Arkadaş, eş, dost veya sevgili olarak neden sen tercih edilir ve sevilirsin? Hadi bakalım anlatın neden seviliyorsunuz? Neden iyi arkadaşsınız ya da değil misiniz? Beni sevmeyende ne biliyim yaniii😏 #DeliMavi 22. KASIM.2021
Olduğum gibi biriyim çünkü, kendimi farklı gösterme çabasına hiçbir zaman girmedim ve düşüncelerimi kendimce belli bir doğrultuya yönelttim. Kendime yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi başka birine yapmadım, düşüncesizce konuşmam ya da insanları kıracak, incitecek her türlü şeyden uzak durdum. Bana kim gelirse gelsin yargılamadım, dinledim, tavsiye verdim fakat hiçbir zaman geri çevirmedim. Bu yüzdendir ki çevremde olanlar çekinmeden rahatla konuşabilirler benimle, anlayışlıyımdır fakat bu anlayışı hiç bir zaman başka bir insandan göremedim o ayrı bir mevzu… Kendimden yola çıkarak sadece şunu söyleyebilirim ki insan bu hayatta her şeyi yaşayabiliyor, bu yüzden kimseyi yargılamıyorum aslında. Yarın bir gün aynı hatayı kendinde yapabilirsin farkında olmadan, belki aklının ucundan geçmeyen şeyleri dahi yaşayabilirsin. Bunun bilincinde biriyim, ders aldığın sürece o kötü olaylarında bir şekilde olumlu sonuçlandırabiliyorsun… Çevremde sevenlerde vardır, sevmeyenlerde. Saygım sonsuz her zaman, fakat birileri beni sevsin diye kendimden ödün vermediğim içinde gayet mutluyum…
Samimi yaklaşırım itici bir tarafım olduğunu düşünmüyorum. Çok iyi dinleyici ve konuşkanım. Yardımcı olmayı da severim bunu insanlarda güven duygusunu oluşturuyor. Ahde vefa sahibi bir insanım eskiden tanıdığım bir arkadaşı yıllardır görmeyip görmemezlikten gelen bir insan değilim. Giderim konuşurum sohbet ederim. İyi de bir sırdaşımdır. Ketumum böyle ağzım gevşek bir yapım yok. Boş muhabbet adamı değilim. Konuşulacak bir konu varsa konuşurum yoksa karşımdaki insanı dinlerim. Şimdi bunu okuyanlar diyecek ki ne övmüşsün be birader diye. 😂 Ama ben kendimde gördüğümü söylüyorum.
Güzel seviyorum. Temiz saf ve duru. Belki insan sevilirim. Sevimliyim sıcakkanlı bir yapım var. Hoş sohbetim akıcı konuşuyorum. Felsefik bir zekam olduğunu düşünüyorum. Espiritüelim neşelendiriyorum sevdiklerimi. Vefalı ve fedakarım. Sırf vefa için kendimi feda ederim çoğu zaman. Bunlardan dolayı sevilebilirim belki.
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Arkadaşlarım tarafından eğlenceli, deli dolu, her ortama, içim dışım bir olduğu için sevilirim. Bunlar arkadaşlarımın düşünceleri. Ailem tarafından sebebe ihtiyacım yok. Her türlü seviliyorum çok şükür.
Genellikle uyumlu bir kişiliğim var, sakin bir mizaca sahibim ama korkak değilim, beladan da kaçmam kibarım ama koyun gibi de değilim, arkadaşlarıma sadığım çok konuşmuyorum burada bazen çenem düşse de gerçek hayatta bazen sadece soru sorulursa cevap veriyorum onun dışında konuma ihtiyacı duymuyorum belki bu yüzdendir
Sevecen ve hanımefendi duruyorum sanırım. Kendi arkadaş grubum olsa da insanlara dışlanmış hissetirmem, samimi davranırım, sohbetim sarar. Düşünceliyimdir, açık sözlüyümdür fakat kırabileceğini düşündüğümden aklımdakileri söylemeden önce tartarım. Ufak jestler yaparım, ayrıntıları unutmam. İnsanların problemlerini yargılamadan dinlerim ve çözüm ararım. Genel anlamda ince düşünen bir insanım sanırım.
Kalp kırmamaya özen gösteririm büyük küçük herkese yardım ve hizmet etmeyi severim Yaratılanı severim yaratandan ötürü düsturuyla hareket ettiğim için seviliyor olabilirim