Annneme söverken ona köpek gibi davranırken onu korumayım mı.
Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında biriyim ablamın kaşar olduğunu biliyorum?
Annneme söverken ona köpek gibi davranırken onu korumayım mı.
sorunlu o kardesım hastaneye yatırın gercekten aklı dengesı yok. abla kardes (ensest) oluyor edıyor neyse tamam ama burada aklı basında bı ınsan olarak sen varsın. senınde beynını tuketmesınler. sabrına ruh halıne sakınlıgıne ınsanlıgına harbıden hayran kaldım allah kımseye gostermesın ne denır bılemedım ama uzaklas bırak vay be..
nasıl uzaklaşayım ki babamın işini yapmam gerekiyor. Üniversite 3. sınıfa geçtim. Ama kesin babamın işini yapmam lazım. Hayat garantim o yoksa yoksul olarak yaşarım hayat boyu büyük ihtmalle uzaklaşırsam tüm mallardan vazgeçerim.
Konu ablan olunca buradan yazmak istemedim. Özelden mesaj atarsan yardımcı olayım öc alabilirsin. Fikrimi sunarım yapıp yapmamak sana kalmış.
aaa :/ sen baya bir sinirlenmissin
Amma ablana kasar deme bence
Sonucta ablan arkadasin olsa neyse..
bir oturun konusun fela nebiliyim ya üzüldüm amma
Kac senedir bu böyle devam edio ki senin hayatini mahf ettigi?
15 sendir 23 yaşındayım bildim bileli sinsidir hep kötülüğümü düşünür ve kıskanır.
Konuşulcak biri değil güncellememi okuduysan sana aynı şeyi abin yapsa oturup konuşur musun tatlım
Ablan 28 yaşında koskoca kadın, sana mı kaldı onun ne yapıp yapmadıgına karısmak? Kendi kararını verip istedigi hayatı yasayabilicek yaşta, sana mı zararı var?
aynen öyle beni kıskanıyor. Bana olan ilgiye katlanamıyor. Aileme saldırıyor. Bende ona çıkışıyorum ben haksız duruma düşüyorum.
Bunun ablanın cinsel hayatı ile ne alakası var?
Neden buraya gelip ablanı kucuk dusuruyorsun? Burdaki erkeklerin cogunun haysiyetsiz oldugunu farkedemedin mi? Ne yaparsa yapsın o senin ablan, tanımadıgın bilmedigin insanların ablanın cinsel hayatını bilmesine ne gerek var?
arkadaş ben bunun bana layık olmadığını reddettiğimi bana hep küçüklükten beri zararı dokunduğunu taciz ettiğini yanımda biriyle beraber olmak istemesini böyle daha heycan verici olacağını. Biliyor musun? Onun benim kötülüğüm için üniversite tercihlerimi değiştirdiğini. hayatımın 3 senesini zehir ettiğini biliyor musun. Ona rağmen onun haklı görülmesini kabulleneyim mi?
Annneme söverken ona köpek gibi davranırken onu korumayım mı. Babamdda aciz ve pısırık onu da koruyorum. Ama o bunu kabullenemiyor ihtiyacı olmadığını söylüyor. Benim gücümü kabullenemiyor. Bunların hepsini kabulleneyim mi?
Ben bunları yazmadan once yorum yaptım ama sana, evlensin oyleyse, ya da senin imkanın varsa ayrı eve cıkabilirsin, yinede anneni babanı koruyabilirsin.
Ben ayrı eve çıksam babam annemi döver.
Ablanıda dovsun o zaman, hem pısırık diyorsun hem annemi dover diyorsun, ablanın yaptıklarını bilmiyorlar mı?
hayır çok sinsi kaç yerden duydu bende söylüyorum hatta video çekmiş kendisi onu buldum izlettirdim. Hala daha inanamıyorlar sanırım
İnanıyorlardır, baslarına bela almamak icin susuyorlardır.
ne bela alabilirler ki benim aklım almıyor bundan daha kötü ne olabilir
Cevap
13Cevap
Öyle ablaya lanet olsun. Reddet tabi sen onu uyardiysan o artık senden geçmiştr Allaha havale et. Böylelerini zaten uyarsanda anlamazlar çünkü onların gözlerine perde inmiştir gormuyolardr artık doğru olanı mühürlenmişlerdir. Allah ıslah etsin.
