İnadına bıkmadım. Herkes, her şey üzerime geliyor, kıyamet öncesi kaosu yaşıyoruz, bir de üzerine pes edemem!! Akışında mücadele ediyorum, bundan da gayet mutluyum, bir zamanlar hiç yoktum, sinmeye, yılmaya zerre niyetim yok...🦄🍀🍏⭐❤️
Turkiyedesin bıkmak denilen duygu, kavramı iyi olan insan her zaman her gün iliklerine kadar hissediyor! Işsizlik, zamlar, dolandırıcılar, sahtekarlar, aile ve toplum baskısı, kuyunu kazanlar, daha çok şey eklenir... Valla hayattan biktim uzun süre Türkiye'den uzaklarda yaşamak istiyorum!
ne zaman evlenıceksın muhabbetı.. ve bunu yapanlar evlılıklerınde mutsuz olan kısıler.. mevzu cocuk ıse erkek degıl kadınlar yaşa dıkkat etmelı kı evlılıgın yası yok.. ha denılınce ıcıne gırılecek bır kurum degıl bu.. ıstedıgınız kadar guzel yakısıklı olun maddı durumunuz ıyı olsun sızın ıcın dogru ınsan degılse karsınızdakı asla evlenmeyın.. bırakın asil bır bekarlık cok daha ıyı
Yaa onuru geçtim efendim.. Bide hayatta en nefret ettiğim şey birisinin beni bi başkasına yanlış tanıtması.. Ve O kişi de sırf o laftan ötürü bana soğuk davranması
Demez ki efendim o şahıs beni tanımıyor mesela onu tanıyor diyelim.. Ama sırf o tanıdığına güvenip seni yanlış biliyorlar ya en nefret ettiğim şey gerçek3
Benimde öyle beni tanıyanlar bana sormamız bir şey o da kötü dedikoya inanıyor herkes bundan sonra bende kimsenin dedikodusunu yapmak istemiyorum çok kötü bir şey ya
Bu işte asıl hak bu efendim... Tanıyanda, tanımayanda, yeni Tanıyanda aynı hiçbir zaman işin iç yüzüne bakmazlar.. Bu köyü insan diye yaftayı yapıştırdığı anda bütün insanların içinde bi bakmışsınız en kötü siz olmuşsunuz
Aynen ya bende birini sevdim söyledim istemedi sonra bana kötü davrandı mesaj attım üzerine gittim adımı peşimde kosuyora çıkardı herkes arkamdan böyle konuşuyor bütün iş yeri birde beni müdüre şikayet etmiş yerin dibindeyim
Bakın işte zaten en sevdiklerimiz yapıyor bunu.. Benim eski eşim de ben işteyken kaçtı gitti efendim.. Beni bütün mahalleye öyle bi anlatmış ki.. Sanki ben 7/24 karısına zulmeden bi insana dönüşmüşüm benim haberim yok.. Bütün mahalle bana düşman gözü ile baktı yıllarca..
Amin ecmain inşallah efendim.. Dilerim sizi de aynı şekilde güzel insanlarla karşılaştırır.. Dilerim cennet hatunu olasınız.. Tekrar hayırlı geceleriniz olsun