Sizi ağlatmak ya da sizin ağlamanız kolay mıdır, hemen dudaklar büzülür mü yoksa ağlamanız için cidden üstesinden gelemeyeceğiniz şeyler mi gerekiyor? 

Zor ve hatta hiç ağlayamayan bir yapım var. Ben üzüldüğümde öfkeleniyorum. Öfkelendiğimde sakinleşiyorum. Sakinleştiğimde olayı analiz ediyorum. Analiz ettiğimde çözüm üretiyorum. Çözüm ürettiğimde bedel ödetiyorum, net...🦄🍀🍏⭐❤️
Merhaba mutlu pazartesiler diliyorum hayır alamam yani en azından insan içinde alamam bu kötülüğü kendime yapmam ama tek başına iken arada sırada çok bunaldım ve ağladım illaki her insan gibi oluyordur
Cevap
9Cevap
Duygusallığımı açığa çıkarırsam sinirden ve üzüntüden ağlarım evet
Evet.
Her şeye duygulanır, kolayca gözyaşı dökerim. Duygusallık dışında birileri tarafından kırıldığımda, incindiğimde de gözyaşı dökerim.
Kendim için çok zor ağlarım ama başkası aşk acısı bile çekse ağlayabilirim yaşlı nineleri görünce, ya da küçük çocuklar annesiz kalınca içim acır
Çok çok zor ağlarım valla en son ne zaman ağladım hatırlamıyorum bile.. Ailemin cenazesidir muhtemel 4 yıl önce :)
Evet kolay ağlarım göz yaşımı tutamam 🤷🏻♀️
Bu kadar duygusal olmak ve sulugöz olmak sinirlerimi bozuyor 🤷🏻♀️
Kırıklarını aldırdım kalbimin çıkardım astım portmantoya… acımıyor artıkk
psikolojik baskidan dolayi ağlarim amma kisasimi da alirim beni ağlatan insandan kim olursa olsun
Ağlayamam. Duygusal değilim. Tam bir duygusuzluk örneğiyim.
eskiden kolayca aglarken simdi aşırı uzmedigi surece aglayamıyorum
Hayır. Ağalanması gereken yerde bile ağlayamıyorum.
Evet ;sinirden agladigim, mutluluktan agladigim, uzgunken agladigim, komik filmlerde agladigim (benim niye hayatim boyle degil falan diye agladigim) oluyor.
Soğan desen gözyaşım pıt o derece 😑👈
Kolay değildir ama hassas konulara deginilirse ağlarım
hayır alıştık🌺💫💭👼
Hayır ciddi bir sebebi olmalı
Duruma bağlı. Kolay ağlayanlardan değilim.
Evet çok hassasım kolay ağlarım
Ben ağlayamıyorum, çok zor.
fazla kolay benim için
hemen pıt pıt akar. nefret ediyorum bu huyumdan
Zorca ağlarım
Hemen ağlarım
Evet
Ağlayamam
Hayır pek sayılmaz
Kolayca ağlarım evet
Evet
Ağlarımmm