Emir vermekvustun olmak hosunuzs gidemri ya da tam tersi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
ilişkimde emir almayı seviyorum , zaten sevgilimde baskın bi karakter
Bu cok guzel bence yatakta sert olmak acayip zevk veriyor
kesinlikle. hem yatakta hem normal hayatta pısırık erkek sevmem
Harika dusuncelerin var ppeki diyelimki sana tokat atti onu kizdirdihin icin ayrilirmisn ondan
tokat ne ki. çok dayağını yedim
Peki bu dayaklarda hosuna gidiyormu sejin ya da neyi hosuna gidiyor erkegin guclu oldugumu hissettiriyor sana
yataktaki dayaklardan bahsetmiyorum. kıskançlık dayakları, dövmeleri çok oldu. o anda korku hissediyorum sadece
Senin ustunde olmak harika bi duygu olurdu ya altta kivrandigini izlemek eze eze sevismsi
veya ona karşı çıktığım için çok dayak yedim
Kadin dedigin yerini bilmeli degilmi
bilmediğimde bildirdi zaten
Ya gizliden ciksan ozel konussak sorularum var sna
beğendim soruyu, istek at
Oyle bulamiyorumki uygulamadan sen gizliden cik aonra yine gizlen
nası yapcam bilmiyorum ki
al yaptım
Tamama ekledim send ekle mesaj atiym
Mazoşist olmayı tercih ederim
Bi erkegin ustun olmasi hatta tokatlanasi hpsuna gidemri ama kalcayi falan
Gider tabi
Yas kac senin bdsm ve argo sevemisin erkekte
24 yaşındayım. Severim
Gizliden cikarsan senle iyi vakit gecirirz gibi geldi
Kusura bakma
Seni eze eze altimda * cok isterdim
Ah bende çok isterdim 😂 ama olmaz
Fake bi Instagram veroym ordan yaz dusunsene altimda kivrandigini yalvardigini sen yapma dedikce benim senin ellerini tutup daha sert oldugimu
Düşüncesi çok güzel ama ciddi bir ilişki istiyorum ben böyle bir ilişki yaşayamam
Yasin kac senin ve argo dsevermisn sklirken
Sormuştun zaten
Evet 24 tu Şu an kucagimda olsan saclarini elime dolayip seni alttan pompalarken gozlsrinin icine baka bala orspmmm desem ;)
Ah tahrik etme beni. Uzun zamandır cinsel ilişki yaşamıyorum 😔
Sana nelr yapardim varya seni yataga firlatip ustune saldirip saclarini eline dolauip yataga bastieip basini oyle skrdm sen dur dedikce daha sert olurdum orpmmmm diye diye girerdin icine
Offf harika olurdu
Harika tabi ya senin ellerini arkadan kelepceleyip seni donaltip sacindan tutup once basini surtrtim amna somra yavas yavas sokarim ocine basi girdiginde sen kacmaya calisitsin ben kalcandan tutup hepsini bianda gecirirm icine sen ahlarken ciglik atarken ben uatune yatip gogusledini avuclayip sert sett girerim icine
Çok tahrik oldum keşke şu an yanımda olsan
Yaninda olsam altomdan ciktiktan sonra kendini taniyamazdin goguslerin mosmor olurdu emilmekren amcihinin ici sizlardi sklmekten bosaldiktan sonra ustune yiglirdim nefes nefese
Gerçekten mi? Çok güzel hatıralar bırakırdın vücudumda desene
Vucuduba imzami atardim tirnaklarimla seni * ske orspum yapardim bosalrken icinsen cikmazdim sen bosalsanda birakmazdim seni hemen domaltir devam ederdim ama oan aglaman hatta yalvarman cok hosuma giderdi
fantezi severmisn
Severim
Izlenme fantazin varmu ya da grup ya da taciz tecavuz
Ben tecavu severim
Evet izlenmek güzel olurdu tecavüz ve grupta yani isterdim
Tecavüz çok iyi olurdu ya bende çok hayalini kurdum
Seni acik alanda sever bi otoban kenarinda mesela domaltip herkes izliycek ama kimse duramiycak hatta daha neler yapardimda burdan anlatamiyorum :)
Bende tecavuz seviyorum ya caresizce zorla sikicm seni aglasanda yalvarsansa birakmiycam zorla yapmak cok zevkli ama oyle rahat yatalta degil onsaatta ormsnda sevicem seni
Çok güzel olurdu off
Dayanabilirmsin seni dove dove sksem saatlerce hatta bayilsan bile ayiltip yine sever seni argoda sinirin var mı
Bilmem dayanırdım herhalde dayanamasamda bunun senin için bir önemi olmazdı bence 😂 Hayır yok sınırım
Ben zevkime bakarim oan sen neyaparsan yap ben zevkimi almadan asla birakmazdim seni sahibin ben olirdum onemli olan benim zevk almam orspu sen sadece bana zevk veemek icin varsin ben oan azima geleni sayarim aciman yok
Harikasın gerçekten evet önemli olan senin tatmin olman
Ben tatmin olursam seni her halukarda tatmin ederim * doyururum seni orspumm azdim yaa delirttin beni fahise kadon dedigin erkegini mutlu edicek aglasanda birakmam seni sacimi elime dolayip sua ulan derim buraya gelirken * biliyodun ske ske mecbursun bunu boaaltmaya dersim benden korkman cok hoauma giderdi aciz bi fahise gibi kivranicaksim altimda
Umarım evlendiğim adam senin gibi olur beni böyle *rospu gibi s*ker
Boyle birini bulmak zor benim gibisini bulamazsin ben seni * atarim gece canim cektoginde bile seni kaldirir domakltor sever icindeyken uyurum seni hic rahat birakmam amnla goguslerinls hatta gotunle bile bana zevk vericeksin tek yiyecegin dollerim olur
sekste igrendigin bisey var mı
İğrendiğim bir şey yok he g*tünü yalamam tabi 😂 yani bundan iğrenirim
Ben yalarim seninkini amcihini komple azima alip dilimle sever seni sen bolairken bile yalamaya devam ederim amini surtersin dudaklaiaima
Ama ben hicbir deligini boa birakmazdim amoni * gtunude parmaklardim
Bırakma canım hepsini doldur. Çok ıslandım
Herseyinle bana otaat ediceksin ustumde ziplarken bosalmya yakin seni kalidrip yataga yatiricam amnin ustune fiskirican sonra seni bogazindan tutup yataga basticam sende amndaki dollerle amini islatip mastürbasyon yapicaksin
Tabi itaat ederim sen ne istersen
Afferim uslu orspu olucaksin ben ne emredes. Onu yapicaksin tek amacin ne senon soyle bakiym * kaltk
Tek amacım seni mutlu etmek sen ne istersen onu yapmak
Offf nasil bi kasarsin sen yaaa dimdik oldu tas gobi oldi gel kucagima ya ben doyumsuzum ama seni birakmam bikere sikp saatlerce devam ederim inerse sen kaldirirsin ama icinseyken cisim gelebilir bazen :)
Bırakma saatlerce s*k bana uyar. İnerse kaldırırım tabi
Senin gibi bi orspu varken altimda inmez saplarim amna parcalarin amini nerdesin auan evsemi
Evdeyim
Eve alsana beni saatlerce hic birakmadan kendi yataginda parcaliym seni :)
Aile evi olmasa seve seve 😊
Odana gecelim ders caliscaaz de sana skilmeti yi ogretium erkegin ne olsugunu ogretiym :)
Tamam geçelim 😂 öğret bakalım
Tek cocukmusn sen baska kardesin var mı varsa yasi ve cinsiyeti nedir
Neden sordun
Merak odada kimse olmasin sadece sen ve ben odani bosalt :)
Kimse olmaz merak etme 😊
Ya eklesene beni ozel konuaalim ya ayni lafadayiz baksana
Evet aynı kafadayız ama ben sadece cinsel ilişki üzerine kurulu bir ilişki istemiyorum üzgünüm
Nerede yasoyosun
İzmit sen
İstanbul ya Şu an varya eze eze dove sove * iatyorum seni acimadan
Bende seni istiyorum
Acimadan * istyorum seni sen nekadar aci cekersen csk umrimda olmadan yeterki ben zevk aliym altimdan ciktiginda bacaklarin bile tutmaz
Bunu düşünmek bile büyük haz veriyo
Iki kiz bi erkek seks severmisn
Mesela aklimda bisey daha var ama severmisn bilmiyorum
Neymiş
Kucuk bi pasta alicam Senle sevisirken icinden cikip pastaya bosalicam sonrs onu zorla yediricem sana bunu izlemek bana zevk verir
Olabilir tabi sen istersen
Ben istersem yapicaksin fahisemm
Snirsiz etsem kfr sorun olur mu ben anabaci saydirurm sever bu bana cok zevk verir
Sorun olmaz sevişirken istediğin gibi küfür et
Anasid siktggim kasari derdim aclan azini orpsunun kizi al hepsini azina amna kofugum kasari seni sever annende izlesm isterdik gorsun nadil bi orspu dogurdugunu altimda kivranirkn izlesin kizini
Müthişsin ya keşke bütün erkekler böyle olsa
Benim gobisini bulamazsin orspunun kizi anan bizi izlerken mastürbasyon yapsa hatta gelip * dokunmaya calissa kiskanirmisn
Annem öyle bir şey yapmaz ama
Ya hayal iste bozma hayalimi
Peki peki 😂
Naparsin oyle bi durumda ben sana birskirim ikinizide * sorun yok ana kiz orspm olursjnuz ;)
Sen ne dersen itaat ederim
Ohh harikadin sen yaa cok azdim ben ya aneni babanin yatagindan alip * anneni domaltip seni sirtina oturtup ananin gotu avuclarken parmaklrken seni *
Adin ne senin fahisemm
Bende çok naptım asıl sen harikasın
Ben heraaman harikaryim seni odaya kapatip iskence ede ede sever yavrum hicbiseye hayir demesmisn ssni siekrken
Demem sen beni böyle s*k ben hiçbir şey demem
Off tam hayalimdeli kadin yaaa goguslerinin uclarimi azima dislerim arasina alirim sen ciglik atrken seni tokatlaya tokatlaya * gttende verirmsin bana vervi ben sormam domaltir sever de soriym dedim :)
Tabi veririm
Ohhh bosalmamak icin zor tutuyorum kendimi ens fantaiz isteem mesela senden yaparmisn
Ne istesen
Ya iste burdan boyle herseyi yazamiyorum ya takip et mesajlasalim ya da fake bi Instagram veriym ekle rhat kpnusalim
Nereye gittin
Tamam instagram ver
Brshsse ekle