Şu an dinlediğim şarkıyı paylaşmak istedim, keyifli dinlemeler..🌺🌺
Karaktersiz insanı nasıl tarif edersin?
Şu an dinlediğim şarkıyı paylaşmak istedim, keyifli dinlemeler..🌺🌺
Selamlar.. Bunun o kadar çok özelliği var ki.. Yani kısaca söylemem gerekirse.. Benim gözümde, duruşu olmayan, daldan dala konan, kendini taşımayı bilmeyen, özüyle sözü başka olan, yüze gülüp arkadan iş çeviren, sürekli namusu ahlakı diline dolayan, beyinsel ve kişisel gelişimini tamamlayamamış kişiler karaktersiz insanlardır.. Keyifli geceler..
Bana kötülediği kişiyle can ciğer olan, arkasından sayıp sövdüğü kişinin yalakalığını, avukatlığını yapan, güçlüye yalakalık yapıp güçsüze diş geçiren, kendi ikiyüzlülük ve sinsilik yaptığı halde ahlak diye fetva veren, laf taşıyan ama kendi söylediklerini söylemeyen, kendi menfaatini korumak için iftira atan, alay eden, alttan alttan sinsice laf sokan, dedikodu yapıp dedikodusunu yaptığı kişinin yüzüne utanmadan gülen kişi ahlaksızdır ve pisliktir. En çokta melek yüzlü şeytanlar ahlaksızdır..
Dışı melek, içi şeytan olan kişi ahlaksızdır.
Karşısındaki kişiye yol göstermek varken rezil olmasını isteyen kişi ahlaksızdır..
İnsanım insanım diye bağırır ama ahlaksızdır bence..
Hakiki ahlaklı olan kişi kimseyi alttan alttan yemez, sinsice laf sokmaz, ahlaklı olan kisi açık açık konuşur, sinsice konuşmaz, millete cahil diyip kendi yaptığı cahillikleri görmeyen kişi ahlaksızdır
Kuyu kazan, hile yapan kişi ahlaksızdır..
Merhametli, hata kapatan, düşmanına bile hile yapmayan, eline fırsat geçmesine rağmen kötülüğü seçmeyen, kim olursa olsun insanlarla alay etmeyen kişi asildir..
Canları cehenneme onların
Allah ahlaksız kişileri yolumuza çıkarmasın.
Amin.🙏
Karaktersiz insan eşini/sevgilisini aldatan, yalan söyleyen ilk başta bu tip insanlar. Sonra sana sinsi sinsi yaklaşıp arkandan iş çeviren. Dengesiz, ikiyüzlü, bencil, özgüven sahibi olmayan ve duygusuz insandır. Kendi eksikliğini görmeyip bulunduğu konum için başkalarını suçlarlar. Kendisinden başkası yanlıştır, kendi doğruları olsa bile güçlü birini görünce o doğrular değişir. Çok eleştirir, kendisi eleştiri kaldıramaz. Umursanmadıkça saldırır, siz sustukça çirkefliğini arttırır. Doğruları olmayan, çıkarları için her şeyi yapan, erdemsiz, omurgasız kişilerdir.
Tam bir görsel solen yapmışsın,, detayda ki gorsel her şeyi fazlasiyla anlatmış... Çoğu yorumcu görselden yürümüş ben de yazmasam olmazdı..🤭
Sözünün eri olmayan,, güvensiz,, başkalarını aptal zannedip,, kendisini akıllı zanneden acizler bence karaktersizdir...
Görselim efso oldu zaten, neyse çoğu kişiye yardımcı oldu sanırım görsel.😄
Cevap
38Cevap
Çıkarcı, menfaatçi, iki yüzlü, yalancı, kibirli, dengesiz, bencil
Kendisi her türlü katakulliyi çevirir. En ufak bir itirazlı, sitemli cümle kur, seni onu kırmakla suçlayıp üste çıkar zeytinyağı gibi. Yine suçlu sen olursun. Hatta özür diler susarsın. Sonra mesafe çoğalarak çoğalır zaten.
