Uzun lafın kısası, babamın dizinin dibinden ayrılmıyorum:)
Abla oluyorum!! o. O?
Uzun lafın kısası, babamın dizinin dibinden ayrılmıyorum:)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer içinde sevgi yoksa annene karşı bilemem ancak o masum bir bebek onu hiçe saymamalisin, lise üçe gidiyorum bir kardesim var tekrar istiyorum masum küçük bir bebek emin ol doğduğunda onla tek başına konuşurken psikiyatriye gitmiş gibi hafiflersin gercekten muhteşem
Sen bilirsin o zaman
Bende gecen yil bu zamanlarda nasil olacak acaba? Dogdunda neler yapacak, guzel olurmu ki gibi dusunur iken, simdi karsimda mandallarla oyun oynuyo :)
Zor bir durum gerçekten, çocuk için sana yakın olmaya çalışmış belli ki.
Ben olsam bizi bırakıp giden biri için elimi kıpırdatmazdım.
Babanız sizi terketmiş olsaydı, en acımasız şeyler yazılırdı.
Ama bir annenin yapmaması gereken şeyi yapıp sizi terketmiş.
ben olsam gitmezdim kendi adıma konusuyorum.
saçma geliyor yani hem ayrılıyorlar öz babanla baskasıyla evleniyor baskasından olan çocuğu sana sürpriz yapar gibi söylüyor bunun heryeri sürpriz olsa ne olacak. banane der geçerdim. umursamam dahi.
aynen bende istemezdim kız 15 yıldır görüşmüyormuş öyle anne olmaz olsun
Şu an senin gibi düşünüyorum. Ama bilemiyorum işte. Nasıl tepki vermeliyim? Yanına olup en azından doğurana kadar yani o zor dönemini benimle birlikte kolayca atlatmasını mı sağlamalıyım? Sonra aklıma 15 yıl önce kapıyı çarpıp gitmesi aklıma geliyor ve bum. Tekrar karanlık ve duygusuz bir his ile baş başa kalıyorum.
15 yıldır görüşmüyomuşsun arkadaşın söyledine göre ve bazı verdiğin cevapları okudum şunu söylemek istiyorum gerçekten hani empati kuruyorum senınyerinde olmus olarak görüyorum tek söyleyeceğim o kapıyı açtı ve çekip gittiği gün sizler küçüktünüz size dönüp baktımı sizi hiç özledimi geri döndümü kızım nasıl acaba dedimi? ziyaretinize geldimi? bence hayır sizi önemsemedi dahi diye düşünüyorum başkasından olan bir çocuk ve bunca şeye rağmen ben hiç bir şekilde yanında olmazdım yolun açık olsun der konuyu kapatırdım...
Rica ederim mutluluklar hayatta.
Cevap
14Cevap
kimin yanında mutluysan o kişinin yanında kal. annen tek başına sizi nasıl bıraktıysa öyle kalsın.
Yok sayma nedenine bağlı. Derin bir mevzu varsa taviz verme derim. Ama yine de sen bilirsin.
Eğer doğru olanı yaptığımı düşünüyorsam aynen o şekilde devam ederdim şahsen. Ama dediğim gibi her şey senin inisiyatifine kalmış.
Yanında kal tabiki. Ihtiyaci olacak sana.
Hem doğunca çok hoşuna gider :)
Hıı o zaman başka...
arkadaşım da seninle aynı durumdaydı ve istemediğini söyleyip durdu. şimdi annesi doğum yaptı elinden düşürmüyor. KARDEŞLİK başka bir duygu. rol modeli olarak seni düşünecek bir insan dünyaya gelecek
Cennet annelerin ayaklarının altındadır olsun senin annen yine o 9 ay karnında taşıdı sana ne yapmışsa yapmış seni emzirdi o kadar sana ne yaparsa yapsın hakkını ödeyemezsin sen yine git çocuktan nefrette etsen annen o senin
anneni neden yok sayıyorsun her zaman?
ben olsam yüzüne bile bakmazdım.
Simdi guzelim benim annem de beni terketti. Boyle bir durum olsa napardim bilemiyorum. Giderdim sanirim.
Çocuk kimden peki anlamadım ben? Annen baban ayrıysa çocuk nasıl oldu?
Manyak mısın? Bundan güzel ne olabilir saçmalıyorsun bence. doğum yapana kadar yanında kal tabiki.
Çok karışık bir durum, doğucak olan kardeşin babandan olsaydı yani annenle baban ayrı olmasaydı böyle hisseetmezdin belki. Zor bir durum gerçekten :(
baban ne dedi cicibaban var sanırım
bence gitmelisin annene destek olmalısın :) yatılı olarak kalmam ama senin yerinde olsam sıksık ziyaret ederim
gitmelisin bence canım
İnsanlık sende kalsın git
Ben olsam gitmezdim sanırım
Bebek öz babandan değil mi?
gitme başkasının cocuguna sen mi bakıcaksın ak
Sonucta annen...
Çocuk kimden babandan mı yoksa başkasından mı
hmm ee seni niye çağırıyo işi düşünce mi aradı
Yanında ol
yaninda kal hayirli olsun ba arada =)
ben olsam gitmem
ben olsam gitmezdim