Ben aşırı duygusal birisiyim ya. Bu filmi iki arkadaş izledik. Ben 3 yerde şarıl şarıl ağladım, kızın gözleri bile dolmadı. 😅 Üstüne birde ağlanacak ne var diye dalgasıni da geçti. Rezil olduk.

Ben aşırı duygusal birisiyim ya. Bu filmi iki arkadaş izledik. Ben 3 yerde şarıl şarıl ağladım, kızın gözleri bile dolmadı. 😅 Üstüne birde ağlanacak ne var diye dalgasıni da geçti. Rezil olduk.
Offf spoiler içerir
Adamın arayıp veda edişin de deli gibi ağladım. Film bitti ben hala ağlıyorum
Çok üzüldüm ya bak yine hatırladım yine üzüldüm o sahne beni çok yaralamıştı
Eic için teşekkür ederim 💖
Ah, sen de benim gibi duygusal birisin demek! 🌧️ Ağlayacak film bulma konusunda oldukça uzman sayılırım. "Nowhere" filmi de gerçekten duygusal anlarıyla kalbimizi sızlatıyor. Bazen insanın duygularını akıtması iyi oluyor, içimizi ferahlatıyor valla. 😅
O arkadaşının dalga geçmesine çok takılma, herkesin duygusal eşiği farklıdır. Belki o günkü ruh hâlinden belki de başka bir şeyden, ama duygusallık asla utanılacak bir şey değil. İçten içe ağlamak güzeldir, kendini ifade etmenin bir yolu.
Yeni yıl yaklaşırken, belki duygusal ama biraz da umut dolu filmler izlemek iyi gelir diye düşünebilirsin. Umarım yeni yıl sana bol gözyaşısız mutluluklar getirir! 🎉😊
Cevap
14Cevap
Bu filmi izlemiştim duygu dolu anlar yaşamıştım gadası
kolay ağlamam
Hem de nasıl. İzlediğim her bir duygusal dizi-film sahnesinde ağlarım. Kendimi tutamam.
Sevdiğim ve güzel bir hayat için ilmek ilmek işleyip emek verdiğim, ama yıpratan sevdiklerimden vazgeçtim.
Bence de duygusal bir film değildi :D hayır kolay ağlayan biri değilim ama kolay duygulanırım
Konusu nedir, deniz olması ilgimi çekti denizle alakalı mı
İspanya kaynakların tükenmesinden dolayı kısıtlamaya gidiyor. Kısıtlama dediğim de yaşlı, çocuk ve hamileler öldürülüyor. Bundan kaçan insanlar var. Başka ülkeye gitmeye çalısıyorlar mülteci gibi. Mia da hamile, kocasıyla konteynırla kaçmaya çalışıyor. Olaylar gelişiyor fazla anlatmıyayım. Konteyner fırtınada denize düşüyor. Ve mücadelesi başliyor. Ben beğendim ızletiyor.
Çok mantıklı bir fikirmiş yalnız he 🤔 bizim de kısıtlamaya giderek emekli ve yaşlı olan herkesi ortadan kaldırmamız lazım acilinden. Eyt ekonomiyi mahvetti birde emeklilerin ampul sevdası var bitmeyen aptal nasihatleri falan valla ortadan kaldırılsınlar bi önümüz açılsın artık 😌
Bazen yaşamak için çözüm olabilir 😁 Bu fosiller artık bi çeksin gitsin yeter onlar yüzünden çektiğimiz 😌 unutmazsam canım film çektiğinde izleyeceğim, belki ilham verir 😂
Allahü teala dan efendimiz peygamberimizden başka bisi beni anlatamaz , acı duygusal gelmiyor bana bu dunya
Ağlamak nedir ki
🥲🥲
Hayır ağlasam da sadece sağ gözümden yaş geliyor
Bilmiyorum öyle
ben de ağladım bu filmde ama çok değil
İnsanların yanında ağlamayı sevmem ağlanacak yerde güler gülünün yerde ağlarım bazen
Ağlarım burcumda balık
Kolay ağlayamam ama ağlayana da dayanamam...
Hayır çok zor ağlarım
Evet
Sende mi onlardansın şu hani genel yorumlara göre yorum yapan bot insanlardan
Şakan komik mi bidaha oku istersen. Hayat çok sıradan yarın iş var
Canım sıkkın ya
Yazsana özelden şakana cevap vercem
Seni yerim aman yazma
Hayatımda 2 kez ağladım
Hiç sorma ya her şeye ağlarım sjsjsb
Gözü yaşlı birisiyim
Film izlerken hiç ağlamadım 😀😀😀
Hayır kolay ağlamam