Karaktersiz insan tarif edeyim Çünkü bir kalıbı yok Bir çiçek gibi her kalıba girebiliyor her şekle girebiliyor Her ortama uyum sağlayabiliyor ya da her ortamı bozabiliyor Aslında bu da bir tarif çeşidi ama yine de öyle bir Yapı ve özellikle tarif edemem
adı üzerinde karakteri olmayan yani omurgasız insan demektir bu tip insanların canı çıkar ama huyu asla çıkmaz kendini beğenmiş her şeyi bildiğini zanneden herkese yağ çeken yüzsüz tiplerdir insanlar onu yanlarında istemediğini bildiği halde yinede onların yanına gider o kadar çok şey varki anlatmakla bitiremem..
Görsel var ya çok yerinde.
İhanet eden, vicdansız, yalancı, iki yüzlü insanlar karaktersiz insanlardır. Bu saydığım tüm özelliklerin yanında pişkin olmasını da eklersen ne kadar tehlikeli ve karaktersiz bir insan modeli ortaya çıkıyor düşünebiliyor musun :) Hem iyiye oynuyor hem kötülük ediyor hem de ettiği kötülüklerden utanmıyor. Yani yazılacak şey çokta okuyan anlar benim için karaktersiz insan tanımını
Özelliklerini saymaya kalksam ansiklopedi çıkartabilirim, kısa tutayım.. genelde iki yüzlü olurlar senle iyi geçinirken arkandan kuyunu kazarlar, 2 kelimesinden biri yalan olur. Hayatta en son güveneceğin insandır. Yalakalığı meslek edinmişlerdir. İnsanı çok kolay satabilirler. Daha saymakla bitmez
Sen nasılsan senin tam tersin
Veya
Hayatın boyunca hangi insanlardan uzak durmak istediyse sürekli enerjin çekildiler sarımsak kokusu gibi kötülük kokusunu aldıysan her daim o insanlar karaktersizdir.
kendini savunamayan taraf tutamayan dost dusmani belli olmayan her kesle iyi davranmaya calisan nitekim ki biri kotuluk yaptimi haddini bildirmeyen ona da iyi davranan insanlara denir ve hic sevmem bi tane arkadasim var amma dostuz 😂😂
Kadına şiddet uygulayan, seviyorum seni dediği kişiyi aldatan, iftara ve yalana başvuran. Bencil olup sadece kendini düşünen. Hastaya, yaşlıya, anaya babaya merhamet etmeyenler bana göre karaktersizdir
Millete verdiği ahlâk dersine kendisi muhtaç olan insanlar. İnsanların ne konuşacağına bile karışma cüreti gösteren cahiller. Kendi büyük günahına affedici, başkalarının zellesine merhametsiz olan zavallılar.
Kendinden güçsüz olana şefkat göstermek yerine onu ezmeye veya onu sömürmeye çalışandır. O nedenle benim için yalnızlık candır. Çünkü yalnızlık size asla karaktersizlik yapmaz...
Tarif edemem. Çünkü içinde merhamet duygusu yoktur ve sadece iciaelari uğruna yaşar. Bu bir perdedir ve göremeyiz ancak bilemlbiliriz. Tabi bunun da... sonrası sırlar aleminde.
Bir insanı tanımak istiyorsan. Ticaret yapacaksın. Birde eğer bir insan Allahı sürekli referans veriyorsa benim için notu bellidir. G. başı ayrı oynayan tipler diyebiliriz.
Güvenemezsin
Tek ayak üzerinde 40 yalan söylerler ama en dürüst onlardır
Herkesle vıcık vıcık samimilerdir
Söyledikleri ile yaptıkları farklıysa karaktersizdir..
Karaktersiz tüm insanların ortak özelliğidir bu.
Öncelikle milyonluk araba için teşekkür ederim sonra kararı kesin olarak verdim elleri titremiyor dediği an 😎
Benim için karaktersiz olan insan tanımı;ilginç değillerdir hiç bir sitili ya da olağandışı nitelikleri yoktur.
Bence görseliniz iki yüzlü insanlardan bahsediyor😁
Görseli iyi okuyun o zaman.
Tamam işte görsel tam anlamıyla çift karakterli insandan bahsediyor yani ikizler burcu okuduğum görseşin size göre başka neyini anlamam gerekiyordu benim anlamayıp sizin anladığınız nedir söylermisin
İkizler burcuyla görselin alakası nedir. Anlamadığım neyin tepkisi bu.
