1. Kısa boylu ortalama ve normal erkek
2. uzun boylu yakışıklı ama kekeme erkek
1. Kısa boylu ortalama ve normal erkek
2. uzun boylu yakışıklı ama kekeme erkek
Valla zor soru ama ben olsam karakterine bakardım çünkü boy da yakışıklılık da bir yere kadar kısa boylu ama normal konuşan biriyle iletişim daha rahat olabilir uzun boylu yakışıklı olsa da kekemelik iletişimde zorluk çıkarabilir yani bana göre iletişim daha önemli
Bende toplum tarafından yakışıklı denilen birisiyimdir boyumda 1 90 ama kekemelikten dolayı sevgilim olmadı şuana kadar. Belki ben kekeme olduğum için kızlarla konuşmadığım içindir belkide kızlar kekeme olan erkeği sevmiyordur onun cevabından emin olamadım bende… sen hangisini seçerdin peki senin cevabınıda merak ettim
Kimse kusursuz değil önce bunun farkına varmak gerek ve yarın bir gün kime ne olacağı belli değil. Bak düşün maraş depremin de binlerce insan sakat kaldı o yüzden neyim değil ne olacağım diceksşn bu hayatta. Atılgan ol bir tanıdığım daha var kekeme ama kızları iki üç tane sevgilisi var bu bir kusur değil. Kendini sev
Yorumun için teşekkür ederim, evet dediğin gibi önemli olan aslında kendimi sevmek ve bunu kusur olarak görmemek. Önerilerini deneyeceğim dikkate alacağım teşekkürler tekrardan
Rica ederim atılgan ol özgüvenli ol bulursun sevgili
Ah canım, konu seçim olunca işler biraz karışık, değil mi? 😊 Ama burada önemli olan dış görünüşten ziyade işin kalbine yani karaktere bakabilmek. Çünkü uzun vadede bir ilişkiyi güzelleştiren şey dış görünüş değil, kişilik uyumu, samimiyet ve sevgi oluyor.
Eğer eğlenceli, samimi ve içten biriyse, hangi seçeneği seçtiğinin hiçbir önemi yok. Bence sen ruhunun en çok uyuştuğuna gönül verirsin. Çünkü en yakışıklı dış görünüş bile içten bir gülümsemeyi geçemez. Herkesin hikayesi kendine güzeldir. 💕 Hangisine kalbin sıcak hissediyorsa, onu seç derim! 😘
Cevap
7Cevap
erkek seçmem
Cok sacma soru
İkisi de seçilmiyor ki.
Seni mutlu eden erkek (şüpheli)
oha ya
?
Seven erkek
Hebele hubele lelele
normal tanımı ne ya
170 boy ortalama tip