Kolay ağlar mısınız?

Hayır ağlamıyorum ama ağlamak güzeldir. ağlamak bazı insanlar için duygusal bir rahatlama sağlayabilir. Ağlamak, insanların stres, üzüntü, sıkıntı veya rahatsızlık gibi yoğun duygusal deneyimlerle başa çıkmasına yardımcı olabilir. Gözyaşları, duygusal gerilimi azaltma, içsel gerilimi serbest bırakma ve duygusal bir denge sağlama amacıyla vücut tarafından üretilir. Ağlamak, duygusal bir tepki olarak algılanır ve kişinin duygusal yükünü hafifletme, duygusal gerilimi azaltma ve rahatlama hissi yaratma potansiyeline sahiptir. Aynı zamanda, ağlamak bir tür duygusal ifade ve iletişim şekli olabilir, başkalarına duygusal durumunuzu aktarmanıza yardımcı olabilir. Ancak her birey farklıdır ve herkesin ağlama tepkisi farklı olabilir. Bazı insanlar ağlamak yerine başka yöntemlerle duygusal rahatlama sağlayabilir.
Görmezsiniz ki.
Ancak tanıyor olmanız lazım , zaten o zaman ancak hissedebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim
❤️🌹
Cevap
34Cevap
Kolay ağlarım
Önceden evet ama artık ağlayamıyorum diyebilirim, gerçi artık duygusallık yok duygusuz değilim, zaaf yok duygusal müzik yok rock var güç var kendimi dibe çekecek, tribe sokacak herşeyden kaçınırım kötü mü hissettim hemen iyi hissedeceğim şeyler yaparım kafamı dağıtırım müzikle, oyunla, işle ve kaybolur o kötü his..
Evet özellikle kötü gün geçiriyorsam psikolojim bozulmuşsa kolay atlatabileceğim bir şey değilse direk ağlarım kızmasa bile çünkü boşluk oluyor içimdeki yükü atabilmek için ağlama ihtiyacı hissediyorum o da tuU biberi oluyor e kimseyle de paylaşamıyorm
Evet ama bazıları anlamıyor
Çok kolay ağlarım her gün ağlarım hep ağlarım sevinince de ağladım üzülünce de acı çekerken ağlamam bi
eskiden ağalamazdım oto moka. acizlik eziklik olarak görürdüm her şeye ağlamayı. şimdi ota moka ağlıyorum uygunsuz yerde zmnlarda. istemeye istemeye. bazı şeyler gelince tutamıyorsun
Bi dolar gözler ama devamiçı gelmiyor ağlamaya bir türlü geçemiyorum sonra gidiyor
Azıcık gamsızım bi türlü ağlayamıyom cenaze üzüntü ne bilim kesmiyo
Olmuyo denedim
Anca emoji de ağlarım ben 🤣😭
Zor bir durum bağayı ne ben ağlayım nede böyle bir durumu yaşayalım istemem 😢 düşünce si bile kötü
Evet
Erkekler ağlamaz yeğenim zira biz gözpınarlarımıza peton döktük
kolay ağlamam hatta ağlamak utanç verir bana. güçsüz hissettirir. ama benim bile bazen aciz olduğumu kabul edip ağladığım olur...
Kişiye ve duruma bağlı. Ailemden biriyle veya nişanlımla tartışıyorsam gözlerim dolar. Yoksa duygusallıktan ağlarım genelde
Kolay ağlamam ama çok küçük bir şey beni aniden duygulandirip aglatabilir.
Ağlıyorum dayanamadığın yerde zorbalığa dışlanmaya baskıya gelemiyorum
En ufak kötü hissettiren bir şey olunca bile ağlıyorum maalesef ve bundan nefret ediyorum
Çok nadir ama ağlayınca da kendimi çok sıkıyorum hemen bitiyor.
Hayır ama bazı dönemler kolay ağlarım. Çok dolu olduğum zamanlarda oluyor genelde.
Sinirlenince pat diye gözlerim doluyor ve bazen gerçekten hüngür hüngür ağlayasın geliyor
Çok hassasım duygusalim bir anda dahi hüngür hüngür ağlama isteği oluyor sanırım çok fazla mutsuz hissediyorum
Evet, ağlamak da gülmek gibi bu hayatın acı bir gerçeği olsa da bazen mutluluğumuz için de ağlarız. Her ne kadar diğerine göre az olsa da.
Hayır bir balık burcu olmama rağmen
Kimi konulara göre değişiyor
Hayır ama ağlamak istediğimde de çekinmem, insanı rahatlatıyor
Hiç ağlamam üzüntü duygusuna karşı çok soğuk kalıyorum
En İyi Cevap