Aşırı ezik bir kızım, sürekli bu yüzden ağlıyorum. Kendimi değiştiremiyorum. Ne yapacağım ben?

Beni %50 çok güzel %50 de ortalama güzellikte bir kız olarak görüyor. O yüzden kimin yalan söylediğini anlayamıyorum. Bakımlıyım, giyimime de dikkat ederim. Ama yaşım 23 ve hiç sevgilim olmadı hiç beni sevdiğini hissettiğim biri de olmadı. En yakın arkadaşım sevgili yapınca beni unuttu. Ailem zaten değersiz gördü iğrenç bir çocukluk geçirdim. Ortamlarda hep ezik kalıyorum. Bir anda herkesin benden nefret ettiğini düşünüyorum. Kimseye asla bi kötülüğüm olmadı. Biri en ufak iltifat etse utanır kızarırım. Değişmek ve kimseyi umursamamak istiyorum hatta ego patlaması yaşamak istiyorum ama beceremiyorum. Ne yapmalıyım çok sıkıldım her gece neden çirkinim neden kimse beni sevmiyor diye ağlamaktan mahvoldum. İntihar etme düşünceleri peşimi bırakmıyor. Belki bana yardımcı olacak hayatıma dokunacak bir şeyler söyleyen biri olur burada
Aşırı ezik bir kızım, sürekli bu yüzden ağlıyorum. Kendimi değiştiremiyorum. Ne yapacağım ben?