meyvelisedaaaa | Aşk İlişkileri konusunda 368 görüş paylaştı.
Bilge
11 gü
değiştirmem galiba ya törpüler miyim kötü özelliklerimi diye düşünüyorum ama bi ihtimal yani onuda gerçekten değer veriyosam karşımdakine törpüleyebilirim. Değerli biri değilse beni kötü özelliklerimlede kabul etsin derim..
0|2
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Çokknormal | Aşk İlişkileri konusunda 250 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Beni ben yapan değerlerimden vazgeçmem ama başkasının farketmemi sağladığı, değişmem gereken bir özelliğim varsa, değişmeye çalışırım
TC-Hiper | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
Hayır. Seveceğim insanın yanında kendim olamıyorsam o zaman o ilişkinin anlamı ne? Birisi için asla değişmem. Böyle bir şeyle zamanında yüz yüze geldim. İlişki dünyasında kızlar hakkında o çoğu erkeğin anlamadığı korkunç gerçeği fark ettiğimde artık kötü bir insan olma eşiğine gelmiştim neredeyse ama son anda kendime dedim ki "Bu tarz kızları kendime çekmek için serseri ve kötü birisi olmaya değer mi?"
İşte bu soruyu kendime sormam, ne olursa olsun beni ben yapan şeylerden vazgeçmemem gerektiğini, kendim olmam gerektiğini bizzat göstermiş ve hayatımı kurtarmıştı. Bir daha asla o eşiğe girmem.
0|1
0|0
butekaldim | Aşk İlişkileri konusunda 339 görüş paylaştı.
Xper 7
11 gü
Soruyu doğru mu anladım acaba 🐣 Beni ben yapan şey kötü bir özelliğimse , karşı taraf bunu fark ettiyse hem bana hem çevreme zarar veriyorsa değişirim.Önce kendim için sonra karşımdaki için. ilişki fedakarlıktan oluşur bence.
sonsuzdevir | Aşk İlişkileri konusunda 424 görüş paylaştı.
Xper 7
11 gü
Kusurlarım varsa tabikide değişmeye çalışırım. Sinir sıkıntım vardı mesela. İyice aştım. Sevgi için herşey yapılır. Ama her anlamda değişiklikte doğru olmaz. Benliği kaybetmemek lazım
0|1
0|0
meftun25 | Aşk İlişkileri konusunda 56 görüş paylaştı.
Xper 4
11 gü
Tabikide değişilmez seni sen olduğun için sevicek...
0|1
0|0
__karamelleis__ | Aşk İlişkileri konusunda 477 görüş paylaştı.
Xper 7
11 gü
Kimse için değişemem.
0|0
0|0
yalnızzzzzzzzz | Aşk İlişkileri konusunda 355 görüş paylaştı.
Xper 6
11 gü
doğru ve yanlış bir değişim değilse memnuniyetle
0|1
0|0
1randoman | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşleri