Aranızda borcu olmayan kimse var mı, peki bu borçlanmanın dozunu arttırarak ödemeyemeyecek duruma düştüğünüz oldu mu, alacaklılar tarafından rahatsız edildiniz mi veya kapınızda icra kağıdı/memuruyla karşılaştınız mı? Kötü hatırladığınız anıları paylaşıp dertleşmek isterseniz yazın, belki ikili konuşmalar size iyi gelir, bilemezsiniz.
kendi şahsıma ait borcum yok.. eski eşimin vardı.. bigün biz evde yokken gelmişler ve evi komple götürmüşlerdi.. şimdiki eşiminde bir trafik kazasından icra kağıdı gelmişti. ama artık eşya götürmek olmadığı için sorun yaşamadık.. arabamıza haciz koydular birde maaşın bir bölümüne..
Ben oldum dört ekip polis Adana’da ki evime baskına gelmişler di üç ay habis cezası da çıkmıstı iki gün için de ödeme yapmasam diye babam aradı söyledi hakkında haciz çıkmış iki taksidi ödemeyi unutmuştum 7 yıl sonra onu karşıma çıkartılar
Ben şu an icralığım ana para 120 bin faizle beraber 400-500 bin oldu saldım çayıra mevlam kayıra ödemiyorum yok öyle bir imkan her gün arıyorlar durumumu anlatıyorum neredeyse borç verecekler tamam diyip kapatıyorlar telefonu
En İyi Cevaplar