Şeytan tövbe bismillah ediyor duyunca😂😂Aklıma ben bas edemiyorum. Faaliyete dökmediğim her an benim için daha iyi oluyor. Içimdeki kötü ile savaş halinde oluyorum her daim.
Allahın onayına ihtiyaç duymuyorum ki şeytanın onayına ihtiyaç duyayim. O işler dini inancı olanları bağlar. Hayatta kimseye ağırlık vermeden, insan hakkına girmeden, yaşayıp vaktini doldurmak isteyen, aklı vicdanı hür birisi olarak iyi olana zarar vermeyeceğimi biliyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
"Yapma, günah" diyen şeytan değildir bence. Şeytan daha çok "aman no olacak yap gitsin" diye vesvese verir. Uyup uymamak bizim kararımıza kalmış. Çoğu zaman uymuşumdur.
Şeytana da, meleğe de biz hükmederiz. Haliyle onların düşünceleriyle asimile olacak zeka seviyelerini çoktan terk ettik, onlar bizim çizeceğimiz yolda eşlik etmekle mükellefler, yol göstermekle değil..
Şeytan bile peygamber sayılır benim yanımda. şu an elimde fırsat olsa bu dünyanın yarısını katlederim. Hemde öyle vurarak falan değil. Baya toplar hepsini bir yere yakarım cayır cayır. Hitler bile pişman olur hitler olduğuna 😂
Onaylar. Zaten hep onum başının altından çıkıyor. Ama seytanıda takdir etmek lazım. Kim olursa olsun genç yaşlı, kadın , erkek demeden ayrım yapmadan kime ne yaptı da bilirse yaptırıyor
Allah muhafaza anlık dahi geçse Tövbe Estağfurullah derim. Bazen evde TV ye bakarken sinirlenirim. Sönrasında da yine Tövbe tövbe derim. Kızım bile çok kızar.
Şeytan , insanların aklindakileri kötülükleri yapip , suçu soyut bir varliga atmak için bir yerlerinden uydurdukları bir kavramdir. Şeytan insanın vicdanıdır aslında.
Kalp kırmamaya çalışıyorum, çünkü kırgın olmanın ne demek olduğunu biliyorum ama bazen öyle zamanlar oluyor ki şeytana uyuyorum.. Beni paramparça edeni bende mahvederim..