Sahte doğrular bir yolda eline verilecek en dehşetli haritadır bir insanın. Yolculuktasınız, hiçbir şey bilmiyorsunuz, varacağınız yere giderken ayaklarınıza taşlar, dikenler batacak, acı çekeceksiniz, yaralanacaksınız fakat öyle bir varış yeri ki oraya vardığınızda tüm yaralarınız tamamen iyileşecek. Gerçekler, acı bile olsa bilinmesi gerekir ki, tedbirinizi alabilesiniz. Gerçekler çoğunlukla tatsız olur zaten. Cesur olup öğrenmeniz sizi acıtacak, evet, fakat hedef varış noktasına varana dek sadece. Cesur ve akıllı insan, acı gerçeklerden kaçmaz, bilakis, üzerlerine yürür. Kendisini sahte olanlarla, yalanlarla kandırmaz. Hedefine gittiği için kendisiyle de, yaralarıyla da gurur duyar üstelik. Her zaman gerçekleri duymak ilaç gibi gelir insana. Acı, fakat iyileştirici...🦄🍀🍏⭐❤️
Robot değilim 😄 duymak istemediğim gerçekler de var belki, canımı çok yakacak belki beni üzecek o yüzden istemiyorum bana sadece doğru bildiğim doğrularla gelinmediği takdirde kırılırım Gerçekleri duymak bazen, canını acıtır, en olur olmadık yerde gerçeği anlat dersin ama gerçeği duymaya aslında hiç hazır değilsindir çok denk geldim istemediğim gerçeklere o yüzden ya baştan anlatılmalı ya da sonradan bu gerçek şöyle böyle diye gelinmemeli bana duymak istesem de dinlemem, dinleyemem o yüzden
Ne olursa olsun gerçekleri duymak bilmek isterim. Yalanlar üzerine inşa edilen dostluklar, ilişkiler bitmeye mahkumdur. Beni seven doğrularımla sevsin aynı şekilde bende karşımdakini doğruları gercekleri ile sevmek tanımak isterim.