+1 yılBirgün bir caminin tuvaletine girdim. Kabinde tuvaletimi yaparken kabin dışında kadın konuşmaları ve kadın ayak sesleri duydum. Halbuki tuvalete girerken erkek tuvaleti olup olmadığına bakmıştım. Aman Allah'ım acaba yanıldım mı diye düşündüm. Şimdi kabinden çıkıp bir kadınla karşılaşsam bana ne der diye düşündüm. Ama yapacak bir şey yok. Durumu izah edeceğiz artık. İşimi halledip kabinden çıktım. Lavaboda elimi yıkarken arkamdan bir kadın geçti. Aynadan baktım, göz göze geldik. Gülümsedi, geçti. Lavaboda işimi halledip çıkışa, abdest alınan yere geldim. 5-10 kadın var. Kimisi abdest alıyor, kimisi sırasını bekliyor. Sağa sola bakınmadan kapıya yöneldim. Kimse bir şey demedi ve çıktım. Kapıda yığınla erkek bekliyor. Döndüm tabelaya baktım, erkek tuvaleti yazıyor. Öğrendim ki, kadın tuvaleti kapalıymış ve açması gereken görevli de ortada yokmuş. Kadınlar tuvalet ve abdest ihtiyacını erkekler tuvaletini işgal ederek gidermişler. Diğer erkekleri içeri sokmamayı başarmışlar ama benim gibi içeride kalana bir şey yapamamışlar. Unisex bir tuvalete girmek benim açımdan sıkıntı değil. Sıkıntı olan kadınların ne tepki vereceğini bilememem.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBizim millet çok şeyi abartıyor. Bazı belediyelerin spor salonlarini ayırması gibi. Eğer belediyeye ait bir spor salonuna gidiyorsaniz bir taraf erkeklere ait bir taraf ise kadinlara. Buradaki amaç ne zaten anlamadım o da ayrı tabi. Yorumları okuyorum da enteresan tepki gösteren arkadaşlar var. Zaten bu tip ayrıştırmacalar ne kadar artarsa dikkat ediyorum da bizim millete de ona göre bir tepkime oluyor. Bu söylediklerim sadece bu konuyla ilgili değil, genel olarak söylüyorum. Neye ne kadar ayrım yapar, yasak getirirseniz, yasaklanan olayı o kadar özenesi ve cazip kılarsınız. Bunu nerden anlıyoruz peki? Tabi ki en basitinden bizim ve diğer ülkelere kıyasla kadın ölümü, tecavüzlerin oranları. Bu suçtan dünya kadar mahkum var bu ülkede, onun dışında mahkum olmayıp elini kolunu sallaya sallaya gezeni...
34 Yorumla- +1 yıl
Birileri gelip "Ne yani kadın öldürmelerine izin verelim de, kadın ölümü azalsın mi?"demeden ben size bir söz hatırlatayım. Ölümlerin çoğu kadınlara olan düşmanliktan değil, feminazi yanlarınızı bir kenara bırakın ve beni dinleyin. Kadınların ölüm sebebinin %90ı tecavüze uğramasıdır. Süleyman Demirel bir ara bir şeyler söylemişti de pek bı devlet büyüğüne yakışır şekilde söylemişti. O yüzden araştırın derim
- +1 yıl
Bunun “bizim” milletle alakası yok. Her yerde öyle. Ben hollandada kadinlar için ayrı spor salonuna gidiyorum. Küçükkende voleybol oynardim ordada erkekler için ve kızlar için ayri salonlar vardı.
- +1 yıl
@KardelenD_ bence de bizimkiler abartıyor ayrı olmasına falan .
- +1 yıl
@KarllMarxx Bana bu uniseks uygulamasının gerekliliğini anlatır mısınız?
+1 yılMerhaba,Ahlâksızlığın lüzumu yok. Yer var, mekân çok...
Gelin de bana bu gereksizliğin gerekliliğini anlatın?
Kapı falan da olmasın ne gerek var?
Bir de bunlara özenilir...
Bunun tek bir sebebi vardır; o da ahlâksızlığı, cinsiyetsizliği normalleştirmek.
Ne saygı duyarım ne de fikrimi belirtmekten sakınırım, saygı duyuldukça saygınlığın kaybedildiğini de belirtmek isterim.
