En ufak şeyde hakaret etme eğilimi gösteren biri karaktersizdir. İnsanlara, hayvanlara kötü gözle bakan biri karaktersizdir. Başka insanların hakkını yiyen, haksızlığa göz yuman biri karaktersizdir. Tüm canlılara eziyet eden, zarar veren, öldüren biri karaktersizdir. Bu böylece uzar gider.
En iyi bildikleri şey insanların arkasından konuşmal, yüz yüze gelince kaçarlar ama arkadan çok güzel sallarlar kimseye hiç bir düşünceye saygıları yoktur, kendilerine bile saygı duymazlar ne hale düşeceklerini düşünmeden hareket ederler.
En karaktersiz insan eşini aldatan insandır ondan her şeyi beklerim eşini ya da kendisini seven sevgilisini aldatan bu tip, karaktersizler Top 10 listesinde 1 numaradır bence çünkü bu karaktersizligi yapan her karaktersizliği de yapar. Ondan sonra da yine insanlari aldatan , insanlari menfaatleri uğruna kullanan kimse karaktersizliğin öz evladıdır. Liste böyle uzar gider ama bunları başı çekiyor...
Tabii ilk başlarda anlaşılmaz bunlar, resmen bukalemun gibidir, gerçek yüzlerini saklarlar,,,, tabi bir süreliğine,, yalancılar, menfatçiler,, herşeye ilgili imiş gibi görünürler,, plancıdırlar, insanların dedikodu şunu, yapmayı severler , güveninizi kazanmak için her dediginizi onaylarlar,,, hep ağlarlar yanınızda, ve hep yardım isterler, ayyyyy ya yazarken bile tiksindim bunları kısaca igrençtirler yaaaaa, benden uzak olsunlar
Sevgilisini başka bir erkeğe anlatan karaktersizdir özellikle yaptığı herşeyi anlatanlar...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir dedikleri ikincisini asla tutmaz, kimseyi dinlemez bir kendisini dinler, çıkarcı, yalan dostluklar arkadaşlıklar kurar, hislerinde asla dürüst olamaz. daha kendisi bile kendisini tanıyamazken kalkar senin hakkında bir çeşit yorum yapar, bol bol dedikodu yapar, sahte güler, sana şirinlikler yapar arkanı bir dönersin demediği kalmaz ve bunların özelliklerini saysanda bitmez.
karşısındaki kim olursa olsun onu salak yerine koymak aldatmak ağlatmak kandırmak gibi pis eylemlerde bulunan ve karşısındaki insanı bir mal mış gibi hissettiren insani hareketler ve düşünceler sergilemeyem mahlukatlsr onlar.
Milletin arkasından atıp tutarlar, aldıkları anda kaçarlar, her haltı yerler ama namuslu ayakları yaparlar, kuyu kazmayı severler, en yakın arkadaşını bile kıskanırlar, yavşağın önde gidenleridir...
Hayır dediğim halde bir şeye hala olsun diyorsa ısrar ediyorsa srfsizin karaktersizin tekidir. Kıskançlığından laf vuruyorsa, gözü götürmüyosa artık o insan gözümden düşmüştür görmeyeyim
Omurgasız olurlar en göze batan özellikleri yalaka olmalarıdır herkesle iyi geçinirler sözdee çünkü karaktersiz diyoruz bunlara karakterleri olmadığı için kendi karakterlerine uygun çevre edinme gibi alışkanlıkları yoktur
valla hayatımdaki bi karaktersizi tanımlayayım: 1 sene boyunca yüzüme gülüp sonra beni satıp beni insan yerine koymayıp sonra da manipüle etmeye çalıştı. karaktersiz benim için budur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kibirli, cahil, kendini üstün gören, aldatan, sözünde durmayan, insanlara kötu davranan.
Sayısı önemli değil ortam içinde sırf komik olacak diye arkadaşlarını bozan insan yüzde yüz karaktersizdir. Hepsi samimi arkadaşsa o ayrı tabi.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ayrıldığı kızın arkasından milleti konuşturan. Ekmek yediği kaba s. çan. Benim için bunların olması o insanın karaktersiz ve şeref yoksunu olduğunun belirtisidir.