Bir yere kadar dayanırsın, yakasından düşersin.
Mücadeleci ruhun, plan dışı gelişmelere ne kadar dayanıklıdır?

Bana göre olmasada bazı şeyleri yaşayıpta görebiliyoruz anca.
Bazen de doğruyu yanlışı ayırabiliyorum. Ama yanlışta olsa, doğru da olsa bir tek yaşayıpta öğrenebiliyoruz.
Bazı şeyleri yani öngörüm olmayan durumlarda mecburum ama ben garantici planlardan yanayım sonunu görmedigim biseye pek yasayayimda göreyim demem. Sonucta değnegin iki ucu var temiz olan tarafa gelmeyi tercih ediyorum.
Değneğin bir tarafı hep çamura mı dokunur?😂
Hiç şaşmaz hayat mottom olarak kabul ettim artik 😂
Tesekkur ederim. İftarlık cikolata ikram edeyim🍫
😅 Az kaldı, makbule geçer. Msks
Yaşamak pek benlik değil medan şef kılavuz şart önceden ne olacağını bilelim sıkıldık darbe yemekten gelen vuruyor geçen vuruyor kevgire döndük dkdjfhg
Aga be
Aynen be bu arada senle yine bir yemek bencsi yazalım bildiğin yemek var mı şefimmizz 🤣
Her zaman sonuca odakliyim ve idealist değilim o yüzden sorun değil, gelsin hayat bildiği gibi 😄🤙
Cevap
8Cevap
valla tam bana göre sıfır hırslı bir insanım hani biri senden nefret ediyorum dese napiim derim seni seviylrum diyene de teşekkürler der geçerim lxndmdnd
Teşekkürler yerine sağol dersen daha marjinal olur. Dkd
Sonunu tahmin edemediğim ama öğrenmek de istediğim şeyler için yaşayarak görmeyi seçiyorum zaten.
Evet bana göre gtüne koyulanları zevkle izliyorum. Hoşuma gidiyor.
Kim kime yapıyor bunu.🤔
Başkalarının yaşadıklarını görerek yaşamış türk gençliğine de böyle soru sormazsın
Oldu bir kere artık 😅
Evet. Dur o hatayı yapma, şu çamura basma, o tepeye tırmanma… bu laflar bana göre değil. Yaşamak istiyorum hayatı. Siyahımla ve beyazımla tamamen bana ait olarak.
Merhabalar…🥐 Evet yaşayıp görmek bana göre bişeydir. Burnumun dikine giderim bu yüzden. İyi veya kötü sonu ne olursa olsun yaşayıp deneyimleyip kendim bizzat görmeliyim.
Evet saldım ben artık birşeylerin peşinde koşmak beni aşiri derece yordu yıprattti soN Zamanlarda gelişi güzel yaşıyorum 😂anı yaşa
Her günü dolu dolu yaşarım, yarın ne olacağı belli değil o yüzden herşeyi akışında yaşamak güzel oluyor ☺️
Yaşamadan nereden bileceğiz lo.. hayatın kendisi yaşayarak anlaşılır
sonunun iyi olduğunu düşünüyorsam yaşayıp görmek taraftarıyım
Kesinlikle öyle.. Zira başka türlü ders almaz insan.
Cıks, değil.
Ne yaşayarak, ne de yaşamadan görmemeyi yeğlerim.
Orta halli bir dayanıklık diyelim umursamaz olmayı seçiyorum bu yüzden
Yaşayıp görmek iyidir anlatılanlar efsanelerdir bana göre
Evet yaşamadan düşmeden yara almadan büyüyüp olgunlaşamayız yaşadığımız şeyler doğrultusunda şu an ki insanız
Yaşamadan ongormek daha akıllıca 🤓
Bir şey değişmiyor, yaşadığın geçmiş öngörüne ışık tutuyor.😅
Cıks, sana göre değil. Sahtekârlık bu resmen.😅 Jsjs
İnanmam çünkü neden inanayım. 😕
Ok bye djj
Bunu ölçmek güç olsa gerek insan yaşadıkça ne kadar güçlü olabileceğine kendi bile şaşırıyor bazen
İnsan bazen yaşamadan görür değil gibi sanırım
Hayır değil
Oluruna bırakmak zordur benim için
Evet bana göre bir şey
Hayat tecrübesi kazanmak için güzel söz.
Evet bazı hususlarda...
Yaşamadan bilemeyiz dkfdk
Beni anlatan bir cümle
Evet
Değill
Elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?