Esen kalınız...🍃13.11.21/23:36110 Yorumla
+1 yılTürkiye de cinsel açlık söz konusu olmasını istemezdim rahatça çiş de yaptirmazlar adama. Ondan önce bi cinsellik eğitimi verimeli
53 Yorumla- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Unisex tuvalete girmişliğim çok oldu. Özel bir yanı yok. Ama ne yapan söylüyeyim şu ayakta işeme olaylarınızdan dolayı kadınlarınkini daha hijyenik buluyorum. Tercihen unisex değil ayrı olanı tercih ediyorum. Ama seçeneklerde yoksa, napalım yani mecbur 😁
21 Yorumla- +1 yıl
Ayakta işememizin nesi hijyenik değil? :D
Tuvalet hijyen gerektirir
Ist başta olmak üzere hiç bir yerde temiz tuvalet yok
Dışarda unisex tuvalete girmek demek bir çok hastalığa davetiye çıkarmak demektir
Özellikle kadınlar erkeklerle aynı tuvaleti kullanmazlar
Zaten ülkemiz de böyle bir unisex tuvalet olmaz10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. unisex cinsiyetsizden ziyade , her iki cinsiyetin de kullanımına açık tuvalet anlamında olmalı.. cinsiyetsiz kelimesi biraz garip geldi açıkçası :)
yurtdışında bulundum 2 kez.. ama ne yalan söyleyeyim tek bir kez bile umuma açık tuvaleti kullanmadım.. unisex veya bay .. ama bolca var bunu biliyorum. yurtdışında tuvalet bizler için ciddi sıkıntıdır her zaman.. taharet musluğu olmadığı için.. yanınızda bir şişe su , bu da yoksa ıslak mendille gezmeniz lazım..10 YorumlaGirmezdim ya tanımadığım insanlarla tuvaletten çıkarken göz göze gelmek çok utanç verici olurdu ki yaşadım da 🤦♀️
23 YorumlaGirmem o ne öyle ya adam Pisagor mu ne oluyor bilmiom da tam ordayken bizde arkada haha çok komik
218 Yorumla
+1 yılAlt tarafı sıçıp çıkacağım. Önemli değil. Girerim ben yeter ki temiz olsun.
50 YorumlaEvet girdim bu gayet normal değil mi. Zaten Türkiyede de iş yerinde unisex tuvalet kullanıyoruz , bir problem yaşamıyoruz. Hatta Yurtdışında arada sadece bir paravan olan kapısız tuvalet bile gördüm.
10 Yorumla
+1 yılYurtdisinda yasiyorum ve hic unisex bir wc gormedim
49 Yorumla- +1 yıl
Belcika
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Belcika da dogup buyudum
- +1 yıl
Flemenkçe
Girmedim girmem de bu kadar da rahat olmayalım edepaziliğin biek bir çizgisi olur kadın erkek aynı tuvaleti de kullanmasın bir zahmet arkadaş
20 YorumlaHiç girmedim ama yurt dışında girsem de Türkiye'de girmem 🤷🏻♀️
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet. Gittim giderim tuvalet ihtiyacı yani bu tr de olsa da giderim ekstra bir farkı yok yani bildiğin wc
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYurtdisini birak daha yasadagim sehiri bile tam gezemedim ama gidecek olsam ve burada da olsa girerdim yani neden olmasin
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen dışarda gerekmediği sürece tuvalet bile kullanmıyorum o da çok nadir. Mecbur kalmadığım sürece kullanmam olsa.
20 Yorumla Temiz olduğu sürece her tuvalete girilir erkek kiz olarak ayirmak ne derece mantıklı bilmiyorum bazi erkekler bazi kadınlardan daha temiz bazi kadınlar ise tahmin edemeyeceğimiz kadar pis.
51 YorumlaEvet girdim yani pek bir fark göremedim… Ama TR’de girer miydim orası bir muamma.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılçişim gelmiş girerim farketmez.
tutupta meydanda işemeyecegım .10 Yorumla Hem uniseks hem de ayrı ayrı olsa ayrıya girerdim sadece uniseks olsa onada girerdim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ben girdim. Normal. İçerdeyken denk geldim selam verdim geçtim. burada normal
10 YorumlaEvet genelde doğu blok ülkelerde oluyor bu unisex tuvaletler
10 Yorumla
+1 yılCalistigim is yerinde uniseksti zaten. 1 sene boyunca kullandim maalesef.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sıkışırsam unisex tuvalet falan tanımam hemen girerim !!!
10 Yorumla Yurtdışına bi gitsem ona da girerim ama önce bi gitmek nasip olsaydı..
10 Yorumla
+1 yılBirde Unisex tuvalet de pisivuar olduğunu düşünsene 😂
10 Yorumla
+1 yılTürkiye'de unisex tuvalet var. İzmir'de bi yol boyu tesisinde denk gelmiştim
23 Yorumla- +1 yıl
Üretra nedir?
- +1 yıl
İdrar kanalı @simgee_yuuna
- +1 yıl
Anladim
+1 yılKadınlar tuvaletine girmek gibi bir fobim oldu Türkiye Cumhuriyeti yüzünden.
