Çılgınlık sayılmaz bizimkisi sadece Korkumun üzerine gitmek diyelim. Bende böyle de bir deli cesareti. Yamaç Paraşütü için gidecektik bir gün ama hava muhalefeti yüzünden aksamıştı. Sonra kaldı. Yükseklik korkum var ama o heyecanı yaşayıp bastırmak hoşuma gidiyor.
Sadece İzmir de Askerlik yaparken İzmir Alsancak' taki Fuar Merkezinde ki Tren ve Ufo diye bir şey vardı ona binmiştim. İkisi de harikaydı. Aradan yirmi sene geçti
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
En büyük çılgınlıklarımı lisedeyken yaptım. Bir tanesi okul giriş penceresini açık bırakıp, öğle saati kimsenin olmadığı bir zamanda okula gizlice girmek oldu arkadaşlarımla. Direkt müdürün odasına gidip yık boyunca yakalanıp bizden alınan sigaraları geri almak oldu. Birer tanesini tabi orada keyif yaparak içmiştik. Tabi o zamanlar güvenlik kamerası yok bizde bir rahatlık. Yakalanmadan çıktık çok şükür 😂 Yapmak istediğim diğer çılgınlık paraşütle atlamak. Çok korkuyorum ama yine de denemek istiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Yaptığım bir çılgınlık yok kolay kolay Ama çok sevmek gibi bir çılgınlık içerisinde oluyorum çokça. Bu aralarda başımı alıp gidesim var. Düşünme aşamasındayım😂
Yükseklik korkum olduğu halde gondol diye bir alete binmiştim az daha dursam kalp krizi geçirirdim. Hayır benim canım resmen biliyorum huyumu yine içiyorum turşunun suyunu. Görevliye bağırıyorum durdur laaann durdur laaan 😄
Lisedeyken arkadaşlarla her gün giderdik Üsküdar’a lunaparka ve artık akraba olmuştuk bedava biniyordum gondola en başa ve ayağa kalkardım heyecan güzeldi... Korkanlar icin sıkıntılı
Evet öyle insanlar var ayağa kalkıp kollarını açarak eğleniyordu valla. Yerden bakarken bile korkuyordum ben. İlk ve son oldu zaten bir daha bindim 10 yıl olmuştur
Tren ileri geri manevra yaparken altından geçtim. Tren gelirken önüne geçip bir metre kala yana atladım ve frene asıldılar. Sonrada durdu zaten. Trenin altina yatmayı planlıyordum ama kısmet olmadi. İnşaat disardan kum çekme asansörüne asılıp 6. Kata çıktım. Yolda dönmeye başladı baş dönmesinden az kalsın bırakıyordum halatı. Çok hizlı bir yolda kücük kahvehane kürsüsü ve sehpasi cadde ortasına koyup içtik iki kişi. Vs vs vs. Ahhh gençlik ahhhh. Daha çok var😀😀😀
Benim buna vereceğim bir kaç cevap var.. En masumu, bir kızın bana sadece seninle durakta otobüs beklemeyi özledim demesi üzerine, kurulu düzenimi evimi ve şehrimi değiştirip yanına gitmekti..
14 yaşımdayken yakın bir aile dostumuzun kızını.. Şaşırdığım konu o da istemiş karşılık vermişti. O yaşta buna cesaret edip yapmam büyük çılgınlıktı. Şimdi olsa asla yapmazdım 🙂