Bu platformda da çokça örneği var. Online oyunlarda, gündelik hayatta. İnsanlar düzgün konuşmayı bilmiyor gibi görünüyor. Küfür etmeden kendinizi ifade edebiliyor musunuz? Küfür ederek kendini ifade etmeye çalışan insanların psikolojik destek alması gerektiği fikrine katılıyor musunuz?
Küfür etmeden fikrini belirtemeyen insanların psikolojik destek alması gerekir mi?
Kitap okuyor olsalar küfür etmeden laf sokma sanatının varlığından haberleri olurdu :D Karşılarına kültürlü biri geldiğinde lafı yediklerini anlıyorlar ama verecek cevap veremiyorlar. Ekranı falan yumrukluyorlar, daha fazla bağırıp küfür ediyorlar. Skwmsdkkdkdkdsk
Süper noktaya değindin ya :D Cehalet = kendini ifade edememek = küfür ederek fikrini belirtmek Süpersin sana EİG vericem :D
Nefret etmek değilde, hiç tanımadığın bir insanın "annesine, kardeşlerine, kendisine" sövebilmek seviyesizliktir. Ben ancak böyle bir insana acırım, yazık derim. Acaba ne şartlar altında yetiştirildi ki küfür etmeden sinirlendiğini belli bile edemiyor.
Tanımadığı birine küfür edebilecek seviyedeki insan ne cürretle üsluptan bahsediyor acaba? :D Ergenim veya değilim nesi kötü ergen olmanın? Senin gibi beyinsiz bir yetişkin olmaktansa, gençlik ateşi yanan bir ergen olmak iyidir. Dağların yobaz ayısı.
Kısaca şöyle söyliyim. Bana hakaret (küfür) eden sensin. Şahsına karşı birebir bir hakaretim olmadı. İnsanlara çamur atarken kirlendiginin farkına var biraz cahil. "Dağların yobazi, ayısı, beyinsiz, seviyesiz?
Ergen misin? Sana bir soru yönelttim Yaşını belirtebilirdin. Dağlardan bahsederken herhalde bir ötekilestirme bir faşizm kin öfke barındıriyorsun. Aslında bütün düşüncelerin s*kimde değil neden öfkelendim biliyor musun? "Yobaz" dedin. Beni tanısaydin kendinden utanırdin.
Seni bir önceki soruma verdiğin yanıttan gayet tanıdım. Sen adam yerine koymayacağım anca paspasım yapacağım bir mahlukatsın. Noldu zoruna mı gitti sana, senin gibi davranılması? Tipine bir bak, senden mi utanıcam? Ama korkarım doğru uyuşturucu satıcısı mısın, karı pazarlayıcısı mı bilinmez. Sıfatında hayır yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yeri, zamanı ve edilen kişisine göre değişen durumdur..
Edilen kişinin çokta umrunda olacağını sanmıyorum. Durum ne olursa olsun, küfür eden kişi özsaygısını yitiriyor bence.
Bazen bir cansız objeye de küfür edebiliyoruz, bu o anın hangi an olduğuna, yerine ve zamanına göre değişmesinin nedeni bu.
kendimi daima iyi açıklayabilidğime inaıyorum kufre başvurmam pek :D
kitap okumalari gerekir.
Kitap mı? Güldürme beni.
Zorla okuma yazma öğrenmiş insanlar bunlar hahaahahah
Kitap kim, bunlar kim ahahzhssh
e iste o yuzden diyorum ya...
Kitap okuyor olsalar küfür etmeden laf sokma sanatının varlığından haberleri olurdu :D
Karşılarına kültürlü biri geldiğinde lafı yediklerini anlıyorlar ama verecek cevap veremiyorlar. Ekranı falan yumrukluyorlar, daha fazla bağırıp küfür ediyorlar. Skwmsdkkdkdkdsk
Süper noktaya değindin ya :D
Cehalet = kendini ifade edememek = küfür ederek fikrini belirtmek
Süpersin sana EİG vericem :D
Kimisi psikolojik rahatsız kimi de alışmış
Nerden alışıyorlar ki?
Kötü çevre
Küfürden nefret ederim
Nefret etmek değilde, hiç tanımadığın bir insanın "annesine, kardeşlerine, kendisine" sövebilmek seviyesizliktir. Ben ancak böyle bir insana acırım, yazık derim. Acaba ne şartlar altında yetiştirildi ki küfür etmeden sinirlendiğini belli bile edemiyor.
Küfür samimiyettir.
Samimiyet mi? Küfür ahlaksızlıktır, edep bilmemektir. Sen gibi dağların ayıları toplanınca aranızda samimiyeti böyle kuruyorsunuz demek ki. :)
Dağların ayıları mi var? 😂
Yoluna git :)
Seviyesizsin, seninle muhattap olamam.
Birini ciddiye almam için zeka seviyesine bakarım üslubun bunu netliyor.
Ergen misin?
Tanımadığı birine küfür edebilecek seviyedeki insan ne cürretle üsluptan bahsediyor acaba? :D
Ergenim veya değilim nesi kötü ergen olmanın? Senin gibi beyinsiz bir yetişkin olmaktansa, gençlik ateşi yanan bir ergen olmak iyidir.
Dağların yobaz ayısı.
Kısaca şöyle söyliyim.
Bana hakaret (küfür) eden sensin.
Şahsına karşı birebir bir hakaretim olmadı.
İnsanlara çamur atarken kirlendiginin farkına var biraz cahil.
"Dağların yobazi, ayısı, beyinsiz, seviyesiz?
Ergen misin?
Sana bir soru yönelttim
Yaşını belirtebilirdin.
Dağlardan bahsederken herhalde bir ötekilestirme bir faşizm kin öfke barındıriyorsun.
Aslında bütün düşüncelerin s*kimde değil neden öfkelendim biliyor musun?
"Yobaz" dedin.
Beni tanısaydin kendinden utanırdin.
Seni bir önceki soruma verdiğin yanıttan gayet tanıdım. Sen adam yerine koymayacağım anca paspasım yapacağım bir mahlukatsın. Noldu zoruna mı gitti sana, senin gibi davranılması? Tipine bir bak, senden mi utanıcam? Ama korkarım doğru uyuşturucu satıcısı mısın, karı pazarlayıcısı mı bilinmez. Sıfatında hayır yok.
Sesini kes ve yaylan.
Kültürsüz ayı.
Recep İvedik izleyip, gözünden yaş gelerek kahkaha atıyorsundur.