Dostum her koyun kendi bacagindan asilir sen sana zarar verdigi icin reddetmissin ztn bir sorumlulugn yk sn bnce ne annene ne babana ne ablana bak kendi hayatina yonel ayaklarinin uzerinde dur kendne farkli bir hayat kur
yorumun için teşekür ederim dostum. Babam da zaten ezik pısırık biri kimseye tepkisini gösteremiyor. Kendi komplekslerini bana ve aileme yansıtıyor. Ona müstahak böyle bir kız.
Bence konuşmayı bırak. Sen mutlaka tepkini göster. Gelecekte zaten pişman olur geçmişinden utanacaktır.
Ne olursa olsun o senin ablan. Sanal ortam bile olsa ona böyle hitap etmeniz ne kadar doğru?
ne mal olduğunu biliyorum. İçim rahattır.
Yapacak bir şey yok ablanın içinde varmış aşırı şehvet.
O senin ablan arkadaşın değil hayatına karışamazsın.
arkadasının hayatına karısamaz...
ablasınınkıne karısır
Hayır karışamaz ablası onun büyüğü, bana kardeşim gelip böyle dese döverim l*n onu.
ben onun hayatına karışmıyorum umrumda değil yazdıklarımı tekrar okuyunuz lütfen
Bırak uğraşma, kendi işlerinle ilgilen, Reşit olmuş sonuçta.
uğraşmıyorum fakat ben hep haksız gibi duruyorum sanırım doğruyu konuşuyorum ona rağmen tepkiyi heo ben görüyorum.
Hiç bir baskıya boyun eğme. Muhattap olma. Muhattap ol diyenler olursa onlarla da muhattap olma. Çalışıyor mu?
Evet
bir şirkette çalışıyor işte
acaba diyorum bu çalışıyor diyemi böyle alttan alıyorlar
1700 falan
o iyi kazanıyor 20 25 bin falan
çünkü o iş benim işim geleceğim o çalışmak zorunda
Aile büyüklerin bir şey demiyorsa salla gitsin.. su testisi su yolunda kırılır. . Önüne bak ve o ortamdan uzaklaş
Kendi hayatına bak, ablanı görmezden gel daha rahat olursun.
Senin gibi karaktersiz bir kardeşi olduğu için ablana yazık. Terbiyesiz.
güncellemeyi oku tekrar cevap ver
Oglum yazma bole seylr dostum allasen neye gore karar verdn buna ne bu cesaret kimsn sn !
Durulur belki ilerde bosver.
28 yaşında patlak olduğunu biliyorlar 2 nişanlısı evlenmeye yakın terketti. Nişanı biz yapıyoruz. Masraflar bizden o yüzden nişanlanıyorlar. Sonra ayrılıyorlar patlak kızı ne yapsınlar
Ablan hakkinda boyle konusmasn? Birak kocaman insan sonucta. Annen baban karismiyorsa senin karisman dogru olmaz.
Iyilikten maraz dogar. biirak derdini o dusunsun.
bence ablanla konuşmalısın
ne dicem?
olumsuz birşey ssöylemeden hiçb, rşey olmamış gibi git anlat yavaş yavaş böyle böyle hakkında diyorlar de duydum de anlat işte
Ablan ailene ne diyor?
namuslu ayağına yatıyor kaşar. Annemi aşağılıyor babamı aşağılıyor. Buna katlanamıyorum. Sonra ben ailemi savundum diye ben haksız oluyorum.
onu öyle kabullenmelisin.
Vay arkadaş ne kötü durum
Küçük Emrah gibi olmuşun acılar
lütfen dalga geçmeyin
Yerinde olsam döverim onu kimse bir şey diyemez bence döv
dövdüm haksız ben oldum. Babam her seferinde bana çıkışıyor
Gerekirse babaya rest çek
Tehdit et herşey namus için
Gerekirse öldür böyle bir şey olmaz ya zihniyete bak baba da ki
saf işte onada acıyorum
Neyse sen bilin
l*n git kaç evden olum