Şu ana kadar, bir anda kendini hangi konunun üstünden geçen, saçma sapan bir tartışmanın içinde buldun?

@sssicaksutlukahvem merhaba sütlükahve nasılsın? En ilginç tartışma astral seyahat üzerine olmuştu baya bir saçmalamıştı arkadaşım daha sonra hep birlikte bir gün ve saat seçtik o gün evde kendisi duruyordu bende astral seyahat yapıp onun evine gittim kendisine daha sonra ne yaptığını söyledim çok ama çok şaşırdı. Bu olaydan önce ki tartışma aşırı saçma ve boştu gerçekten. İnsanlar bir çok gerçeklik ve bilginden uzak maalesef.
@sssicaksutlukahvem senin olayın nedir? Cidden merak ediyorum 😂😂
Siyaset..
Oysa nefret ederim ve taraftarı olmadım hiç bir parti veya görüşün..
Lakin, Akpli damgası yedim ve sanki parti kurucusu sanki benimmiş gibi suçlandım.. 😕
#Vesselam
Tartıştığım konuların çoğu saçma şeyler oluyor. Üstünden zaman geçtikten sonra utanıyorum kendimden
O kadar gereksiz ki şimdi burada söylemek istemiyorum
teşekkür ederğmm
Rica ederiim.🌼
Cevap
8Cevap
Hatırlamıyorum. Birisi ile tanışmak istersem zaten tanışırım. Hatta ben istersem o benimle tanışmak için can atar. O yüzden konularla pek ilgilenmem.
Futbol üzerine olması lazım. Hiç sevmem ve anlamam o yüzden gereksiz saçma gelmişti. <3
birgün vaktin olursa sorduğun sorulara cevaplarını da yazar mısın :)
Yaşadıkları arabesk hayatlar. Ne anlatıyorsun arkadaş banane ilk defa konuştuğun adama
hiç hatırlamıyorum en saçma olanı 👼🌺💫💭
Seçmen yaşı kaç olmalı =/
kaçta anlaştınız :D
Neden geç yazdın kavgaları kesinlikle
Tartışmaya girmem susarım.
Sen Abdülhamid'i savundun
Ahah😂😂
Osmanlı naraları atılan bir tartısmaydı
Futbol
Tarih
Siyaset yüzündendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?