11 YorumlaSanmam kizlari tuvalette makyaj dışında bir şey yaparken görmek istemem ki zaten kimse kullanmaz sanırım erkeklerin kullandığı tuvaletler pek temiz olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalla hiçbir yerde tuvalete gidilmez çünkü birçok yurt dışı daki tuvalet lerde kameraya çekiyorlar
10 YorumlaTürkiye'de de var zaten, hatta prezervtifmatik bile var içinde.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yurt dışında gitmedim. Ama Türkiye’de olsa giderdim. 😎
00 Yorumla
+1 yılBen yurt dışında yaşıyorum ve bildiğin avmlerde okullarda öyle bir şey yok
33 Yorumla- +1 yıl
Hangi ülkede yaşıyorsun
- +1 yıl
Hollanda/Belçika
- +1 yıl
Al beni yanına
+1 yılyurt dışı derken Avrupa mi
12 Yorumla- +1 yıl
Edirne'de gitmiştim sıkıntı yok
Girmemek aşırı saçma geliyor bana yani sonuçta sadece bir ihtiyaç giderip çıkıcaksın. Ayrıca antalya'da pek çok club'ta unisex tuvalet var.
10 YorumlaHemcinsimin kullandigina bile girmek istemiyorum. Unisexi hiç tercih etmem.
20 Yorumlagirdim girerim de sonuçta aynı anda birbirimizi görerek tuvaletimizi yapmıyoruz :)
10 Yorumla
+1 yılTurkiyede de var hatta cok uzun zamandir olan mekanlar bile var
11 Yorumla- +1 yıl
Bu mekanlar neresi mesela?
+1 yılUniseks tuvalet falan bilmem valla geldi mi gider en yakın tuvalete biber sürerim
10 YorumlaYurt dışında girdim ama burada olsa bir süre alışılmasını bekler sonra girerdim
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha temiz kullanır galiba, o şekilde olsa daha temiz mi olur san ki?
17 Yorumla- +1 yıl
Yok erkekler her zaman daha temiz kullanır-mış.😅
Öğretmenler hep öyle derdi.
Kızlar 2 saat içerde saç başla uğraşıyor, saçlar dökülüyor ohoo sırf bu yüzden ben bile gitmiyorum lfldld - +1 yıl
Aklımdaki kadın figürünü niye günden güne değersizleştiriyorlar
- +1 yıl
Kadınlar; temiz ve bakımlı değilmi yaw 😣
- +1 yıl
Her kadın aynı değildir. Bu da cinsiyet değil insanlık meselesi.
Yani kadın olmakta değil problem. - +1 yıl
Haklısın bende öyle düşünuyorum, ama geçenlerde kadınlarla ilgili başka bir şey daha ögrendim ikisi üst üste ağır geldi.
- +1 yıl
Son hevesimi de öldürdüğün için teşeküer.👏
+1 yılBilmiyorum nasıl bişey olduğunu
40 Yorumla
+1 yılgirerim yani tuvaletimi tutamam sonucta 😕
31 Yorumla- +1 yıl
Yapma yanarız :D
Var zaten girilen bir sürü yer
20 Yorumla
+1 yılHicbi bilgim yok o nedir
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılBen kadının olduğu yerde işeyemem ya
10 Yorumla YaW sıkıştım seksine kim bakar 😃😃
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılOna nasıl gidilir ki😵
11 Yorumla- +1 yıl
Çalının arkasına dolanırım ama bilmediğim yere gitmem
Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı. Erkekler girer sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yıl1 yurt dışına hiç çıkmadım, 😅 2 kesinlikle girmem
10 Yorumla
+1 yılyurtdışına hiç çıkmadım.
10 Yorumla
+1 yılRahat hissetmem kendimi.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. Seçme hakkım varsa, unisex olanı tercih etmem.
10 Yorumla
+1 yılSçmayı bilmeyen cinstaşlarım yeterince midemi bulandırıyor birde bayanlardan soğutmayın
00 Yorumla
+1 yılBen anlamam nedir o
12 Yorumla- +1 yıl
Hey ALLAHIM neler neler var bu millet kafayi yemis olmadi karsilikli iseyelim sicalim ha 😂😂😂
Uniseks tuvaleti ne?
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılortamı düşünemedim şimdi jfkfdkfl
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yurtdışında girdim. Bir sorunda olmadı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılgirerim neden girmim
41 Yorumla- +1 yıl
🙄🙄🙄
+1 yılİğrenç
33 Yorumla- +1 yıl
Bence iğrenç olan genelde bayanlar tuvaleti oluyor 😂
- +1 yıl
@CanArslan3333 çok tecrübelisin heralde kadınlar tuvaletine girme konusunda
- +1 yıl
Kadınlar anlatır da genelde
+1 yılUniseks ne demek
14 Yorumla- +1 yıl