Bazı insanlar çift karakterlidir yazıyor ya hani görselde neyse , siz beni yanlış anladınız ben kimseye etki tepki yaklaşmam, bende tam tersini düşündüm sizin için , görseli iyi okuyun o zaman diyerek sanki bana öfkeli ve kızgın 😡 gibiydiniz 😏
Çift karakterli insanların çoğu ikizler burcudur net.
Bir çok ikizler burcu öyle evet. Ama görseldeki yazının bununla hiç bir alakası yok yinede belirtmek istedim.
Haklısınız tabi her bir bireyin düşüncesi farklılık gösterebilir😎
Hz ali bunun tarifini çok iyi yapmış
"Ahirete meyledenlerin sözlerini söyler ama dünyaya meyledenlerin işlerini yapar"
çok çeşidi varda benim en karaktersiz bulduğum karısını ortada bırakanlar
Dostunu satıp yarıyolda bırakanlar tek kelimeyle benim gözümde karaktersizdir.
Eski sevgilim diyince karaktersizlik aklıma geliyor
Söylediği 100 sözün 99 una inanılmayan 1 inde de yüz yıl düşünülen kimsedir.
Aslında görsel herşeyi ifade etmiş, bize söyleyecek pek söz bırakmamış : ))
0 hicliktir 1 varliktir. 10sayisi 10 tane 1 den olusur
100 ise 100 tane 1 den olsuyor.1000 ise 1000 tane birden olusuyor. dusun 10000000...0000 olsun. bu karakterin olsun. eger basta 1 yoksa 0000...000 hic bir manasi yoktur.
Ahlak bekçiliği yapanlar. Tanıdığım bütün ahlaksızlar ahlak bekçiliği yapıyor
Kaypak dost, mert düşmandan tehlikelidir. Karaktersiz kişi kaypaklık yapar, dönektir verdiği sözü tutmaz, aldığı borcu vermez, inkar bile edebilir. Yaşlıya, çocuğa engelliye acımaz.
Şöyle sanal alemde ahlak dersi verenler tam bir ahlaksızlar aslında...
Ne alakası var ya her ahlak dersi veren kişiler karektersiz mi saçma
Evet , içlerindeki ahlaksızlığı başkalarına ders vereek kendilerini mutlu ediyorlar işte safca
Çalışan, çocuksuz olduğu halde nafaka alan ve nafaka arttırım davasına nişanlısıyla gelen TC kadını ve yanındaki nişanlısı olacak meriç.
Evlenicez evlenicez diye zıp zıp zıplayıp nikah masasında hastalıkta sağlıkta diye söz verip para bitince sevgim bitti diyen k.. pe
ahmet kaya mesela. bir tarafı barış derdi. diğer kardeşim tarafı milleti kurşun sıkardı. Soyu sopu kurusun.
biri bana bir kez yanlış yapabılır o kışı bana asla 2. bir yanlış daha yapamaz karakterısız olanı zaten fark etmedıysen ondan bır farkında kalmaz
Etsek ne fayda ki efendim.. Her türlü bizi buluyorlar zaten
Direkt görseli paylaşsaydın soruyu neden sordun 😀
Sen sor diyeydi sende sordun. Alaşsşşs
Küfür olmaz hemen sansürlerim ayıks ol.😄
Ne görselmiş yahu olayyy oldu. 😄😄
Her boku yiyip namus abidesi olan insanlar
G*tü ayrı
Başı ayrı oynayan ite derler...
bir lafını tutturamayan 🌺👼💭💫
Edepsiz ahlak yoksunu.
Önce güvenini kazanıp sonra sırtından vurandır.
Karaktersiz insan yalancı dönek riyakardir
Ne istediğini bilmeyen insan
Tam görseldeki gibi işte. Görsel tarif etmiş
Profesyonel Dolandırıcı.
Kişilik konusunda sorun yaşayan insanlar gelir aklına direkt
Sadece kendi düşenen bencil zavallılardir
Kitabını yazdım okursunjz
Karaktersiz insanlar çok var örneğin tiktokta
Görsel özetlemiş
Yüzümüze gülüp arkamızdan iş çeviren. 👈
sessiz
Yalancı olması.