Kişilik & Karakter Olmak istediğin ve olduğun yer çok mu farklı? Dunedân Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Her insanın vardır bir hedefi. Sen yakın mısın uzak mısın hedefine? ya da yolda varmak istediği yer değişenlerden misin? Olmak istediğin ve olduğun yer çok mu farklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Olmak istediğim yerdeyim ama daha ilerisi için de emek vermeye devam ediyorum. 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Olmak istediğim yere doğru sağlam adımlarla ilerliyorum. 1 0 Yorumla
KutsalLolita Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayır. İstanbul'da eczacılık fakültesi okumak istiyordum. Kınrısta eczacılık fakültesi okuyorum. 1 6 Yorumla Dunedân +1 yıl Hedefin değişmemiş yol uzamış :) Yorumla KutsalLolita +1 yıl Evet belki seneye ist geçerim Yorumla Dunedân +1 yıl İstanbul zor yer ailen burada değilse Yorumla KutsalLolita +1 yıl Ailem İstanbul'da. Yorumla Dunedân +1 yıl O zaman durma 😀 Yorumla KutsalLolita +1 yıl 😃😃😃 Yorumla
iyiyimböyle Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bi idealim olmadı hiçbi zaman 1 2 Yorumla Dunedân +1 yıl Savrulmazsın inşallah Yorumla iyiyimböyle +1 yıl En sevdiğim Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. İstanbul ile Toronto arasında uçurum fark var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olmak istediğim yerdeyim ama daha ilerisi için de emek vermeye devam ediyorum.
Olmak istediğim yere doğru sağlam adımlarla ilerliyorum.
Hayır. İstanbul'da eczacılık fakültesi okumak istiyordum. Kınrısta eczacılık fakültesi okuyorum.
Hedefin değişmemiş yol uzamış :)
Evet belki seneye ist geçerim
İstanbul zor yer ailen burada değilse
Ailem İstanbul'da.
O zaman durma 😀
😃😃😃
Bi idealim olmadı hiçbi zaman
Savrulmazsın inşallah
En sevdiğim
İstanbul ile Toronto arasında uçurum fark var