifli şey degilmi,,, bu keyfi yaşamakta hakkımız değil mi ! Her kes haddini bilecek :)
Bıraz ergence ve cocukca ısler gıbı.. arkadasın eglenmıs gelmıs he pavyon degılde keske daha kalıtelı elıt bır mekana gıtysedı ayrı konu.. şu yalan dunyada kıskanclıga kıne nefrete vs yer olmamalı..
Çocukken belki yapmışımdır hatırlamıyorum ama şu an yapmış değilim genelde umrumda da olmaz insanların ne yaptığı ve neden yaptığı ve birisinin bana bir şeyleride ispiyonlamasınıda sevmem
Ah hele bi de bana sor. Çatır çutur öncümü alıp da ispiyonlamanın keyfini hiçbir yerde tadamıyorum. Ama abicim yani kazık kadar olmuşsun bir zahmet ispiyonlama 😅