Kişilik & Karakter Birisi için değişir misiniz? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor daha önce değiştiniz mi? Güncellemeler+1 yıl Süper soru💜💜 Birisi için değişir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Daha önce değiştim ama birisi için değil. Yaşanmışlıklar ve yaşadıklarımdan ötürü idi. 1 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Sadece kendim için değişirim. Bir başkası için değil. 1 2 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Sen adamsın Yorumla FunnySunny +1 yıl 💙 Yorumla
hakan_uykusuz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Zamanla herkes değişiyor zaten, beraber olduğu kişiden etkileniyor farkında olmasa da 1 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Doğru dedin, onun doğrusu senin oluyor seninki onum Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kimse için değişmem. İnsan ne ise o olmalı. Kendisi uygun gördüğü takdirde değişime açık biri olmalı, bir başkası öyle olmasını istediği için değil. 1 0 Yorumla
Yocto_Yotta Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Değişirsem hayat bana zindan olur. Sadece ben değil kimse değişmesin. 1 0 Yorumla
GizemliStalker Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Değişime gerek duymam. Ufak düzeltmeler yapılabilir ama😀 1 0 Yorumla
Çaktırma_Benimsin_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Birisi için kötü alışkanlıklarım için değişirim... Ama o birisi önemli... 😏 1 0 Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Değişmem, bu yalandır zaten başımıza gelen çok etkili olaylar haricinde öyle keyfi değişemiyoruz. 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl bugüne kadar değişmedim..umarım değiştirecek bir kadın bulurum :) 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. kimse kimse için değişmez sadece değişmiş gibi yapar 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Değişmeye çalışırım ama söz veremem değişebilir miyim diye 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Kimse için değişmem, olduğum kişi ile aram iyi. 1 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstesende değişemezsin, değiştim zannedersin 1 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Bi de bu boyutu var Yorumla
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Değişmedim, değişmem. 1 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Kara sevdamm merak etmee Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Değecek birisi için evet 1 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl buna nasıl karar veriyosun Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Kimse kimse için değişmez 1 0 Yorumla
Gamzedeyim07 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl degisemem 1 2 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Kullanıcı adın güzelmiş Yorumla Gamzedeyim07 +1 yıl tesekkurler ❤ Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Biz kimse için değişmeyiz 0 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Peki Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Değişmem 1 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Neysem oyum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Daha önce değiştim ama birisi için değil. Yaşanmışlıklar ve yaşadıklarımdan ötürü idi.
Sadece kendim için değişirim. Bir başkası için değil.
Sen adamsın
💙
Zamanla herkes değişiyor zaten, beraber olduğu kişiden etkileniyor farkında olmasa da
Doğru dedin, onun doğrusu senin oluyor seninki onum
Kimse için değişmem. İnsan ne ise o olmalı. Kendisi uygun gördüğü takdirde değişime açık biri olmalı, bir başkası öyle olmasını istediği için değil.
Değişirsem hayat bana zindan olur. Sadece ben değil kimse değişmesin.
Değişime gerek duymam. Ufak düzeltmeler yapılabilir ama😀
Birisi için kötü alışkanlıklarım için değişirim...
Ama o birisi önemli... 😏
Değişmem, bu yalandır zaten başımıza gelen çok etkili olaylar haricinde öyle keyfi değişemiyoruz.
bugüne kadar değişmedim..
umarım değiştirecek bir kadın bulurum :)
kimse kimse için değişmez sadece değişmiş gibi yapar
Değişmeye çalışırım ama söz veremem değişebilir miyim diye
Kimse için değişmem, olduğum kişi ile aram iyi.
İstesende değişemezsin, değiştim zannedersin
Bi de bu boyutu var
Değişmedim, değişmem.
Kara sevdamm merak etmee
Değecek birisi için evet
buna nasıl karar veriyosun
Değişmem onlar benim için değişsin
Değişmem kabul eden böyle kabul eder
Kimse kimse için değişmez
Hayır, kimse için değişmem.
degisemem
Kullanıcı adın güzelmiş
tesekkurler ❤
değişirsem kendime ihanet etmiş olurum...
Biz kimse için değişmeyiz
Peki
Değişmem
Değişmem
Evet
Biliyorsun 😏🙄
Değiştim
Olan bu işte 😂😂
Neysem oyum
Nayır
Değişmem
Hayır neysem oyum.