Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Hemen ilk işim bilet almak 🙂uçuşla hop türkiyeye 🙂
Uçaktan iner inmez sonra hemen Kırıkkaleye En sevdiğim teyzem orada onu görmek isterim kuzenlerim var iki tane küçük onları görürüm oradan hop maraşa Bir sürü teyzem var dayım var aile büyüklerim orada anneannelerim babaannem dedemler eski arkadaşlarım daha bir çok tanıdık yaklaşık 15 gün filan orada gider.
Sonra bir tane ev vardı bizim eskiden oturduğumuz benim doğduğum büyüdüğüm ev yaklaşık 16 yıl boyunca çatısı altında yaşadığım ev Oraya giderim bir kere o kadar çok anı yaşadım ki bir kere gözümün önünden geçer.
Bütün herkesle vedalaşırım bir şekilde
Dayım var bir tane yürüme engelli onun yanına giderdim bir sarılırdım bir sarılırdım var ya🙂
Artık böyle son on günü filan kalır oradan da artık biter her şey İstanbul’da giderim orada görmek istediğim bazı insanlar var onları görürdüm yakın arkadaşları filanBazı akrabalarım orada bile biraz keserdim hep İstanbul’u gezmek istedim ama içimde kaldı çünkü.🙂
Şimdi sen içten içe diyorsun bunları okurken ayhan🤣 hani o nerede O kadar başımızın etini yedin kendine hayatı zehir ettin hani nerede🤣
Onu en sona bıraktım😅 giderdim ya bir şekilde haberleşrdim durumu açıklardım yani bir kere görüşmeyi kabul ederdi o kadar acımasız değil.
Konuşurdum anlatırdım yani onunla ilgili kurduğun imkansız hayallerden bahsederdi aslında herhangi bir heves değil gerçekten değer verdiğimden bahsederdim. Bırakırdım biraz da o konuşsun her neyden bahsetmek isterse biraz sesini dinlerdim O konuşurdu ben dinlerdim. sonra bu geri kafadan çıkması gerektiğini söylerdim insanlar ne der diye düşünmesi gerektiğini söylerdim bir şekilde İster dinler ister dinlemez kendine kalmış.
Çok uzatmazdım ama 1 saati daha fazla değil öyle yakınlaşma filan niyetinde de değilim sadece oturdum insan gibi konuşurdum ve biterdi kalkıp giderdim arkama bakmazdım hiçbir zaman beklenti içine girmedim.
Seninle çekilecek fotoğraflar vardı Synonym the limit is still in the Seninle dinlemek istediğim müzikler İçinde senin olduğun mutluluklar Birlikte yapılacak yolculuklar atılacak kahkahalar İzlenecek filmler izlenecek bir gökyüzü Güzel bir ömür hayali kurmuştum seninle birlikte🙂 Benim hayallere dünyalara ömürlere sığdıramadıklarımı Sen şurada 1 saatte 1 bardak çaya sığdırdın 🙂
Affettim🙂 evde insanlar yokken kafamı yastığa bastırıp attığın çığlıklarımı Üzüntüden Döktüğün gözyaşları mı kısacası senin öbür hayatta hanene eksi olacakYazılacak her ne varsa hepsini affettim🙂
Sana senin gibi bir insanla geçirilebilecek bir ömür dileyecektim ama sen senin gibi bir insanla yapamazsın🙂
Karışmıyorum ne yaparsa yap🙂 Seni tanıdığımdan beri iyi dileklerim hep seninleydi eğer öbür tarafta Olabiliyorsa orada da bulunurum iyi dileklerde gerisi de sana kalmış allaha emanet🙂🙏
Kalkar giderim 1 saat bile sürmez belki
Sonra yaklaşık üç ya da dört gün filan kaldı orada bak planı yaptım bile🤣
Sonra kalan bütün zamanımın hepsini şükretmeye harcardım çünkü ben doğdum büyüdüm 19 yaşına kadar yaşadım güzel bir hayat yaşadım ağladığım zamanlar oldu üzüldüğüm zamanlar oldu çok mutlu olduğum zamanlarda oldu inanmakta zorlandığım şeyler yaşadım en azından yani olduğum gibi doğdum kötü şeyler yaşadım bunlar bana tecrübe kattı ben bu tecrübeler sayesinde diğer hatalardan kendimi korudum yani bir şeyler yaşadım en azından ben bir şeyler yaşayarak öldüm şükür ederim Allah her şey için sonra da gelir zaman biter yani bunu yazarken şunu fark ettim yukarda biraz fazla drama yaptım giderken adama biraz şaka filan yaparım yani giderayak büyük bir vicdan yükü bırakmam🤣
Derim tümden geldim tümevarım senden geldim kime varım böyle boş bir espri yapmadan gitmek istemem açıkçası giderken bana Allah rahmet eylesin demez döner şöyle derim neden bana Allah rahmet eylesin bir tanem demedin yoksa ben seni sıfır tanen miyim dhdhfg hep beni çocuk olarak gördü gitmeden de çocukluk yapmadan gidersem gözlerim açık gider Gjfjfj 🤣😅 evet bu dünyada olmamış olabilir belkide ben geberecem birkaç gün sonra ama unutma gözüm hala senin üstünde
Sonra da biterdi bir ay ya artık bitsin yeter yazmaktan yoruldum ama güzel yazdım iyi içimi döktüm bu soruya 😂
bir günlük ömrüm kalsa sevdiklerimle güzel vakitler geciririm helaleşirim ve namaz kılarım varımı yogumu garibanlara dagıtırım arkamdan dua ederler belki.. eğer gerçekten böyle bir şey olursa daha önceden yapmak istediğim, denemek istediğim her şeyi yapardım. son günümü olabildiğince dolu dolu yaşamaya çalışırdım iyi anilmak icin parami bi vakifa bagislar adima bi aile saglik merkezi yapilmasini isterdim.. günahlarım için bağışlanma dilerim, sevdiklerimle güzel bir gün geçirmek isterim. Yani ne bileyim işte öyle düşüncesi bile zor.. Keyifli vakitler dilerim dostum ☺️
Yarısını annemlerle, yani ailem ve arkadaşlarıma diğer yarısını kesinlikle sevdiğim adamla geçirmek isterdim. Son nefesimizi yârin kollarında vermek gibisi yoktur herhalde. Son nefese kadar ise her şeyi, bütün hayallerimizi tek tek yaşamak isterdim onunla. :) ne kadar süren/vaktin kaldığı önemli değil, o vakti kiminle ve nasıl geçirdiğin önemli. Doya doya kokusunu içime çekerdim, yüzünü ezberlerdim, her zerresine kadar.. tabii o bunu ister miydi bilemiyorum :D kurtuluyorum sonunda cadıdan derdi belkisi haha 😃😃
Hiçbir seyi telafi etmem. Kötü şeyleri yapmak için hep bir nedenim oldu. Bana bunu yaptıran kişiler haketti. Ama kendim için yaşardım sanırım. Bunu yapamadım hiç. Kimseye bağımlı olmadan yaşardım. Sevdiğim kişiyle olurdum. Sevdiğim yerde olurdum. Ölmeden yaşamak istediğim herşeyi onunla yaşardık.
Önce bir parti yapardım. Dünyadan göçme partisi.🥳🥳. Sonra hiç bir şey olmamış gibi o güne kadar yaşar, herkesle helalleşir vakit gelince göcüp giderdim.😏