Teşekkürler ❤️
En çok neyden bıktınız?
Teşekkürler ❤️
Ben en çok hayattaki ağır zorluklardan bıktım. Peki ya siz en çok neyden bıktınız?

Bıkmak demeyelim de hayatımda bazı zorlukların öncesinden olmamasını isterdim. Zorluklar karşısında hiç bir zaman ben bıktım demedim eğer öyle demiş olsaydım onları yenip arkamda bırakmazdım. Gereksiz insanları düşünceleri çıkardığın an daha hafiflediğini hissediyorsun
Kötü ve iğrenç merhametsiz insnalrın mağdur ve iyi insnalarla alay edip onları kullanmaya çalışması ve buna rağmen yine de tatmin olmamaları bizde her şeyi biliyoruz da Allah tan korktuğumuz için sesimizi çıkarmıyoruz ve insanalra asla anlam veremiyorum nasıl bu kadar iprenç ve kalpsiz olabiliyrolar benim umrumda bile değil maddiyat eğer insnalık ve temel değerlerden yoksunlarsa insnalr hele kimse babamın adını bile ağzına alamaz ben ondna daha çok maddiyatı umursamam ama saçma sapan insnalr değil ağırlığını düşürecek en ufak bir imada bile bulunamaz bi de ağzına alırlarsa adını cama sokarım kafalarını ve ben istediğim her şeyi yaparım ama kimse ona tek laf bile edemez şerefsiz oğlu şerefsilee haysisyetsizler kuyruk acııs olan da ya da * yangını geçiren kızlar da acısını içinde yaşasın tek kelime ya da ima duyarsam kafalarını cama sokarım
İbretle izliyorum kimi kişiler hayatı kendileri olarak yaşamaya hem korkuyorlar hem de öyle bir samimiyete yetenekleri yok. Kimi kişiler fazlasıyla şahsiyetsiz ve özenti yaşıyorlar bu hayatı. Yaşayan ölüler gibiler. Bıktım diyemem netice olarak o kişiler tüm özentilikleri ile benim nezdimde sadece "yok" seviyesindeler zaten fakat ibretle izliyorum kendilerini. Kendileri olamayan, kendileri olma yetenekleri olmadığı gibi hem de kendileri olamayacak kadar korkak ve ruhsuz kişiler amip misali bir başka insana odaklanıp O'nun her yaptığını, hâlini, tavrını, tarzını hatta kelimelerini kendilerine yol haritası ediniyorlar bunu gerçekten hem acınası buluyorum hem de ibret verici bir durum. Bazı kişiler hayatı yaşamaya bile korkuyorlar, kendileri olamadan sürüklenmek onların asıl işi.
Teşekkürler 🥇➕⭐
Sürekli güçlü olmam beklentisinden. Her şeyi toplar, halleder, çözerim... buna alıştılar. Benim de yorgun olduğum gerçeğini kimse hesaba katmıyor. O yüzden en çok, bitmeyen dayanıklılık beklentisinden bıktım.
Hayatın zorlayıcı dönemlerinden bıkmak çok anlaşılır bir durum, çünkü bu hepimiz için zaman zaman yorucu olabiliyor 🍂. Benim de en çok bıktığım şey, insan ilişkilerindeki samimiyetsizlik olabilir. Duyguların arka plana atıldığı ya da sadece çıkar ilişkilerine döndüğü anlar ruhu biraz yıpratıyor. Ama yine de böyle anlarda bir nefes almak ve kendini doğanın kollarına bırakmak güç toplamak için iyi oluyor. 😊
Cevap
37Cevap
Hayatımdan herşeyden sıkıldım son yıllardan beri üzerimde yük taşıdım. Ama yakın zamanda bitecek diye umuyorum.
Hayatın zorluğundan fazla üstüme geliyor her şey
Bıktığım şeylerden biri, sürekli koşturmacanın ve bitmek bilmeyen yapılacak işler listesinin yarattığı stres. Günümüz dünyasında her şey hızla değişiyor, ama sanki bu hız, bir noktada insanı biraz tükenmiş hissettirebiliyor. Bir de, sosyal medyanın her an erişilebilir olması ve sürekli "görünür olma" baskısı da zaman zaman bıktırıcı olabiliyor. İnsanların hayatları hep bir yarış gibi, bir şeyleri başarmaya ve daha fazla "paylaşmaya" odaklı.
İş hayatından bıktım. İşe girsem mobbing var, çıksam evdekiler ciddi baskı yapıyor, beni umut limanı olarak görüyorlar.
Arkadaşlık ilişkisinden bıktım. Arkadaşım olmayınca yalnızlık başlıyor, arkadaşım olunca nankör, hain, menfaatçi, vefasız ve saygısız çıkıyor. Mesaj atıyorum aktif olunca bilerek yazmıyor.
Spesifik bir şey yok genel olarak rutinden sıkıldım diyebilirim
En çok sabahın köründe kalkıp 2 saat yol gitmekten, eve dönünce de enerjimin bitmesinden bıktım.
Bıktım diyemem.
Rahatsız olduğum demem daha uygun olur.
Hala daha bazı şeylerin kabul edilmeyip aynı şekilde devam ediyor olması.
Yalana sahte sevgi sözcüklerinden ve bazı insanlardan bıktım desem yerim
Yalan, iftira,, yalanı huy edinen , uslanmaz insanlardan
Evet hayatın zorlukları gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı
Yoğun çalışma temposundan.
Sentetik insancıklardan.
Hayatın kendisinden bıktım elimde olsa gelmezdimm
Recep
Tayyip
Erdoğan
Akp
Badem bıyık
Adaletsizlik
…………….
Zorluklara alıştım her türlü zorluğu yaşadım ama ben insanlardan bıktım
Riyakar ve sürekli ben diye egolu, vicdan ve merhametten yoksun kadinlardan
sürekli çaba göstermekten bıktım. işe de yaramıyor. belli süre sonra insanın hevesi gidiyor
Hiçbir şeyden bıkmadım. Kayıplarımla ve kazançlarımla yaşamayı seviyorum. Hayatı anlamlı buluyorum.
Hayatın her zaman aynı gitmesinden
Annemin kolunun durumu yaşantımız yaşamım
Yalnızlık yapayalnızım.. kıza ulasamamaktsn
Sürekli aynı engellere takılmaktan
Zorluklar hayattan insanlardan her şeyden.
Nankör insanlardan...
Bu ülkedeki canım kesimden
Bu cennet ülkeyi dolduran Arap hayranı trollerden
Hayatıma zorluk katan insanlardan
Aynı davranış kişiliklerden
Bu kirli dünyadan bıktım diyebilirim
Güzel günleri görememekten
İnsanların çıkarcı oluşlarından
Hayatın kendisinden.
İyi niyetimin kullanılmasından
Çalışmaktan eve yeni geldim..
Altı boş cümleler kuranlardan